Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mąż kiedyś był u wróżki i wszystko Mu się sprawdziło. Trochę mnie to przeraża, ja nigdy bym się nie odważyła. Nie wierzyłam w takie rzeczy ale to co mówił mi mąż, to już sama nie wiem. Sprawdziło Mu się o wypadku, o rozstaniu z wieloletnią dziewczyną, o tym że jego prawdziwą miłością będzie dużo młodsza dziewczyna, która bardzo blisko mieszka. Tylko mój M. o złej dziewczynie myślał, też z tej samej miejscowości co ja
-
Asia M wrote:Czesc Dziewczyny. Jestem tu nowa. Staram sie o dzidzie juz 6 miesiac po stracie Aniolka w lipcu. Co miesiac dostaje @ niewiem jak utrafic niby mam bole owulacyjne ale nigdy nie mialam sluzu jak bialko kurze. W tym miesiacu chyba sie owulka przesunela kilka dni ale jak chyba ją mialam to czulam ogromny bol ppdbrzisza. Tj 21 styczen. Dzien wczescniej bylo przytulanko z mezem. Moze teraz sie uda? Tak bym chciala. Nie mam z kim porozmawiac w tych tematach
A probowalas może z testami ovu? Ja też zawsze miałam problem z ustaleniem dni plodnych, a śluzu jak kurze jajko to już W ogóle, zawsze przeźroczysty i wodnisty to myślałam że ok., aż tutaj właśnie wyczytałam że on musi się bardziej ciągnąć niż lać
no i w szczęśliwym cyklu dopiero pierwszy raz taki zobaczylam a dodatkowo najbardziej pozytywny test ovu ze wszystkich które robiłam i się udało
-
W tych wrozbach obraczkowych wyszlo mi ze zajde w ciaze w styczniu i bedzie dziewczynka. Wiec troche sie sprawdzilo, bo styczen tak, ale mam syna. He he a wierzycie ze ktos moze rzucic urok na druga osobe? U nas byla taka sytuacja. Dziecko spokojne grzeczne. Przyszla ciotka spojrzala i w momencie dziecko drze sie w nieboglosy. I nic nie pomaga. Tata wzial podkoszulke zaczal pluc ocierac dziecko i w sekunde usnelo spokojnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 09:48
-
Ja tak średnio wierzę we wróżby, ale z chęcią bym zorganizowała taki babski wieczór z wróżką
posłuchać można. Byłam u dwóch i chyba mało co mi sie sprawdziło. Jedna to wrozyla mi życie jak z bajki i z tego co pamiątek to chyba jedno dziecko.
-
nick nieaktualnygibonek wrote:hej
To nie wesoło u nas też nadal kaszel ale ma syropki owiele jest lepiej .
Ja kawka dziś zero planow kompletnie już zjadłam sniadanie ,ale powiem wam że wg to mi się nie chce jest mgła ponuro blee.
No i jaką nauczke dostala moja corka tydzien temu? Zakatarzona ale uparcie ze idzie, problemow z zabawkami nie bylo bo od tygodnia juz czekaly a w przedszkolu nie ona sama z katarem.
Ja nie moge nic zaplanować. Mialam miec czas dla siebie i d... Jest pilne zamówienie na jablka wiec musze isc do roboty. -
nick nieaktualnyDo konca we wrozby nie wierze, w zabobony tez nie ale zaczynam wierzyc w rzucanie urokow, tyle co tesciiwa nas juz sku... to moze tak sie teraz wiedzie. Podobno są ludzie co tylko spojrza na dziecko i ono zaczyna wyc i sposobu na to nie ma i mowia ze zauroczone. Albo mowia ze usuniete jak mi tesciiwa chciala wmowic i babe ze wsi wolac zeby cirke przemierzyla. A jak są ludzie ktorzy kwiatki czy przepisy kulinarne zabieraja, podzielisz sie, oni kwiatka maja albo ciasto im super wychodzi a ty nie masz nic. A ja mam pecha do odkurzacza- tesciowej popsul sie odkurzacz, wymyslila ze kupi sobie taki pioracy za 5 tys. tylko mamy jej dolozyc, kupimy na spolke, ja nie chcialam, poza tym nie stac mnie na to bylo. Pozniej napalila sie na pioracy za 1.5tys.i tez probowala wymusic od nas kase, tez sie nie zgodzilam, mialam fajny z filtrem wodnym to po co mi drugi a raz na rok moge pozyczyc i uprac sobie dywan. Tesciowa kupila to moj sie popsul (przypadek?), naprawilam, pochodzil rok i sie spalil i na zlom. Maz kiedys kupil taki zwykly do samochodow to sobie go wzielam i mysle wystarczy ale okazało sie ze dziecko ma alergie na kurz a ten w tym przypadku nie jest najlepszy. Wiec sie rozglądam za wodnym. A kiedys z tesciiwa mialysmy 1 odkurzacz i mialam dość tych spolek i noszenia.
