Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestescir bardziej obeznane- pamietam,ze jakos w maecu lub kwietnii gin kazal mi zrobic prolaktyne i pamietam,ze mialam ją troche powyzej normy. Dokladnie nie pamietam ale bylo tam pare cyferek wiecej zalozmy jesli norma do 40 to ja mialam jaies 45 wtedy. Gin pytal wtedy tylko czy mam regularne okresy (a mam) i nic nie kazal robic. W czym moze przeszkadzac lekko podniesiona prl bo juz nie pamietam.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Hej. Chwile mnie nie było, ale wczoraj mieliśmy urodziny córy i pełno gości w domu
Do tego uaktywniła się moja panika, a w połączeniu ze zmiennością humorów to normalnie cykr na kółkach
Tak swoją drogą to ja nie wiem jak wytrzymam do 8 lutego, bo już teraz panikuje, że coś jest nie takZ tego wszystkiego pare minut temu powtarzałam test
i od razu pokazała się druga gruba i ciemna krecha
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
nick nieaktualnyKat83 wrote:Iza to moze po prostu olej tesciowa, skoro i tak wszystko robisz sama. Tylko sie denerwujesz. Ja nie mam tutaj nikogo i ogarniam dom, meza, dziecko, zwierzaki i pelny etat w pracy. Kwestia organizacji. Troche meczace na dluzsza mete, ale i tak jesli sama zrobisz, to przynajmniej wiesz, ze porzadnie
No i nie bedzie miala szansy sie wtryniac wszedzie nieproszona.
Tylko ze ostatnio tesciowa zostaje z dzieckiem a ja ide do roboty, przychodze 18-19 i nie wiem w co rece włożyć, czy za dziecko, czy brudne gary sprzatnac czy kolacje szykować ale jak jak na szafkach miejsca nie ma. Najbardziej denerwuje mnie niedziela bo niby wolne a ja robie. Wiec calkowicie mojej tesciowej odciac sie nie da, jak jej sie nie chce to nawet miski po zupie dziecka nie umyje, czasami brudne przynosi od siebie z gory i ja myje. Musi miec dzien dobroci dla zwierzat. -
Uuu to jak w tym miesiacu sie nie udalo i w przyszlym przy mocniejszych starankach tez nic nie wyjdzie to zbadam ta prolaktyne. Przypomnialo mi sie,ze robilam to badanie..
Nie wiem czy sobie wkręcam czy co ale czuję takie jakies pieczenie w piersiach, jakis dyskomfort ale nie sa twardsze czy cos. Flaki jakie byly. Tylko jakos mnie szczypia czy pieką, nie umiem dokladnie nazwac. Jutro 22dc i poniewaz lubie osikiwac testy to jut jesli rano bede miala temp kolo37 to se sikne. Dla sportukupilam 2testy o czulosci 10
haha za wczesnie jeszcze bo to bedzie dopiero jakos 7dpo ale hehe przypomne sobie te emocje zwiazane z szukaniem cienia haha
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyAle moja siostra ma 2 dzieci, męża zwolennika pilota tv i piwa zamiast np. odkurzacza, pracuje na pełny etat i jeszcze codziennie musi obiad gotowac bo hrabia odgrzewanego wczorajszego nie ruszy i daje rade. bo ja mam dobrze, maz nie jest wybredny wiec np. mięso robie na 2 dni. Tylko w zime mam piec i dokladanie do pieca na glowie zeby bylo cieplo w domu.
-
Dziewczyny ale się denerwuje przed jutrem... Wybaczcie ale nawet nie czytałam co dziś pisalyscie.. staresa mam,że będzie mega bolało ... Wiem pisalyscie,ze dam radę itp pewnie dam ale stres jest wiadomo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam prolaktynę trochę powyżej normy, dostałam skierowanie na obciążenie. Wyszedł wynik wysoki. Miałam też cykl bezowulacyjny przynajmniej raz - ale to wiem na podstawie progesteronu. Ogólnie odkąd zbijałam prolaktynę do tak 15-17 (norma chyba 26) to owulacje jak w zegarku. Ogólnie prolaktyna i niski progesteron oraz wysokie tsh - to główne problemy jeśli wszystko inne jest ok.