Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Paula_shells to zdrowko ja otworzyłam właśnie piwko
w tym cyklu wyjątkowo dużo pije
Nie tylko ty. Ja tez sobie pozwalam ale u mnie to chyba by byl cud jakby sie udalo bo odpyscilismy intensywne starania i jeszcze ta grzybica w okolicach dni plodnych. -
Iza34 wrote:Alunia przepraszam ze pytam, pisalas ze tesciom nie chcesz mówić o ciazy. A twoja mama juz wie?
Tak moja mama wie. Dużo mnie wspierała przy poronieniu, a teściowa to nawet mój mąż nie chce mówić. Ale dziś znów mi trula. No widzi, że nic nie mowimy to mogłaby sobie darować
Natka a wyszła ci? Jeśli tak to mogę Ci pogratulować -
CZeść dziewczyny, my staramy się a raczej zamierzamy sie starać o rodzeństwo dla 21 miesięcznej córeczki. Tylko tak trochę cięzko podjąć ostateczną decyzję, ponieważ mam umowę o pracę do sierpnia. Teoretycznie potem mi przedłużą ale nie wiem, co zrobić, czy odłożyc starania i poczekać do sierpnia. Mamy kredyt na dom, planów dużo a ja tak pragnę drugie dziecko
-
MamaAntosi czesto torbiele powstaja z przetrwalego pecherzyka. Mi ostatnio na wizycie lekarz powiedzial, ze.zazwyczaj same sie wchlaniaja. Ja mialam taka torbiel na początku grudnia 2,5cm i na poczatku stycznia nie bylo juz po niej sladu. Lekow zadnych nie bralam.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
largos hej
A dlugo sie staraliscie o corcie? Bo jesli krotko i bez problemow, to mozesz poczekac chwilke, skoro sie martwisz o sytuacje w pracy. A jesli ciut dluzej, to ja osobiscie bym sie starala powolutku i niech sie dzieje co chce. Okolo 3 lat marudzilam na prace i warunki i balam sie zmienic "bo tym razem na pewno bede w ciazy". I tak juz czwarty roczek leci, a ja w koncu wywalczylam uczciwe warunki w pracy i jestem zadowolona. A jak teraz zajde w ciaze, to bede kombinowac pozniej co dalej
Tylko raz jestesmy mlode i mozemy miec dzieci. Praca poczekaJeszcze sie dosc napracujemy do emerytury, a dzieci urosna, naplodza wnukow
Natka ja mialam raz druga blada kreske na dwoch testach z rzedu. Nie spalam pol nocy. Nastepnego dnia z porannego sikanca juz nic nie wyszlo. Mialam lipne testyAle o malo na zawal nie zeszlam z ekscytacji
Trzymam kciuki mooocno, zeby to jednak byl porzadny, prawdziwy bladzioch
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
jangwa no niedlugo i tak sie dowiedza, jak beben przed toba zobacza
Juz cos widac, czy ten brzuszek z tych niesmialych raczej?
U mnie ciazy nie bylo widac dluuugo. Mojej przyjaciolce sie dwie tak chowaly. A w trzeciej bach! Miesiac w ciazy i bamboch juz60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
JennyXS wrote:Cześć kochana
nie zauważyłam Twojego wpisu. U mnie same ciekawe przypadki. W tym cyklu według monitoringu nie miałam owulacji a wg wykresu zrobiłam progesteron w 7dpo i wyszedł 40.23. Więc raczej była. Niestety testy negatywne więc czekam na @. Ma być jutro w moje urodziny
A co u Ciebie ? Czytałam że nowy cykl zaczęłaś?
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin! Duzo zdrowka, radosci z synka i szybkiego zobaczenia dwoch upragnionych kresek!
Chyba jestem pierwsza z życzeniami
Tak ja zaczelam kolejny cykl, dzisiaj 10dc, wiec owu za kilka dni. Od tego cyklu lykam same foliany, calkowicie zrezygnowałam z syntetycznego kwasu foliowego, do tego metylowane wit b6 i b12 no i acard codziennie wieczorem. Po owulacji dostałam duphaston, a od pozytywnego testu zaczne przygode z neoparinem. Takze jakis plan jest, ale zobaczymy.JennyXS lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
aLunia, Kat83 - tak, wyszła. Robiłam w poniedziałek rano. Wczoraj po południu i teraz
Na wszystkich jest blada druga kreska, ale szvzerze mówiąc to boję się cieszyć. Dodatm, że ten dzisiejszy był o czułości 25, a poprzednie o 10.
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka ja miałam tak, że wyszedł mi mega bladzioch. Na następny dzień paskowy test wyszedł negatywny, odczekałam jeden dzień bez testów i już na następny super mocna kreska. Gratuluję
. Najlepiej zrobić betę będziesz miała pewność.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 07:17
-
Iza34 - narazie nie dziękuję
Co śmieszniejsze, w tym cyklu odpuściliśmy starania. Nie wyliczałm dni płodnych, nic nie sprawdzałam... Po prostu totalny luz
aLunia - chyba rzeczywiście dzisiaj skoczę na bete. Akurat córa ma na rano do szkoły więc będę miała chwile.Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Kat - te kontakty są tak "częste " że prędzej chyba zobaczy malucha w maju (albo i później). A druga "babcia" widziała Małą dwa razy w życiu i to w sumie na samym początku. A brzuch juz widać chociaż odpowiadnia bluza i jeszcze da się zakamuflowac. Nie jest z tych największych
-
NatkaZ wrote:aLunia, Kat83 - tak, wyszła. Robiłam w poniedziałek rano. Wczoraj po południu i teraz
Na wszystkich jest blada druga kreska, ale szvzerze mówiąc to boję się cieszyć. Dodatm, że ten dzisiejszy był o czułości 25, a poprzednie o 10.
Zrób i się przekonasz
-
Hej
Ja będę z wami chodz i tak przez najbliższe miesiące nic z tego nie będzie
A tak sobie człowiek chodz wirtualnie pogada
Ja czekam na te hsg może mnie odetkaja i coś się ruszy ha ha
Bo jak nic nie wyjdzie w tym roku to chyba sobie darujemy wg,stwierdziłam że bardziej firme rozkrece wtedy i zobaczymy jak mała bo wrazie co już kiedyś rozmawialiśmy o adopcji.Ale to ostateczność chociaż nie ukrywam bardzo bym chciała.
-
Byłam na becie i teraz pozostaje mi jedynie czekać do jutra na wynik
Nie wiem jak ja dam rade wytrzymać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 09:00
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016