-
Co do wróżb- sama nie chodzę bo jestem wierzaca katoliczka i to się nie godzi, ale moja starsza siostra kiedyś była i babka powiedziała jej dużo nie tylko z przyszłości ale i przeszłości to dużo prawdy powiedziała, oprócz tego mamy takich starych znajomych cyganów i Pani Zosia też sporo musiała wiedzieć, ale jak mama chciała ją podpytac to nie chciała na ten temat rozmawiać, tylko się uśmiechała,może dla jej dobra, kto wie. Raz tylko powiedziała że moja młodsza siostra nie będzie z tym chłopakiem z którym była już spory czas, i powiedziała to jakby to było bardzo oczywiste. Więc wierzę że są ludzie którzy wiedzą więcej niż inni, ale nie chodzę do nich i nie sprawdzam
-
Ja to z wróżbami tak pół na pół. Sama do końca nie wiem czy w nie wierzyć czy nie. Te z obrączką u mnie sie nie sprawdzają
Wychodził nam syn, a urodziła się córa
Ale zastanawia mnie sytuacja z przed w tygodni. Śniła mi się kobieta w ciąży, a jak rano sprawdziłam to oznacza to radosną nowine
No i jest
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Dziewczyny jestem po. Badanie trwało dosłownie z 5min. Ból był parę razy mocniejszy ale do przeżycia. Jajowody lewy drożny prawy prawdopodobnie mógł być niedrożny ale już jest udrozniony
mega sie cieszę
jangwa_maua, Urszulka89, Ola_45, Kat83, Hugolina87, Iza34, gibonek, aLunia, my dream, agulineczka, karolcia87, magdis, DoveLove lubią tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Dziewczyny jestem po. Badanie trwało dosłownie z 5min. Ból był parę razy mocniejszy ale do przeżycia. Jajowody lewy drożny prawy prawdopodobnie mógł być niedrożny ale już jest udrozniony
mega sie cieszę
już masz to za sobą, super
-
Adele super :*
A ja sie pytam powaznie, bo sie temat co jakis czas przewija: ile tu chrzescijanek jest, katoliczek, protestantek, obojetnie?? I we wrozby sie bawicie? Wstyd. Powaznie, ja bym sie bala. Dziewczyny, w Boga wierzycie, a w demony nie? Zagladacie tam i grzebiecie, to znajdziecie nie to co trzeba. Albo was sie cos brzydkiego uczepi. Wrozki, taroty, horoskopy, zabobony durne. To nie sredniowiecze, zeby na dzieci pluwac, wstazki wiazac. Same sie o klopoty prosicie
A wystarczy pogadac z Tata.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 13:03
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kasia 1805 wrote:Co do wróżb- sama nie chodzę bo jestem wierzaca katoliczka i to się nie godzi, ale moja starsza siostra kiedyś była i babka powiedziała jej dużo nie tylko z przyszłości ale i przeszłości to dużo prawdy powiedziała, oprócz tego mamy takich starych znajomych cyganów i Pani Zosia też sporo musiała wiedzieć, ale jak mama chciała ją podpytac to nie chciała na ten temat rozmawiać, tylko się uśmiechała,może dla jej dobra, kto wie. Raz tylko powiedziała że moja młodsza siostra nie będzie z tym chłopakiem z którym była już spory czas, i powiedziała to jakby to było bardzo oczywiste. Więc wierzę że są ludzie którzy wiedzą więcej niż inni, ale nie chodzę do nich i nie sprawdzam
Ja mam bardzo religijna rodzine i chyba nie ma to z tym powiazania.poniewarz starsze babuszki chodza do kościoła i wierza w zabobony.naprawde.
-
Asia M wrote:Czesc Dziewczyny. Jestem tu nowa. Staram sie o dzidzie juz 6 miesiac po stracie Aniolka w lipcu. Co miesiac dostaje @ niewiem jak utrafic niby mam bole owulacyjne ale nigdy nie mialam sluzu jak bialko kurze. W tym miesiacu chyba sie owulka przesunela kilka dni ale jak chyba ją mialam to czulam ogromnmy bol ppdbrzisza. Tj 21 styczen. Dzien wczescniej bylo przytulanko z mezem. Moze teraz sie uda? Tak bym chciala. Nie mam z kim porozmawiac w tych tematach
Hej witaj tu możesz o wszystkim pogadać
A badania miałaś jakieś robione ? bierzesz jakieś suplementy? -
gibonek wrote:Ja mam bardzo religijna rodzine i chyba nie ma to z tym powiazania.poniewarz starsze babuszki chodza do kościoła i wierza w zabobony.naprawde.