Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja dziś podpisałam drugą umowę w Warszawie, na rok, ponoć kolejna ma być już na stałe. I z tej okazji zaszłam do galerii i kupiłam sobie biustonosz w Intimissimi
A co
Czekam na pociąg i tak sobie Was doczytuję, nadrabiam zaległości, bo w pracy teraz wir i nie mam kiedy.
Kat ale kaski teraz pójdzie, oby Cię "naprawili"
To będzie mój pierwszy cykl z dupkiem, ale już czuję, że owu po niedrożnej stronie. Mimo wszystko spróbujemy.
W pon zrobiliśmy sobie z mężem walentynki, kupiłam w Biedronce koronkowe body i uszy króliczka, he he. Facet oniemiał! Ale Mu się oczy błyszczałytakże dziś powtórka i może w owu trafimy.
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe dziewczyny i wielkie kciuki za was
Paula no pięknie wymyśliłaśfajnie tak zaskoczyć męża i zaraz jest przyjemniej
Ach a my mamy zakaz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agulineczka brałam niepokalanek Swansona 400mg przez cały cykl. W 1 cyklu zaczęły mnie boleć tydzień przed @ więc i tak sukces. W drugim w ogóle nie bolały a w 3 bolały po owu ale nie tak mocno. Nie miałam też nerwów takich jak zwykle
-
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:Iza to daj znać
a 5dpo wynik będzie okej ? Czy powinno się robić te 7dpo
Z tego co pamietam to Urszulka robila zawsze 5 dpo. Swoja droga jutro czy w piątek czyli 7dpo nie mialabym z kim zostawić corki bo siedzi w domu i wogole bym proga nie zrobila.
Urszulka tak, dobrze pamietam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 18:26
-
Mąż mnie wnerwił! Jak można dziecko bez fotelika wozić! W te dni kiedy synek jest z moją mamą, mąż Go do Niej zawozi, jak się okazuje na kolanach za kierownicą, a fotelik obok. Tłumaczy się że to tylko 2 km a i tak w foteliku płacze. Nosz k...! To te dwie minuty se poryczy. Moja mama siedzi z moim i z siostry synkiem, po tamtego jeździ ze swoim fotelikiem, to ona kilka razy zobaczyła jak to mój syn się wozi.
Ja czytałam że progesteron można robić 5-8 dpo. -
Paula_shells wrote:Mąż mnie wnerwił! Jak można dziecko bez fotelika wozić! W te dni kiedy synek jest z moją mamą, mąż Go do Niej zawozi, jak się okazuje na kolanach za kierownicą, a fotelik obok. Tłumaczy się że to tylko 2 km a i tak w foteliku płacze. Nosz k...! To te dwie minuty se poryczy. Moja mama siedzi z moim i z siostry synkiem, po tamtego jeździ ze swoim fotelikiem, to ona kilka razy zobaczyła jak to mój syn się wozi.
Ja czytałam że progesteron można robić 5-8 dpo.
Zabiłabym gdyby mąż woził dziecko bez fotelika...13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny