Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ponoć jest w aptekach glukoza cytrynowa i dużo łatwiej wchodzi. Ostatnio słyszałam jak Panie w laboratorium zachwalały.
U mnie dzisiaj spory spadek temperatury - aż o 3 kreski. Biegunka na szczęście minęła, mdłości ustąpiły. Najgorsze jest to, że piersi przestały boleć. Boję się
Pierwszy zastrzyk z heparyny zrobiony. Dupka cały czas biorę.
Jutro jednak powtórzę betę. Jak przyrost wyjdzie ok, to chowam już ten głupi termometr, bo tylko mnie stresuje.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Lucecita wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dcc8088e1c20.png
teraz ?
nootemp bardzo ładna moja droga hehe
w ogóle myślałam,że juz bliżej @ jesteś a to my prawie tak samo ja dziś 6dpo
-
agulineczka wiem,że to trudne dla Ciebie ale spokojnie trzeba myśleć,że wszystko będzie. Leki masz włączone więc robisz wszytko co możesz. Kilka wdechów i się uspokoić !
a ten spadek może być chwilowy i wcale nie jest do linii więc nie myśl o najgorszym
agulineczka lubi tę wiadomość
-
Lucecita wrote:mozna tez do glukozy normalnie cytryne wycisnąć
o tak ja się o tym dowiedziałam przy badaniupielęgniarka zdziwiona była,że bez niej przyszłam. Tylko mój spec gin mi o tym nie wspomniał
-
nick nieaktualnyNie jest najgorzej. Ta glowa tylko napiernicza tak fest. Chyba przez spadek hormonów przed @. Jeszcze godzina i 20 min i koniec siedzenia;p
Luci a to jest cykl po laparo czy to juz nowy ?ja chyba jutro dostane @. Tak myślę. Chyba ze się coś pochrzanilo
-
Hugolina może przez tą glukozę głowa boli
Myślę czy nie zakupić pierwszy raz testów owulacyjnych.. nigdy nie robiłam. Macie jakieś do polecenia? z allegro najlepiej bo taniej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny