Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj.
Udało mi si zalogować ze starego konta.
Przy pierwszych staraniach udało się w 5 cs. Wtedy miałam monitoring cyklu i brałam bromegron na zbicie prolaktyny. Ponieważ ona blokowała mi owulację.
Dziś mam 1 dc. Zobaczymy kiedy nam się uda tym razem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucecita wrote:Witaj Bacha
Hugolina jeszcze gin mi sugerował przeciwciała przeciwplemnikowe z krwi... to by wypadało nic nie robić tylko na badania latać heh
A no widzisz to jeszcze jest trochę tegomasakra. Ja dziś tez ponad stowe wydałam. Ja myślę że u mnie nie dochodzi poprostu do zaplodnienia lub zagniezdzenia bo za krótka mam FL. Przed szpitalem owu była w nocy z 13 na 14dc a @ przyszła po 9 dniachm w tedy cykl trwał 23 dni. Może za krótko.
teraz tez był krótszy. Ech czekam już na ta wizytę.
-
nick nieaktualny
-
bacha8709 wrote:Paula ile czasu staracie się o kolejnego dzidziusia?
Zaszłam w drugą ciążę w pierwszym cyklu starań (tak samo jak w pierwszą). Niestety poroniłam ją. Prawdopodobnie powodem była trombofilia, którą teraz zdiagnozowałam. Teraz jest pierwszy cykl po poronieniu, kiedy staram się kolejny raz - za 10 dni będę testować13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_071 wrote:Zaszłam w drugą ciążę w pierwszym cyklu starań (tak samo jak w pierwszą). Niestety poroniłam ją. Prawdopodobnie powodem była trombofilia, którą teraz zdiagnozowałam. Teraz jest pierwszy cykl po poronieniu, kiedy staram się kolejny raz - za 10 dni będę testować
Jakie badanie robi się żeby zdiagnozować trombofilie?