Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Katsu, Klaudyś witajcie

Adele no rozumiem. moj gin tez specjalista od nieplodnosci nie jest, a biopsje mi zrobił pod kątem plamień, a nie samego braku ciąży
ja w niedziele dostalam @, za tydzień laparo
troche pozno chyba, 11 dc to bedzie...córka- 2011
syn- 2019
-
nick nieaktualnyDziękuje za miłe przyjęcie

Tak to pierwszy cykl staran w sumie nie wiem czy mozna go zaliczyc w pełni ponieważ przestaliśmy się zabezpieczać 15.02.
Po drugiej ciąży mam strasznie nieregularne cykle i cieżko mi określic dni płodne itp
Starając się o drugie dziecko miałam tutaj konto dlatego postanowiłam wrócic i obserwować według wykresu swoje cykle
-
Urszulka trzymam kciuki za wizytę, odezwij się później jak poszło

Adele, luci i hugolina tyle teraz przeszlyscie (luci zaraz), że do choinki musicie zaskoczyć!
Witaj klaudys:)
Dzięki DoveLove :* miłego dnia życzę, po fryzjerze to już musi być milutko
-
nick nieaktualnyAlunia ja narazie jestem na etapie godzenia się ze swoim M
w weekend chyba dziecko sprzedamy do babci a akurat owu wypadnie w nd lub pon. Wczoraj na rowerze byłam chwile i mi tak zatoki zawialo ze dziś umieram dosłownie z bólu głowy. 
Laparo się robi w pierwszej fazie cyklu. Ja laparotomie miałam też mieć w poerwszej ale ze dostałam @ szybciej to szłam w 12dc a zabieg był w dniu owuli. Mówili przy przyjęciu ze trochę późno ale mnie przyjęli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 13:42
-
nick nieaktualny
-
Masz za swoje... Moim zdaniem twoja córa ma na was sposóbIza34 wrote:1-0 dla mnie w starciu matka-dziecko. Przetrfalam atak furii, placz z rzyganiem i wizyte babci męża z dobrymi radami. Oby tak dalej...
wie, kiedy się poddajecie. Życzę Ci wyniku 100-0 dla Ciebie i wiary - wiary w siebie
dzieci to nieźli psychologowie i znają różne sztuczki
Iza34 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyAdele27 o drugie dziecko staraliśňmy sie 2 cykle i jakoś to poszło szybko

O pierwsze dziecko się nie staraliśmy znaczy chcieliśmy miec dziecko ale nie wiedziałam że jestem już w ciąży i zwyczajnie @ nie przyszła po 2 tyg opoźnienia zrobiłam 5 testów z wrażenia i na każdym 2 grube kreski .
Kiedy synek skończył roczek a dosłownie w dniu jego urodzin uznaliśmy że czas na drugie aby miał z kim się bawic i tak oto plan starań został tego samego dnia już realizowany.
Po pierwszym porodzie moja @ była regularna a po drugiej jest strasznie nieregularna.
@ zawsze dostawałam punktualnie w 31 dniu teraz co mmiesiac dostaje o 4 dni wczesniej i tak z 31szego zeszlo do 21szego już i tak kręce sie w kółko któryś już tam miesiac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 14:56
-
nick nieaktualny
-
witajKatsu wrote:Adele27 o drugie dziecko staraliśňmy sie 2 cykle i jakoś to poszło szybko

O pierwsze dziecko się nie staraliśmy znaczy chcieliśmy miec dziecko ale nie wiedziałam że jestem już w ciąży i zwyczajnie @ nie przyszła po 2 tyg opoźnienia zrobiłam 5 testów z wrażenia i na każdym 2 grube kreski .
Kiedy synek skończył roczek a dosłownie w dniu jego urodzin uznaliśmy że czas na drugie aby miał z kim się bawic i tak oto plan starań został tego samego dnia już realizowany.
Po pierwszym porodzie moja @ była regularna a po drugiej jest strasznie nieregularna.
@ zawsze dostawałam punktualnie w 31 dniu teraz co mmiesiac dostaje o 4 dni wczesniej i tak z 31szego zeszlo do 21szego już i tak kręce sie w kółko któryś już tam miesiac.
a karmisz nadal? Zrób sobie podstawowe hormony
tsh, prolaktyna, progesteron (pro robi się 5-7 dpo) Powodzenia

-
nick nieaktualnyUrszulka89 witaj

Nie karmie ponieważ od początku moje piersi były puste
ani kropelki mleka nie miałam nie wiem czy to wina że ciaza była cukrzycowa czy inny był tego powód. Z synkiem miałam mleczko ale on nie chciał pic. Tak wiec moje dzieci były na MM - córka nadal jest.
Co do badań podstawowych to cieżko ponieważ mieszkam w UK i tutaj nie da sie isc i zrobic sobie ot tak badań. Póki co to na spokojnie myślę że jeśli uda się nam zmajstrować trzecie dziecko to wtedy powiem położnej o tym jaką mam @ wtedy ona po porodzie da mi skierowanie na badania w inny sposob sie nie da.
Tutaj do połoznej można przyjsc dopiero bedac w 3 miesiacu ciazy wczesniej nie zapisują chociażby na sprawdzenie czy z fasolką jest wszystko ok ... -
Ja sie przeziebilam
bleh. Katar, kichanie..wczoraj bolaly mnie kosci. Od razu skojarzylam sobie,ze mialam tak w pierwszej poronionej ciazy. Tez po dniach plodnych sie przeziebilam i co? I w 6tc przestala soe rozwijac. Jakos tak mi sie skojarzylo 
Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt

-
Ja dziś poszłam z córka znów do lekarza bo raz że cały czas gorączka a dwa zajrzałam do gardła i tam biało. Lekarka mnie dzisiaj załamała. Ona do mnie gdzie ja widzę anginę bo ona widzi czyste gardło i mnie wola żebym podeszła. Pokazuje mi tym patykiem i ja szok mówię no nie widzi pani tego?! Przygląda się i a no faktycznie angina ropna. Boże ja mam jakiegoś pecha na tych lekarzy. Oczywiście antybiotyk. A córka mi leży jak długa
-
Dzieki za zyczenia dziewczyny :* Od chlopakow dostalam najwiekszego misia na swiecie ^^
Adele poczytam sobie a co tam, juz i tak lykam jak ciocia lekomanka, wiec hurtem dobie doloze
Klaudys czesc, powodzenia
Katsu hej
Ja tez w UK. Walia, a Ty?
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning
-
nick nieaktualny
-
Czytam Was i czytam dziewczyny i musze Wam powiedziec,ze ja Was podziwiam! Niektore z Was starają sie o drugie dziecko juz tak dlugo, badacie sie na wszelkie mozliwe sposoby, wydajecie niemałą kase po to zeby jeszcze raz poczuc ruchy, urodzic i cieszyc sie malenstwem na rekach..naprawde mega Was podziwiam. Ja pewnie jesli bede miala jakies problemy to odpuszcze.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt