Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina, mi na dupku i luteinie zawsze tak "łagodnie" przychodzila @. Licz Kochana cykl od wczoraj.
Trzymajcie proszę kciuki, jutro ruszamy do banku zapytać o kredyt. Znaleźliśmy fajne mieszkanko w pobliżu miejsca gdzie teraz mieszkamy, może w końcu coś sie ruszy bo to czas najwyższy na działanie
-
Dove trzymam kciuki
. My czekamy na informację i już się powoli denerwuje. Liczę,że w tym tygodniu już będzie ostateczna decyzja czy przyznają nam kredyt. To czekanie jest okropne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 14:01
DoveLove, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWater a jak z reszta objawów okoloowulacyjnych? Ja testów owu nie miałam nigdy super pozytywnych. Fakt ta kreska ciemniala ale nie była nigdy ciemniejsza niż pierwsza.
W grudniu w ogóle myślała ze owu nie było bo nic mnie nie bolało i śluzu prawie w ogóle a na usg gin mówił ze jestem świeżo po owulacji. Wiec roznie tez z tym jest. -
testowanie w najbliższą sobotę.
Ja mam zalecenie po 10 dniach luteiny zrobić test. ale się nie łudzę. na monitoringu słabo powiekszal się pęcherzyk, lekarz stwierdził że chyba nie dojdzie do owy. wiec się nie staraliśmy. a na ostatnim usg wyszło że była piękna owulacja. no normalnie masakra.
nie wiem po co mi luteinę zalecił. a ma ona wpływ na kolejny cykl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 20:44
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Rozczarowana wrote:testowanie w najbliższą sobotę.
Ja mam zalecenie po 10 dniach luteiny zrobić test. ale się nie łudzę. na monitoringu słabo powiekszal się pęcherzyk, lekarz stwierdził że chyba nie dojdzie do owy. wiec się nie staraliśmy. a na ostatnim usg wyszło że była piękna owulacja. no normalnie masakra.
nie wiem po co mi luteinę zalecił. a ma ona wpływ na kolejny cykl?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Urszulka89 wrote:A może czego innego
Brałam luteinę i u mnie nie miała wpływu na temperaturę.
A jaka brałaś pod język czy dp? Ja ostatnio brałam pod język to temp jak zawsze a nawet niższe a teraz biorę na noc dp a rano pod język