Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:O 11 mam się zgłosić do Izby Przyjęć. I przed 11 kazała wziąć sobie tabletke przeciwbólową. A gin mnie zapewniał,że na pewno dają znieczulenie ogólne hahaha... ehh wiedziałam,że z niego taki znawca właśnie
-
Hugolina87 wrote:Ogólne w sensie narkoza ?
Tak mnie zapewniał.. ale widziałam,że tak nie będzie. Pisałam,że ten lekarz to się nadaję... ale chociaż dał mi to skierowanie i szybko wszystko poszło. Po to tylko do niego pojechałam -
nick nieaktualny
-
Adele a może nie dostaniesz @ i nie trzeba będzie hsg
Tego Ci życzę!
Przeglądałam wiele wykresów na forum gdzie własnie spadki temperatuty kończyły sie i tak ciążą, więc jak to mówią póki @ nie ma jest nadzieja
na innym wątku dziewczyna pochwaliła się że własnie dowiedziała się na pierwszej wizycie że będą bliźniaki, dwujajowe! Zazdroszcze -
MamaAntosi wrote:Jeju! A, jeśli mogę spytać, jak zakończyła się ta sytuacja z pękniętym torbielem?
-
Adele ciekawa jestem jak u Ciebie? Moze idz na betke jak nie dostalas @ moze sie udalo jednak. Mnie hsg bardzo bolalo bo oba byly zatkane. Na narkoze to jak wiedza ze zatkane,to wtedy plyn wprowadzaja pod wiekszym cisnieniem zeby udroznic.mi dali zatrzyk na hsg poczulam sie jakbym byla pijana i tyle.
-
my dream wrote:Rozlala mi sie cala zawartosc tego torbiela i przedostala sie do otrzewnej. Bylo zagrozenie zapalenia otrzewnej. Przelezalam 3 dni w szpitalu i na szczescie samo sie wchlonelo. Troche strachu, masa bólu.
ogólnie torbiele się obserwuje, niektóre rosną, niektóre nie. Moje dwa od klilku lat narazie nie zmieniają wielkości, oscylują w max 3 cm. Nie przeszkadzają w niczym jak narazie ale są tam i obserwować trzeba.
-
Umówiłam się dziś na 16 do innego ginekologa. Może to jest przesada, ale wolę, żeby jeszcze jeden lekarz powiedział, że nie kojfnę w ciągu najbliższych trzech miesięcy, remont trzeba skończyć, a nawet jeszcze się nie zaczął
my dream lubi tę wiadomość
MamaAntosi -
my dream wrote:Adele ciekawa jestem jak u Ciebie? Moze idz na betke jak nie dostalas @ moze sie udalo jednak. Mnie hsg bardzo bolalo bo oba byly zatkane. Na narkoze to jak wiedza ze zatkane,to wtedy plyn wprowadzaja pod wiekszym cisnieniem zeby udroznic.mi dali zatrzyk na hsg poczulam sie jakbym byla pijana i tyle.
Mysle,że jutro dostanę @.. nie zapowiada się dziś raczej. Narazie tylko plamie. Na pewno będzie @tylko teraz oby do pn mi się skonczyla..
-
MamaAntosi wrote:Umówiłam się dziś na 16 do innego ginekologa. Może to jest przesada, ale wolę, żeby jeszcze jeden lekarz powiedział, że nie kojfnę w ciągu najbliższych trzech miesięcy, remont trzeba skończyć, a nawet jeszcze się nie zaczął
-
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:Lepiej ze bez narkozy. Anestezjolog nam mówiła przed operacja ze narkoza zabija bezpowrotnie komórki w mózgu i jak już to lepiej w kręgosłup zawsze się kluc jeśli jest wybór
tak na przyszłość. Będzie dobrze i fajnie ze tak szybko to badanie
Ja po narkozie bylam przez jakua czas tak otepiala i jakas taka dretwa ze az sama na siebie sie denerwowalam wiec coś w tym jest.