Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza a nie za wczesnie? 7dpo jest najlepiej. Mi tydzien temu zrobili w 11dpo i jak mi cuda jakies wyjda w wynikach to ich opieprze, ze nie sluchali jak mowilam. Szczegolnie, ze kupe kasy place za te testy tutaj.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my dream wrote:Hej dziewczyny. Klaudys ja tez 10dpo i zastanawiam sie czy robic test. Biore dupka. Hmm przy pierwszej ciazy test w 14dpo wyszedl negatywny, a betka byla okolo 50.
Ja juz nie liczę na ciążę bo temperatura zaczyna spadać wiec idzie wielkimi krokami.
A w tamtej ciąży cień cienia wyszedł mi w 12 dpo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was w ten piękny poranny dzień
Życze udanych pomiarów a także pozytywnych testów jeśli ktoś bedzie testował a tym którym wyjdzie negatyw cierpliwosci
Ja czekam aż @ się skończy i działam z mężem w naszym pierwszym cyklu aż się doczekać nie mogę na koniec @ a to dopiero drugi dzień hihi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem ze to po owulacji ale chyba jesli juz przed owu endometrium jest ladne to po chyba nie niknie, nie zmniejsza sie? Bo ostatnio jak chodziłam do gina to bylam ok.12dc a owulacja 15-18dc. No i powinien mi "podkarmic" jajeczko bo jak na 12dc to bylo malutkie a ze wysypala sie sprawa z tarczyca to nawet sensu chodzic na wizyty nie bylo.
-
nick nieaktualnyA tak wogole to mąż chce mnie wyslac na kurs księgowości bo chce przejsc na Vat i chce zebym go rozliczala. Tylko ceny sa rozne. Czy orientujecie sie czy kursy on-line są cos warte? Bo ja potrzebuje wiedzy a nie tylko papierka z ukonczenia kursu. A moze bym w przyszłośći firme zalizyla i bym rozliczala innych. Nie wiem jak to prawnie wyglada bo ksiegowosc to trudny temat, potrzebne certyfikaty, odpowiedni staz itp.itd.zeby moc cos samodzielnie robic.
-
Co do endometrium to mi lekarze zawsze mowili ze jest cieniutkie (w momencie owu ok.5mm) ale zaszlam na takim w pierwsza ciaze w 2cs a co do dluzszych staranek o deuga dzidzie mysle ze endometrium nie bylo tez duzym winowajca, bo ja obstawiam glowe
proga mialam ok. Ponoc na poprawe endo dobre migdaly,orzechy,czerwone wino i ryby ale czy to dziala nie wiem. Czasem dziewczyny na endo wspomagaja sie hormonami a za granica podobno lekarze dawaja na to viagre
ja mysle ze wazna jest jakosc endometrium, na ktora sklada sie nie tylko sama grubosc ale chocby odpowiednia struktura,ukrwienie..
-
Iza
ja pracuję w księgowości i powiem ci, że teoria nijak sie ma do praktyki tak naprawdę, szkoda kasy na kurs on line, ale mogę ci polecić Stowarzyszenie Księgowych
http://www.skwp.pl/
mają oddziały w całej Polsce- nie wiem skad jestes, warto zapisać sie do nich na kurs Podstawy rachunkowości, a potem mozna tam robić kolejne stopnie aż do samodzielnego księgowegoHugolina87 lubi tę wiadomość
córka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualnyLucecita chyba na ich stronie zainteresowal mnie jeden kurs, cena prawie 1500zl tez chyba nie straszna bo jeszcze więcej mąż musialby zaplacic ksiegowej za rok rozliczenia vatu to z czasem by sie oplacalo bo nie rozbija sie to na rok a na lata. Szukam czegos w Warszawie lub Radomiu, tam mam najblizej (70-80km). Po Warszawie nie potrafid jezdzic samodzielne ale co za problem dojechac, zostawic samochod na oplotkach a dalej komunikacja miejską.