Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina no wlaśnie mało co, bo nie czułam sie na siłach
ale gin powiedział, że nie ma przeciwskazań do starań.
Adele
ja miałam takie z allegro po 1 zł, wpisz w allegro, one są bez konkretnej nazwy, takie w różowych opakowaniach. i od razu mozesz kliknąć testy ciązowe po 1 złzawsze to taniej
córka- 2011
syn- 2019 -
Adele27 wrote:Hugolina może przez tą glukozę głowa boli
Myślę czy nie zakupić pierwszy raz testów owulacyjnych.. nigdy nie robiłam. Macie jakieś do polecenia? z allegro najlepiej bo taniej
-
U mnie jakas masakra. Wszystko mnie boli. Brzuch jak na @ od przeszlo tygodnia, wypieki na twarzy mam takie jakbym ze 40 stopnin goraczki miala,( a mam tylko 37,04), nawet plecy mnie bola. Raz mi zimna, raz goraca. Ale to nie z chorobska, bo mam tak ladnych pare dni. Nigdy tak nie mialam. I nie wiem co to moze byc
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
Te różowe były świetnie, niestety nie mają już ich w sprzedaży. Nawet jak widnieje zdjęcie to przychodzą takie z niebieską końcówką, które są beznadziejne.
Mogę polecić te:
http://allegro.pl/testy-owulacyjne-25szt-ciazowe-5szt-premium-i6689719961.html
Adele27 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyJa wstałam dopiero bo jak wrociłam to się położyłam. Dwie tabletki i kawa pomogły,choć dalej mnie boli ale lżej. Zaczęła się @ ale tak słabo jakoś. Nawet brzuch nie boli jeszcze. I jakieś takie skrzepy małe. Terax się martwię ze ten dupek coś namieszał
Agulibeczka bardzo mocno trzymam kciuki ze teraż będzie wszysko okej. I nie stresuj się bo stres szkodzi:)
MeridIan oby to była ciąża :p
W pt pojadę na te badania z cytryna -
Hugolina87 wrote:Paula_s ile dni po odstawieniu dupka dostałas @ ? Mnie plecy bolą od wczoraj już na dole
Humor dalej do dupy. Chyba wyślę M po winiacza na wieczór. ;pHugolina87 lubi tę wiadomość
-
Hugolina87 wrote:A i często biegunka zwiastuje ciążę :p nie chciałam zapeszac wczoraj.
Gratulacje agulineczka! Spokoju życzę, i odganiaj natrętne myśli.
Ewi trzymam kciuki. W lipcu minie rok starań, i jak do tego czasu nie będę w ciąży, walę z inseminacją. Umowę dali mi na rok. Ale nie będę czekać do trzeciej umowy. Staram się, nie patrzę. -
nick nieaktualny
-
Ewi trzymam kciuki. W lipcu minie rok starań, i jak do tego czasu nie będę w ciąży, walę z inseminacją. Umowę dali mi na rok. Ale nie będę czekać do trzeciej umowy. Staram się, nie patrzę.[/QUOTE]
ja niestety jAK głupia czekałam na kolejną umowę z myślą że już będzie na stałe i będę mogła urodzić w spokoju. i tak przez 3 lata dostawałam śmieszne umowy. a teraz jak w końcu dostałam na stałe okazuje się że ciąży brak!Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Hugolina no właśnie @ wogóle nie odczuwałam, pewnie przez to że drugiego dnia, który jest dla mnie najgorszy, miałam gorączkę i byłam na lekach. Ale jak nigdy tyle podpasek jednego dnia zyżyłam. W 2 dniu z 10 sztuk poszło. Dziś już resztki
zostało mi dupka na 2 cykle, o kurcze muszę receptę znaleźć i wykupić.
Hugolina to co, w tym cyklu trzeba mężów z rańca zmaltretować
Adele ale mnie kusi ta l arginina, akurat dziś zamawiam leki przez internet to chyba się chrapnę na nią. Mam od miesiąca młody jęczmień i zapominam go brać. Z nowym cyklem trzeba spróbować. -
nick nieaktualnyPaula ja właśnie przetrzasam neta w poszukiwaniu supli. I trafiłam na Ubichinol tj koenzym Q10 jakiś lepszy który wpływa na komorki naszego ciała m.in na jakość jajeczka. Plus do tego inozytol. Myślę czy sobie nie kupić.
Ja mam dupka tylko na cykl jeden. Wiec się przejdę z wynikami do gina. I terax nue będzie ♡ za często. Z tym.rano to się zastanawiam jak to zrobić ;p -
Hugolina87 wrote:Ja wstałam dopiero bo jak wrociłam to się położyłam. Dwie tabletki i kawa pomogły,choć dalej mnie boli ale lżej. Zaczęła się @ ale tak słabo jakoś. Nawet brzuch nie boli jeszcze. I jakieś takie skrzepy małe. Terax się martwię ze ten dupek coś namieszał
Agulibeczka bardzo mocno trzymam kciuki ze teraż będzie wszysko okej. I nie stresuj się bo stres szkodzi:)
MeridIan oby to była ciąża :p
W pt pojadę na te badania z cytryna
Myślę że wszystko jest ok też tak po dupku miałam owu była bo tak zawsze miałam jak pęcherzyk był dostałam zastrzyk takie małe skrzepy -
nick nieaktualny
-
Q10 i inositol wcinam juz z rok. Q10 mezowi tez daje. Codziennie. I dalej dupa.
No chyba ze sie cos parametry nasienia poprawily, ale tego sie dowiem za jakies 3-4 tygodnie. Dam znac czy dziala60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Paula_shells wrote:Widzisz Rozczarowana, ja akurat tak podchodzę do życia, chociaż moja siostra na pierwszym miejscu stawia karierę. Ale z synkiem zaszła za pierwszym razem
No właśnie ja idiotka tez wszystko układałam pod pracę. teraz też wszystko miałam poukładane. w maju 2017 miałam zajść w ciążę i iść na zwolnienie w listopadzie jak wróci koleżanka z macierzyńskiego. a tu dupa!
zycie ma swoje scenariusze!Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualnyPadam na ryjek. Wyprawy do miasta z corka mnie wykanczaja, musialysmy obskoczyc 2 lekarzy, oczywiście troche posiedzieć i poczekać co dla mojej corki jest trudne, do tego zakupy i poszukiwanie leku dla corki. Ona mega zakatarzona, musze pilnować i ganiac ją do smarowania zeby zapalenie oskrzeli sie z tego nie zrobilo. Alergolog proponuje odczulanie.