Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kat u mnie w 1cyklu na niepokalanku też zaczęły boleć 7dpo więc i tak byl postęp. W drugim nie bolały w ogóle. W trzecim znów bolały ale mniej
teraz po kilku miesiącach przerwy od niego bolały już 3 dni przed owu haha .. ale zawsze mialam mniejsze nerwy po nim
-
Kat a szkoda gadać..
mi się zawsze 1 str otwiera bo mam tak ustawione w tel i aż się wierzyć czasem nie chce ile minęlo. Jeszcze pisalam,że zaczynam 7cs i nie jest latwo ha ha ha ....
Iza soryyyyy ale nie spodobał mi się prezent męża na dzień kobietlecz z biegiem dni jak zbliżam się do @ to zaczyna mi się podobać hehe
magdis właśnie wiem,że ciebie też tak bolały mocno jak mnie. Ehh jak bym chciała coś jednak z tym bolem zrobić bo nie daje mi normalnie funkcjonować
W ogóle patrząc w kalendarz uświadomiłam sobie,że za tydzień w śr dokładnie wtedy kiedy mam dostać @ będę miala usuwana ósemkę .. jeeeeeeeaaaaaa -
wisieninka_89 wrote:Hugolina no to jeszcze mloda jestes (ja mam 29 rocznikowo) tym bardziej sie nie poddawaj. cukier i insulina na czczo moga byc ok a po godz alvo 2 moze byc cos nie tak dlatego z obciazeniem daje dopiero pelny obraz.
a powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z ta temp bo ja nigdy nie mierzylam. czy moze byc tak ze temp jest ksiazkowa, wszystkie skoki i spadki sa ok a na monitot8ngu wychodzi ze owulacji nie bylo, czy jak temp wskazuje ze byla to na bank byla?
Z ta temperatura to nie zawsze jest pewne. Ale np u mnie był cykl że był skok temperatury więc wychodziło że owulacja była a 2 razy na monitoringu nic nie było. Zrobiłem progesteron w 7dpo i wyszło że owulacja była tylko dosyć wcześnie. -
Cześć
chciałam się tylko pochwalić, że ja już po połówkowym. Druga dziewuszka będzie :p mąż śmiał się drogą, że się wyprowadza
pępowinę mamy dwunaczyniową ale lekarz powiedział że z takim serduszkiem nie ma się co martwić. Poza tym wszystko w porządku.
aLunia, Kat83, Adele27, Paula_071, DoveLove, Aguś 90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Urszulka to super. Dobrze że z dzidzia wszystko ok. A mąż niech się nie martwi, są rodziny z 4 corkami i bez syna i jakoś chłopy dają radę.
Ja pitole, moja corka znow ma katar który nie wygląda na alergiczny. Az tydzien byla w przedszkolu.
-
Urszulka gratuluję
najważniejsze, że wszystko ok.
u nas to ja się zawsze śmieje, że jak będzie druga córka to męża nie będę miała, bo on jest wręcz w córeczce zakochany a ona w tatusiu... -
nick nieaktualnyEwi28 Kurcze to trzymam kciuki żebyś się miło zaskoczyła.
Ja jeszcze czekam na swoją @ ale już tem zbliża się do tej podstawowej. Głowa dziś napiernicza a mam zamiar iść na te badania wiec trzrba się przemęczyc
Syna zawioze w miarę szybko i ruszam.do szpitala. -
hej
agulineczka piekniemasz recepty na leki ?
Ewi trzymam kciuki!
Adele jak sie mierzy temp, to bardziej wskazany dupek, on nie podnosi temp
Urszulka gratulacje dziewczynki!
ja tez w tym miesiacu wrociłam do mierzenia, z nudow na L4ale niepotrzebnie, bo wykres jak zwykle mam ciążowy i tylko sie głupio nakręcam, ech...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 09:24
córka- 2011
syn- 2019 -
Luci no czytałam,że dupek nie podnosi ale jak brałam lutke pod język tylko to temp w ogóle nie były wyższy wręcz gorsze niż zawsze. Ale teraz biorę też dp to pewnie inaczej działają na temp bo ja takich nie miałam ładnych przyrostów
linka jeszcze raz wrzuć -
nick nieaktualnyCorka znow w domu, chyba nic groźnego tylko sam katar tylko dzis leniwa i nie chciała wstac a ze akurat dzis mamy alergologa to i tak wcześniej by wróciła z przedszkola. Jak dalam sobie spokój z ciągłym budzeniem a samochod dalam teściom to ta wstała i idzie do przedszkola. A tam...
Wogole dziwny ten cykl, 12dc, temp. wyższe niż w poprzednim a śluzu brak mimo wiesiolka i siemienia, owulacje mam 16-18dc Mój mąż tez jakiś taki sniety. Bedziemy próbować ale bez entuzjazmu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 08:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Ja juz po wypiciu tego paskudztwa. I jeszcze dwie h sobie tu posiedzę. Masakra. Niedobrze mi od tego ;p trzymam się żeby nie puścić pawia. Najgorzej ze głodna jestem na maxa. Poczytam sobie.
a to jest to samo badanie co się w ciąży na cukier robi? bleeeeee ja się po tym badaniu porzygałam sory ...
Luci nie można wejść w tego twojego linkaaaa