X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

Oceń ten wątek:
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lotopałanka wrote:
    Hej dziewczyny
    Szukam inspiracji a jak nie wy to kto mi pomoże :)

Poszukuje prezentu gwiazdkowego dla 3 letniego chłopca za około 200 zł
    Moj ma 3.5 roku, dostal na mikolaja zestaw narzędzi i gre z takim gadajacym długopisem, musi zaznaczac dobre odpowiedzi. A pod choinkę zamówiliśmy mu kuchnie bo lubi mi pomagac, a ze braciszek rosnie w brzuchu to przyda sie jeszczd dla drugiego ;) tor swiecacy, oszalal na jego punkcie (jest fluorescencyjny) i klocki drewniane konstrukcyjne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jednak jest lekki stres przrd tym szpitalem. Płodne juz powinny być a śluzu nie widać jakoś. Chyba ze się pochrzanilo juz totalnie. W ciąż i tak nie zajde tersz ale jakoś dziwnie jest.
    Trochę się boje jednak takiej operacji juz

• gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2017, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie dobrze zobaczysz chyba za bardzo bierzesz to do siebie.Troszke wyluzuj bo to jeszcze gorzej wtedy za dużo myślisz... Ja tez ide na zabieg ale chyba przezyje :)

U mnie jest gorzej bo u mnie ciężko z wybudzeniem mam epilepsje i naprawdę narkoza to dla mnie przekleństwo ostatnio jak miałam spałam 2 dni...teraz pewnie dostane minimalna dawke albo będziemy kombinować od pasa w dół.Jak się obudze będę szczesliwa,ciul tam z bólem...bo mam dla kogo żyć ale jak nie spróbuje to moje dziecko będzie jedynakiem a tego nie chce dla niej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gibonek na laparoskopie teraz będziesz szła ? Ja właśnie chyba tez będę pod pełną narkoza. Ostatnio się szybciutko obudziałam i dobrze czułam. Oby teraz było tak samo
    I tez bym chciała rodzeństwo dla .synka :)

• Ewi28 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się marzy 3 maluszków :)

Kasia 1805 lubi tę wiadomość

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi28 wrote:

Ewi a jaki macie teraż plan działania ?
    No z trójka jeszcze weselej. Może się Wam bliźniaki trafia ;) po tym wyczekiwaniu :) mi się marzy dziewczynka wiadomo ;) moja mama ma trójkę wnuków i by się wnusia przydała :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 16:33

• Ewi28 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina87 wrote:
    Ewi a jaki macie teraż plan działania ?
    No z trójka jeszcze weselej. Może się Wam bliźniaki trafia ;) po tym wyczekiwaniu :) mi się marzy dziewczynka wiadomo ;) moja mama ma trójkę wnuków i by się wnusia przydała :)
    nie wiem, narazie na luzie. po nowym roku idę do innego gina i zobeczę co powie, jesli powie tak jak ten że in vitro to trzeba zbierać kasę...

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi28 wrote:
    nie wiem, narazie na luzie. po nowym roku idę do innego gina i zobeczę co powie, jesli powie tak jak ten że in vitro to trzeba zbierać kasę...

Trzymam kciuki żeby się udało bez kosztownych zabiegów. Ja się będę jutro pakować :/ mam nadzieje ze mnie wypuszcza max w weekend. Najlepiej w pt.

• Ewi28 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina87 wrote:
    Trzymam kciuki żeby się udało bez kosztownych zabiegów. Ja się będę jutro pakować :/ mam nadzieje ze mnie wypuszcza max w weekend. Najlepiej w pt.
    kochana leż ile trzeba obys doszła szybko do siebie i wzieła się za staranka ;)

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Kasia 1805 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi28 wrote:
    Mi też i obiecuję sobie, że o 3 zaczniemy się starać jak drugie skończy roczek :)

1usa3e5eqfm95ffb.png
    1usaanlixij2wnrc.png
    km5sdf9hddbxde6t.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia 1805 wrote:
    Mi też i obiecuję sobie, że o 3 zaczniemy się starać jak drugie skończy roczek :)
    ja jak narazie modle się żeby 2 było... nigdy nie przypuszczałam że tak sporo osób cierpi na niepłodność, a myśłałam że się mnei to nie tyczy

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2017, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi28 wrote:
    ja jak narazie modle się żeby 2 było... nigdy nie przypuszczałam że tak sporo osób cierpi na niepłodność, a myśłałam że się mnei to nie tyczy

Ja tak samo póki mnie to nie dotknelo. :/

• DoveLove Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba każda z nas tak myślała...

Zamowilismy dzis ostatni prezent gwiazdkowy, alez sie cieszę, ze jest juz z glowy :)

qb3cwn15v37nxio5.png
    klz96iyehfls5pph.png
  • aLunia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ogóle nie sądziłam że może być problem jak już jest jedno dziecko...

3i49df9hy6z4ginm.png

ex2bdf9h3wcvr2ut.png

zrz6i09kya2w4ixc.png
    22.12.2016r (11 tydzień-poronienie zatrzymane)
    10 cs- udało się
    Hormony ok, podwyższone tsh- letrox 4x100 i 3x75
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    otóz to aLunia, ja pierwsze dziecko mam z 1 cyklu i to kochaliśmy się tylko 2 razy...i popatrz...

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co kupiujecie pod choinkę mamą?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 19:32

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2017, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aLunia wrote:
    Ja w ogóle nie sądziłam że może być problem jak już jest jedno dziecko...

Trzeba się trzymać myśli ze jeśli jest jedno to będzie kolejne.
    Ale szczerze nie sądziłam nigdy ze problem niepłodności jest tak powszechny.

• Nina06 Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. A moze trzeba sie pogodzic z tym,ze tylko jedno...od razu mozna poczuc taka wolnosc choc przez łzy...koniec z lekami obliczeniami temperatura itd....

Nina06
  • DoveLove Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2017, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak plaga w tych czasach...ehhhh...

Jedna mama dostanie celebrytke z łapaczem snów, a druga dlugopis Swarovski z grawerem.

qb3cwn15v37nxio5.png
    klz96iyehfls5pph.png
  • Nina06 Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz nie raz o tym myslalam mimo,ze to trudne to chyba w moim przypadku czas sie pogodzic i pozwolic odejsc marzeniom.

Nina06
‹‹ 625 626 627 628 629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