Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 22:57
Paula_shells lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Ola powiem co, że może być coś na rzeczy. Mi jakoś szybko wyszła wrażliwość na zapachy. W ogóle nie brałam tego pod uwagę, bo gdzie tak szybko i poza tym objawów było zawsze milion. Także trzymam kciuki i czekamy tuaj na wieści.
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 22:58
Paula_shells lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Zostały 2 ❄️❄️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 22:58
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Zostały 2 ❄️❄️ -
Ola_45 wrote:Powiem Wam ze bym sie zdziwila, bo duzo serduszkowania nie bylo, tylko wtedy kiedy trzeba, w miedzyczasie syn chory, szpital, pozniej ja chora, antybiotyk, goraczka.
Na prawde bym sie zdziwila jakby cos bylo.naprawdę było mało. Na początku cyklu, przed owu i w dniu owu i praktycznie tyle. I udało się
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
Ola spoko my się kochalismy tylko dwa razy i zaskoczyło
Ja tam też nie mam oczekiwań wobec dziecka. Chociaż nie, mam jedno. Żeby nie był taki jak mój bratanek, który potrafił płakać 10 godz bezprzerwy. Nie wiem jak oni to przetrwali. Ale ja będąc tam po godzinie uciekalam.Ola_45 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bym chciala zeby moja corka byla bardziej posłuchana i reszta tez by sie zmienila. I tyle. Bo tak to jest super. Moja tesciowa chyba jest zawiedziona i wydaje mi sie ze probuje robic tak zeby moja corka spelnila te oczekiwania ktorych moj mąż nie spelnial jak byl maly i zeby byla taka jak męża brat -grzeczna, "ułożona", najmadrzejsza i jeszcze zeby do tv poszla.
Alunia a o co on ryczal tule czasu? Ja ulegalam i teraz mam za swoje. -
aLunia moja szwagierka urodziła 2 tyg temu syna,o matko jaki grzeczny,wogóle nie płacze tylko pogrymasi jak jest głodny albo coś mu przeszkadza. A mój od samego porodu nie dał mi przespać ani jednej nocy w szpitalu a w domu... teraz jest uroczy ale często marudzi.
Matko próbuję zmęczyć obiadek od teściowej, zadzwoniłam po Nią że dziecku nic nie zrobiłam i przyniosła, nakarmiła i resztki zjadam. Anioł. Mąż pojechał mojej mamie leki zawieźć bo też ma grypę żołądkową. Dobrze że dziecko szczepiłam. -
Urszulka a Ty kiedy masz następne usg, bo jeszcze nie wiesz czy sie spodziewasz córeczki czy synka? Przepraszam jesli jestes juz po badaniu albo cos na ten temat pisalas. Niestety nie jestem zawsze na biezaco.
Alunia a co tam u Ciebie na wizycie?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Urszulka a Ty kiedy masz następne usg, bo jeszcze nie wiesz czy sie spodziewasz córeczki czy synka? Przepraszam jesli jestes juz po badaniu albo cos na ten temat pisalas. Niestety nie jestem zawsze na biezaco.
Alunia a co tam u Ciebie na wizycie?
Mam kolejne dopiero 20 lutego, to będzie 17+5. Byłam u lekarki we wtorek ale dzidzia nie pokazała się. Chroni swojego interesubyliśmy z córką i młoda wyszła niezadowolona bo ona już chce zna płeć
-
Właśnie nie wiadomo o co mu chodziło, ale ogólnie ma ciężki charakter. Mieli te krople sprowadzane z Niemiec na kolki i nic nie pomogły, położna im pokazała żeby w pupe wkładać taka rurkę jakby że może jest zaagazowany no i nic nie pomagało. Teraz też z byle powodu im płacze a ma dwa lata.
Paula współczuję grypy, dobrze że teściowa pomogła. Elektrolity polecam do picia.
Agulineczka przelozyli mi wizytę niestety i mam w piątek dopiero, chyba że się zwolni miejsce. A co u ciebie? -
nick nieaktualnyPaula to faktycznie aniol kobieta z twojej tesciowej. Ja jak zostawiam corke to nic ją nie interesuje i jeszcze jak ja wroce to przychodzi i pyta czy obiad jest dla dziecka. Pranie, prasowanie to nie w jej interesie, po porodzie prasowala-pomagala dopoki ze szpitala nie wrocilam a pozniej przyjeżdżała moja mama to ona ostatnie pranie trzymala z tydzień, ja chodzilan, deberwowalam sie bo rzeczy znalezc nie moglam a pozniej przynuosla to jak moja mama prasiwala i demonstracyjne rzucila to pranie i "jeszcze to". Tak wiec pomocy zadnej i jeszcze musze naszykowac jedzenie dla dziecka na czas mojej nieobecnosci, najlepiej nałożone na talerz i podpisane ze to dla dziecka bo inaczej jest problem. Nauczyłam sie juz i o nic nie prosze, co zrobie to moje.
-
Moja teściowa to jest taka co w głowie to na języku. Kiedyś dużo przez nią płakałam przejmowałam się, ale nauczyłam się już ze nic nie zrobię i ona się nie zmieni. Ale na pomoc mogę liczyć. Za wnukami jest bardzo i naprawdę wszystko wkoło zrobi i tesc to samo. Gdyby tylko potrafiła się czasem ugryźć w język to by było super.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoze ta moja sytuacja to po czesci moja wina bo nie znosze wtracania, tesciowa lubi wszystko kontrolowac, wszystko wiedziec, na poczatku chcieliśmy zeby pomagala przy kapieli ale poprosilam ja zeby obciela 1cm paznokcie, nie chciala wiec pomoc sie skonczyla, pozniej prosilam zeby posiedziala zebym mogla swobodnie sie umyc to tez byl problem bo w tv seriale lecialy. Zawsze cos. Wiec ograniczylam pomoc do minimum. Teraz dziecko duze i yez ciagle cos jest nie tak.
-
Iza to moze po prostu olej tesciowa, skoro i tak wszystko robisz sama. Tylko sie denerwujesz. Ja nie mam tutaj nikogo i ogarniam dom, meza, dziecko, zwierzaki i pelny etat w pracy. Kwestia organizacji. Troche meczace na dluzsza mete, ale i tak jesli sama zrobisz, to przynajmniej wiesz, ze porzadnie
No i nie bedzie miala szansy sie wtryniac wszedzie nieproszona.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning