Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWater między 3/5 dniem cyklu robi się lh fsh prolaktyne estradiol. Do tego tarczyca i 7dpo progesteron.
Z krwi można zrobic przeciwciala antyplemnikowe tylko nie wiem jakie to badania. Jest jeszcze coś takiego jak wrogi śluz. U Was ciąża była ale se nie rozwinęła. Myślę że Twój organizm nie "zabija" plemnikówmoże to w głowie siedzi problem ze za bardzo się chce. Jak u połowy z nas które zostały. ;p
water lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudys juz Hugolina napisała jakie badania możesz zrobić to nie będę powtarzać
czego ja to sobie juz nie wkrecalam co mi dolega...ehh ale trzeba zachowac zdrowy rozsadek
-
nick nieaktualny
-
water wrote:Dzięki za odpowiedź.
A czy któreś któreś tych badań trzeba robić parami? Chodzi mi o to, czy jak zrobię załóżmy prolaktyne, to żeby zinterpretować wynik niezbędny jest wynik - strzelam - progesteronu??
Wkrecilam sobie też ze mogę mieć mutacje genu Mthfr ale badania są zbyt drogie. Koleżanka miała po 1dziecku więc ja już w 'histerii'. Aż mi głupio ze ta wszystko sobie wmawiam.
Zanim zrobisz MTHFR zrób sobie homocysteinę. Nie zawsze, ale często to idzie w parze.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Kurde miałam pisac do water a napisalam do Klaudys z tymi badaniami.. sorki
Właśnie się tam zastanawiałam o jakich badaniach ty mówisz :p
Iza tez tak myślałam ale jednak wolałam się upewnićWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 10:24
-
KlaudyŚ wrote:Właśnie się tam zastanawiałam o jakich badaniach ty mówisz :p
Iza tez tak myślałam ale jednak wolałam się upewnićczesto okazuje sie ze ta druga kreska po czasie jest nieprawdziwa, ale ja np w tej ciazy co poronilam cien cienia tez zobaczylam po czasie, na drugi dziec byl to juz cien cienia o czasie