Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele, dobre wieści
a lekarke zmień bez wahania. Szkoda nerwów na takie babsko, tym bardziej że chodzi o Twoje zdrowie.
Jangwa, trzymam kciuki za pozytywne podejście banku.
Ja w przyszłym tygodniu odbieram aneks do umowy, bo pani dyrektor zgodziła sie przedłużyć mi umowę na czas nieokreślony i od marca też walczymy o kredyt na nasze pierwsze Mjangwa_maua, Hugolina87, Adele27, Paula_071, Urszulka89, Paula_shells lubią tę wiadomość
-
Adele no kamień z serca! Co za baba niemiła wrrr.
DoveLove no to super. Ale się świetnie ułożyło.
U mnie z pracy zero odzewu, czekam do końca lutego na wypłatę, ale pewnie umowa do porodu o ile nie będą mi robić jakiś problemów. -
Ja wczoraj miałam zebranie z rodzicami, pani dyrektor pożegnała mnie oficjalnie przy nich, dostalam od niej wielki bukiet kwiatów
oj wzruszenia było dużo, bo ja uwielbiam naszych rodziców, po zebraniu wszyscy podchodzili dziękować i gratulowac. A na koniec jedna z mam życzyła mi "szerokiej drogi" przy porodzie
Hugolina87, jangwa_maua, aLunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wiec tak- wszystko jest super poza jednym- że mie ma ciąży. Badania dobre, progesteron jak na ten dzien cyklu super, macica super, czysta, zaden polip przez rok sie nie utworzyl, jajniki ok, są pecherzyki ktore rosna na kolejny cykl, owulacja byla w tym cyklu z prawego jajnika, czysto i pieknie. Plan jest taki ze robimy swieze badanie nasienia, jak bedzie ok to wracam do lekarza po skierowanie na laparoskopie, po tym 3 miesiace staran i jak sie nie uda to stymulacja. 200zl kosztowaly mnie te informacje + cytologia. Lekarz przyjmuje prywatnie ale laparoskopie zrobi mi w swoim szpitalu na nfz taj jak robil mi histeroskopie.
-
nick nieaktualnyA wogole gin zainteresowal sie moja blizna po cc i miedzy innymi dlatego chce zrobic ta laparoskopie, niezbyt zadowolony byl z tego gdzie mialam robiona cesarke. I ta laparo bede miala najwcześniejszej w kwietniu, moze w maju. Tylko juz sie martwie o corke, kto sie nia zajmie bo jak to Kat napisala tesciowej zylka w tylku peknie bo w kwietniu-maju to ona nie ma czasu.
-
nick nieaktualnyPo 2 mies.ciszy i spokoju tesciowa ma potrzebe wtracania sie we wszystko, odgniewala sie i ciagle wtyka swoje 5gr. Jaka niezadowolona ze dziecku kurtke w pepco kupilam, no i ze kupilam za małą bo zbyt dlugo nie pochodzi. Noz to mam kupic rozm. 146 albo większy jak nosi rozm. 116-122 a ja wzielam 134 bo kurtka 122 byla sporo za mala? Ale ja grzecznie ze czego ona chce i sie czepia i gdzie ja kupie taniej jak dalam za kurtke 40zl.
-
W ogóle tak patrzę na wyniki tej biospji a tam napisane,że mam łagodna dysplazje sutka..czyli uwaga: mastalgie .. więc moja okrutna bolesność piersi w drugiej fazie cyklu została wyjasniona.. chyba muszę znów hormony powtórzyć ..
-
Wychodzi na to,że w drugiej fazie cyklu estrogeny przeważają nad progiem.. podejrzewałam to u siebie juz jakiś czas. Dlatego po niepokalnku się lepiej czułam bo on reguluje to zachwianie hormonalne i podwyższa proga. Więc biorę go teraz w tym cyklu i dowale luteina a co ! Hehe
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Trzymam kciuki za testujące
Iza - wam to by się przydało osobne lokum.
Dove - fajnie, że dyrektorka już poszła Ci na rękę.
Hugolina- korzystaj, że w domu synka nie ma :p
Oj tak, nasze marzenie byc ns odobnym.
Dziewczyny te po laparo, napiszcie prosze co mozna a czego nie po tym, chodzi o prace fizyczną, dzwiganie itp. No wiecie, maj, wiosna to trzeba w pole do roboty isc i zastanawiam sie jak długo trzeba się oszczedzac. -
nick nieaktualny
-
Adele ide za przykladem, polecalas wiec sobie tez kupilam i bede brala. Mam 250 kapsulek
Pojem sobie ze 3 miesiace i zobaczymy. Caly cykl sie to bierze czy trzeba kombinowac jak z wieskiem? A no i idziemy rowno prawie, u mnie 4dc
P.S. Kocham AmazonWczoraj zamowilam, dzisiaj przyszlo haha
Iza super, moze cos ruszy i sie wyjasni po laparo. A tesciowa niech sie ugryzie nie powiem gdziePo to sa mamy i babcie. Jak ona bedzie stara, to tez sie nia ktos bedzie musial zajac, prawda?
jangwa kciukam z calych sil ^^ My juz 2 lata szukamy domu, ale wybrzydzamy strasznie. Jak mi przyjdzie splacac 25 lat szeregowiec brytyjski z 15 metrami ogrodu, to mnie szlag trafi.
Hugolina, pchaj ich kochana, pchaj ile wlezie. Ja szlam zawsze z kartka A4Krzywili sie strasznie, no ale coz. Takiego metliku jak lekarze, to ci nikt nie zrobi...
water hejPowodzenia! Ja wytrzymalam sama 2 lata a potem przyszlam na forum i tak sobie siedze
W kupce razniej.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning