Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Katsu, Klaudyś witajcie
Adele no rozumiem. moj gin tez specjalista od nieplodnosci nie jest, a biopsje mi zrobił pod kątem plamień, a nie samego braku ciąży
ja w niedziele dostalam @, za tydzień laparo
troche pozno chyba, 11 dc to bedzie...córka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualnyDziękuje za miłe przyjęcie
Tak to pierwszy cykl staran w sumie nie wiem czy mozna go zaliczyc w pełni ponieważ przestaliśmy się zabezpieczać 15.02.
Po drugiej ciąży mam strasznie nieregularne cykle i cieżko mi określic dni płodne itp
Starając się o drugie dziecko miałam tutaj konto dlatego postanowiłam wrócic i obserwować według wykresu swoje cykle -
Urszulka trzymam kciuki za wizytę, odezwij się później jak poszło
Adele, luci i hugolina tyle teraz przeszlyscie (luci zaraz), że do choinki musicie zaskoczyć!
Witaj klaudys:)
Dzięki DoveLove :* miłego dnia życzę, po fryzjerze to już musi być milutko -
nick nieaktualnyAlunia ja narazie jestem na etapie godzenia się ze swoim M
w weekend chyba dziecko sprzedamy do babci a akurat owu wypadnie w nd lub pon. Wczoraj na rowerze byłam chwile i mi tak zatoki zawialo ze dziś umieram dosłownie z bólu głowy.
Laparo się robi w pierwszej fazie cyklu. Ja laparotomie miałam też mieć w poerwszej ale ze dostałam @ szybciej to szłam w 12dc a zabieg był w dniu owuli. Mówili przy przyjęciu ze trochę późno ale mnie przyjęli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 13:42
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:1-0 dla mnie w starciu matka-dziecko. Przetrfalam atak furii, placz z rzyganiem i wizyte babci męża z dobrymi radami. Oby tak dalej...
wie, kiedy się poddajecie. Życzę Ci wyniku 100-0 dla Ciebie i wiary - wiary w siebie
dzieci to nieźli psychologowie i znają różne sztuczki
Iza34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdele27 o drugie dziecko staraliśňmy sie 2 cykle i jakoś to poszło szybko
O pierwsze dziecko się nie staraliśmy znaczy chcieliśmy miec dziecko ale nie wiedziałam że jestem już w ciąży i zwyczajnie @ nie przyszła po 2 tyg opoźnienia zrobiłam 5 testów z wrażenia i na każdym 2 grube kreski .
Kiedy synek skończył roczek a dosłownie w dniu jego urodzin uznaliśmy że czas na drugie aby miał z kim się bawic i tak oto plan starań został tego samego dnia już realizowany.
Po pierwszym porodzie moja @ była regularna a po drugiej jest strasznie nieregularna.
@ zawsze dostawałam punktualnie w 31 dniu teraz co mmiesiac dostaje o 4 dni wczesniej i tak z 31szego zeszlo do 21szego już i tak kręce sie w kółko któryś już tam miesiac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 14:56
-
nick nieaktualny
-
Katsu wrote:Adele27 o drugie dziecko staraliśňmy sie 2 cykle i jakoś to poszło szybko
O pierwsze dziecko się nie staraliśmy znaczy chcieliśmy miec dziecko ale nie wiedziałam że jestem już w ciąży i zwyczajnie @ nie przyszła po 2 tyg opoźnienia zrobiłam 5 testów z wrażenia i na każdym 2 grube kreski .
Kiedy synek skończył roczek a dosłownie w dniu jego urodzin uznaliśmy że czas na drugie aby miał z kim się bawic i tak oto plan starań został tego samego dnia już realizowany.
Po pierwszym porodzie moja @ była regularna a po drugiej jest strasznie nieregularna.
@ zawsze dostawałam punktualnie w 31 dniu teraz co mmiesiac dostaje o 4 dni wczesniej i tak z 31szego zeszlo do 21szego już i tak kręce sie w kółko któryś już tam miesiac.
a karmisz nadal? Zrób sobie podstawowe hormonytsh, prolaktyna, progesteron (pro robi się 5-7 dpo) Powodzenia
-
nick nieaktualnyUrszulka89 witaj
Nie karmie ponieważ od początku moje piersi były pusteani kropelki mleka nie miałam nie wiem czy to wina że ciaza była cukrzycowa czy inny był tego powód. Z synkiem miałam mleczko ale on nie chciał pic. Tak wiec moje dzieci były na MM - córka nadal jest.
Co do badań podstawowych to cieżko ponieważ mieszkam w UK i tutaj nie da sie isc i zrobic sobie ot tak badań. Póki co to na spokojnie myślę że jeśli uda się nam zmajstrować trzecie dziecko to wtedy powiem położnej o tym jaką mam @ wtedy ona po porodzie da mi skierowanie na badania w inny sposob sie nie da.
Tutaj do połoznej można przyjsc dopiero bedac w 3 miesiacu ciazy wczesniej nie zapisują chociażby na sprawdzenie czy z fasolką jest wszystko ok ... -
Ja sie przeziebilam
bleh. Katar, kichanie..wczoraj bolaly mnie kosci. Od razu skojarzylam sobie,ze mialam tak w pierwszej poronionej ciazy. Tez po dniach plodnych sie przeziebilam i co? I w 6tc przestala soe rozwijac. Jakos tak mi sie skojarzylo
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Ja dziś poszłam z córka znów do lekarza bo raz że cały czas gorączka a dwa zajrzałam do gardła i tam biało. Lekarka mnie dzisiaj załamała. Ona do mnie gdzie ja widzę anginę bo ona widzi czyste gardło i mnie wola żebym podeszła. Pokazuje mi tym patykiem i ja szok mówię no nie widzi pani tego?! Przygląda się i a no faktycznie angina ropna. Boże ja mam jakiegoś pecha na tych lekarzy. Oczywiście antybiotyk. A córka mi leży jak długa
-
Dzieki za zyczenia dziewczyny :* Od chlopakow dostalam najwiekszego misia na swiecie ^^
Adele poczytam sobie a co tam, juz i tak lykam jak ciocia lekomanka, wiec hurtem dobie doloze
Klaudys czesc, powodzenia
Katsu hejJa tez w UK. Walia, a Ty?
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Czytam Was i czytam dziewczyny i musze Wam powiedziec,ze ja Was podziwiam! Niektore z Was starają sie o drugie dziecko juz tak dlugo, badacie sie na wszelkie mozliwe sposoby, wydajecie niemałą kase po to zeby jeszcze raz poczuc ruchy, urodzic i cieszyc sie malenstwem na rekach..naprawde mega Was podziwiam. Ja pewnie jesli bede miala jakies problemy to odpuszcze.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt