Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
jangwa_maua wrote:Natka trzymam kciuki za betę i oby te bladziochy zwiastowaly ciążę
. A cykle na odpuszczeniu często przynoszą właśnie takie niespodzianki
Właśnie wiemCóra jest z takiego cyklu i nasz Aniołek również
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
agulineczka wrote:MamaAntosi czesto torbiele powstaja z przetrwalego pecherzyka. Mi ostatnio na wizycie lekarz powiedzial, ze.zazwyczaj same sie wchlaniaja. Ja mialam taka torbiel na początku grudnia 2,5cm i na poczatku stycznia nie bylo juz po niej sladu. Lekow zadnych nie bralam.
Pocieszyłaś mnie trochę, ale straciłam zaufanie do swojego ginekologa. Dwa tygodnie temu nic, a teraz już 3 cm. To mozliwe, żeby dziadostwo tak szybko urosło? Zastanawiam się jeszcze nad skonsultowaniem tego z innym ginekologiem.MamaAntosi -
aLunia wrote:Witam nowe dziewczyny
Jangwa szkoda że u męża w pracy robią takie problemy. Mam nadzieję, że jednak uda się wszystko po waszej myśli. Gratuluję udanej wizytyczy już jakiś imię macie wybrane?
MamaAntosi mi na początku ciąży wyszło, że mam torbiel 5cm. Pierwszy raz w życiu. A dwa tyg później już się zmniejszyła do 3cm. W piątek mam wizytę i się dowiem jak teraz wygląda. Ale czytałam, że torbiel może utrudniać zajście w ciążę. Mam nadzieję, że ci się szybko wchłonie.
Mam nadzieję, że Twojej już tam nie maZastanawiam się tylko, czy ta antykoncepcja na trzy miesiące to dobre rozwiązanie... Ja już się nakręciłam na starania, a tu o.
MamaAntosi -
nick nieaktualny
-
Mama Antosi mnie gin tez przez pol roku kazał brac anty... Nie posluchalam go i udalo nam sie. Zastanow sie Kochana. Ty najlepiej znasz swoje cialo. Tez mialam przejscia z torbielami. Kilka mi sie wchlonelo samo, a jeden pękł i rozlal sie cały. Kontroluj go czesto.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 09:38
-
my dream - pierwszy był w 30dc, drugi w 31dc, a dzisiaj mam 32dc. Zazwyczaj cykle mam 28-31 dni.
my dream lubi tę wiadomość
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
nick nieaktualnyUfff... moja corka poszla do przedszkola. Wczoraj tez mieliśmy armagedon. Obiecalam jej ze odbiore zaraz po obiedzie bo pozniej plakala ze ona strasznie teskni a pozniej pojedziemy do babci. Oczywiscie bez odrywanua ode mnie sie nie obeszło ale zostala. A wczoraj jak zobaczylam z czym zasnela to az mi lzy w oczach stanely bo przytulala plecak z ktorym chodzi w poniedziałki do przedszkola a w srodku ulubiony pluszak i zabawka naszykowane juz na poniedzialek.
-
my dream wrote:Mama Antosi mnie gin tez przez pol roku kazał brac anty... Nie posluchalam go i udalo nam sie. Zastanow sie Kochana. Ty najlepiej znasz swoje cialo. Tez mialam przejscia z torbielami. Kilka mi sie wchlonelo samo, a jeden pękł i rozlal sie cały. Kontroluj go czesto.
Jeju! A, jeśli mogę spytać, jak zakończyła się ta sytuacja z pękniętym torbielem?MamaAntosi -
Dziewczyny w pn mam Hsg..ehh aż się boję... babka kazała mi sobie wziąć ibuprom heh więc wnioskuję,że nie będę mieć znieczulenia... ? masakra..
Urszulka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Dziewczyny w pn mam Hsg..ehh aż się boję... babka kazała mi sobie wziąć ibuprom heh więc wnioskuję,że nie będę mieć znieczulenia... ? masakra..
będzie dobrxe. Ważne ze idziesz i będzie jasne
-
Adele27 wrote:Dziewczyny w pn mam Hsg..ehh aż się boję... babka kazała mi sobie wziąć ibuprom heh więc wnioskuję,że nie będę mieć znieczulenia... ? masakra..
Adele, no to super. Cieszę się, że tak szybko udało się wszystko załatwić. Na pewno wszystko będzie dobrze, posłuchaj Hugoliny, jest ból jest podobny do okresowego, to dasz radę! O której musisz się zgłosić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 10:19
MamaAntosi -
MamaAntosi wrote:Adele, no to super. Cieszę się, że tak szybko udało się wszystko załatwić. Na pewno wszystko będzie dobrze, posłuchaj Hugoliny, jest ból jest podobny do okresowego, to dasz radę! O której musisz się zgłosić?
O 11 mam się zgłosić do Izby Przyjęć. I przed 11 kazała wziąć sobie tabletke przeciwbólową. A gin mnie zapewniał,że na pewno dają znieczulenie ogólne hahaha... ehh wiedziałam,że z niego taki znawca właśnie
-
Natka gratulacje dwoch kreseczek, oby beta potwierdziła ciążę!
Adele to szybko się udało to hsg załatwić..
A ja czekam jak na szpilkach dalej, dziś 10 dpo a 30dc, myslę zatestować w piatek ale jakoś sceptycznie podchodzę do tego, chyba się nie udało, brzuch mnie pobolewa czasami jak na @
temperatury nie mierzyłam, wczoraj sprawdzałam szyjkę to jest zamknięta i wysoko ale to w kazdej chwili przecież może się zmienić
Jeszcze gardło mnie boli od rana
Witam się z wszystkimi nowymi dziewczynami!