Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPap czesto stosujemy ten system nagrod, umawism sie z córka ze ma byc to i to a w nagrode bedzie to. Mamy peoblemy z chodzeniem do przedszkola, tak wiec ostatnio umowilam się ze jak bedzie chodzic caly tydz.bez marudzenia to w niedzielę pojedziemy na frytki do mc donalda. Minął tydz., córka swoje wypwlnila, teraz kolej na nas. Ona ucieszona pobiegla na gore do babci pohwalic sie ze jedziemy a tesciowa wsciekla bo jak to my wyjezdzamy jak brat meza ma przyjechac, przeciez mozemy to przełożyć, jechac w nastepna niedziele albo kiedys tam albo najlepiej oszukać, obiecac i niespelnic. Az corka z placzem od babci wrocila. A ja tak - dziecko pracowalo na to caly tydzien, nie wolno nam nie jechac. I pojechalismy. A tesciowa jeszcze w poniedzialek wypomnisla mi ten wyjazd. Dziecku kaze grac np. w chinczyka uczciwie bo inaczej skoncza gre a w realu sama chce oszukiwać. Wiec przy nagrodach tez musze bardzo uwazac, nie jestem pewna nagrody-nie obiecuje.
-
No widze,ze ta twoja tesciiwa to ją o kant dupy potluc. Masakra.. a mąz pewnie nic nie powie mamusi i tak sie musisz uzerac.. przypomnij ile lat ma Twoja corka?
Uff dzis byl skok temperaturyczyli mozna domniemywac ze owu byla. Teraz ten najgorszy czas czekania... ja jakos do 3czy4marca bo wtedy mamtermin @
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Ojesssuuu... zruinuja mnie ci lekarze
103£ za progesteron i rezerwe. A w tym tygodniu chca zrobic caly profil na pcos ktory kosztuje prawie 400. 1/3 wyplaty wpisssdu.
Cyce mnie bolaly niemilosiernie caly tydzien, dzisiaj cisza za to glowa napinkala. Wiec @. Oby szybko, bedzie z glowy juz.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnypap86 wrote:No widze,ze ta twoja tesciiwa to ją o kant dupy potluc. Masakra.. a mąz pewnie nic nie powie mamusi i tak sie musisz uzerac.. przypomnij ile lat ma Twoja corka?
Uff dzis byl skok temperaturyczyli mozna domniemywac ze owu byla. Teraz ten najgorszy czas czekania... ja jakos do 3czy4marca bo wtedy mamtermin @
Moja córka ma 5,5 roku. Wlasnie nie, mąż jest za mna i razem z nią sie tak uzeramy. A ostatnio i tesciu swoje ode mnie usłyszy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHugolina dobrze ze lekko obtluszczony bo moj zeby miec wage w normie musi zrzucic prawie tyle co wazy nasze dziecko, kazdy lekarz mowi mu ze musi schudnac ale to nie takie proste. Z jednej strony nie siedzi, pracuje fizycznie wiec ciagle w ruchu, duzo na powietrzu, z drugiej strony zeby miec sile musi zjesc a jesc lubi. A jak tak narobi sie od switu do nocy to pozniej dosłownie nie chce mu sie i nie ma sily na jakues cwiczenia. I wez schidnij.
-
nick nieaktualnyUsunęłam swoje post. Bo chciałam poprawić
Adele to podziel się co masz na myśli a na co kasy brak? U Ciebei dopiero po hsg. Spokojnie terax zaczniesz normalny cykl i będzie okej. Zaskoczy
Ja badań juz nie będę robić żadnych, prócz tych kontrolnych z tarczycy. Ale nie chce się zagłębiać, szukać i analizować. Ta cała genetyka mnie przeraża za bardzo żeby szukać dziury czemu nie wychodzi. Jedyne nad czym się zastanawiam to trombofilia. Ale to już niech lekarz mi powie czy jest sens szukać sobie chorób
Więcej ruchu żeby tłuszcz spalić i dotlenic komórki. Mój M tez lekko otluszczony i trochę nie uwaza na swoją dietę. Ja niby noszę 36 rozmiar tyle ze ciało ma więcej tluszcu niz przed pierwszą ciąża. No i głowę trzrba czymś zająć. Inne nastawienie.
Iza to u Twojego męża dieta jakąś może ? Ale u faceta ciężko z dietą. Mi osobiście ciężko z dietąja z kawy nawet nie potrafię zrezygnować..czy białej bulki.
-
Mnie ciągle zastanawiają te moje plamienia... Zrobiłabym z chęcią histeriskopie. Hormony też bym z chęcią szystkie powtórzyła. No i porobilambym wszystkie te inne badania czyli np.na mutache itp
-
nick nieaktualnyNo na te plemienia lekarz powinien zwrocic uwagę i to każdy jeden.
Mnie bolą te nogi i stad myślę o tej trombofili. Że może robią się jakieś zatory czy cos. Na mutacje nie będę robić badań. Na krzepliwosci co najwyżej sobie może jeszcze zrobię. Te podstawowe i nie takie drogie jak genetyczne -
Ja dostałam teraz skierowanie na USG pachwiny na cito... tak baba szukała terminu,że była już na końcu marca to mówię,że wtedy odpłatnie. To znalazła mi na 6.03 . Też takie cito.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 12:13
-
nick nieaktualny
-
Jangwa coś wiadomo z kredytem już ?
U mnie mój syn znów chory. Siedzimy u lekarza.. w ogóle wracam od tego cyklu do niepokalanka nie miałam przy nim pms i tak cycki nie bolały... No i lutkę wezmę e tym cyklu. Jeszcze nie została . Zobaczę jak wtedy temp będą wyglądać -
W czwartek idziemy załatwiać. Doradczyni twierdz,że w piątek już wstępnie coś będzie wiadomo. Także zacznie się stres. No zaryzykować warto jak może się udać. Niestety łączy się to ze stratą kasy za rezerwację mieszkania.