Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa ten kurs zaczęłam dziś chodzić. I na weekendy tylko, ale się ciesze bo mam głowę zajęta.
Dziś mam nerwa i mi źle. mieszkamy z jego rodzina i mnie to już do depresji doprowadza. Jednak w weekend ich widuje i mam dość. Gdyby nie to ze mały ma tu przeszkole bym się spakowala i wróciła do swojego domu bo moja mama sama mieszka a trzy pokoje stoją puste. @ się kończy ale nerw pozostał -
Hugolina no ba. Ja sie z moim tak pozarlam kilka miesiecy temu, ze tez myslalam, ze go z domu wyrzuce. Kocham na zaboj, ale czasem bym bila normalnie
Dzieki Bogu idzie do pracy w poniedzialek, bo mial 26 dni wolnego i juz szmergla mozna dostac.
Dzis po poludniu corka szefowej wpadla na kawe do nas do pracy. Z dwojka swoich malych dzieci, jeden bobas 6 miesiecy. Myslalam, ze do domu wyjdeA tak marudzila, jak w ciaze nie mogla zajsc. Cale. 6. Miesiecy. Jprdl.
@ idzie hurtem. Wszystkie wkurzone
Paula_shells lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale mam zonka dziś wstaje a tam krew jasna jak na @ .. dziś 12dpo więc wcześniej na @ jak na mnie. Teraz patrze,że już jakieś brązowe plamienie. Więc to chyba jeszcze nie @..
Hugolina ja to mam trochę problem bo w sumie nie mam lekarza który mnie prowadzi... Na tego co mnie wtedy leczył to kasy nie ma za bardzo poza tym co on jeszcze może mi pomóc ? .. albo mi powie,że iui albo znów stymulację zaproponuje.. a ten gin do którego po skierowania jeżdże nie wiem czy mi da receptę czy nie będzie nosem krecil,że bez sensu.. ale kurde jak mam 12dpo i jest krew to już coś jest raczej nie tak.. -
Adele27 wrote:Ale mam zonka dziś wstaje a tam krew jasna jak na @ .. dziś 12dpo więc wcześniej na @ jak na mnie. Teraz patrze,że już jakieś brązowe plamienie. Więc to chyba jeszcze nie @..
Hugolina ja to mam trochę problem bo w sumie nie mam lekarza który mnie prowadzi... Na tego co mnie wtedy leczył to kasy nie ma za bardzo poza tym co on jeszcze może mi pomóc ? .. albo mi powie,że iui albo znów stymulację zaproponuje.. a ten gin do którego po skierowania jeżdże nie wiem czy mi da receptę czy nie będzie nosem krecil,że bez sensu.. ale kurde jak mam 12dpo i jest krew to już coś jest raczej nie tak..