Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotopałanka wrote:Hej dziewczyny
Szukam inspiracji a jak nie wy to kto mi pomoże
Poszukuje prezentu gwiazdkowego dla 3 letniego chłopca za około 200 złtor swiecacy, oszalal na jego punkcie (jest fluorescencyjny) i klocki drewniane konstrukcyjne.
-
nick nieaktualny
-
Będzie dobrze zobaczysz chyba za bardzo bierzesz to do siebie.Troszke wyluzuj bo to jeszcze gorzej wtedy za dużo myślisz... Ja tez ide na zabieg ale chyba przezyje
U mnie jest gorzej bo u mnie ciężko z wybudzeniem mam epilepsje i naprawdę narkoza to dla mnie przekleństwo ostatnio jak miałam spałam 2 dni...teraz pewnie dostane minimalna dawke albo będziemy kombinować od pasa w dół.Jak się obudze będę szczesliwa,ciul tam z bólem...bo mam dla kogo żyć ale jak nie spróbuje to moje dziecko będzie jedynakiem a tego nie chce dla niej...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:mi się marzy 3 maluszków
Ewi a jaki macie teraż plan działania ?
No z trójka jeszcze weselej. Może się Wam bliźniaki trafiapo tym wyczekiwaniu
mi się marzy dziewczynka wiadomo
moja mama ma trójkę wnuków i by się wnusia przydała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 16:33
-
Hugolina87 wrote:Ewi a jaki macie teraż plan działania ?
No z trójka jeszcze weselej. Może się Wam bliźniaki trafiapo tym wyczekiwaniu
mi się marzy dziewczynka wiadomo
moja mama ma trójkę wnuków i by się wnusia przydała
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:nie wiem, narazie na luzie. po nowym roku idę do innego gina i zobeczę co powie, jesli powie tak jak ten że in vitro to trzeba zbierać kasę...
Trzymam kciuki żeby się udało bez kosztownych zabiegów. Ja się będę jutro pakowaćmam nadzieje ze mnie wypuszcza max w weekend. Najlepiej w pt.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny