Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Luci ja też mam humory.. mam jakiś test co kiedyś kupiłam przez neta razem z lekami ale jest o czułości 25
ja takiej temp wysokiej nie miałam nigdy ale jak to od lutki to fajnie bo może coś reguluje..
To czekamy razem w takim razie -
nick nieaktualnyKat83 wrote:Miodunka czesc
Przycupnij sobie i rozgosc sie, tu sa same fajne babki
Nie sugeruj sie kp, znam kobiete, ktora ma 5-miesiecznego synka i znow jest w ciazy. Bambaryla gruba juzczyli musieli sie bzyknac w drodze z porodowki
Adele no ladny masz ten wykresik. Jak zwykleOby do poniedzialku :*
Lucek! Do raportu! Co tam??
Iza dwa dni przerwy minimum, niestety. Chlopcy potrzebuja wiecej czasu na regeneracje. A bedziecie powtarzac badanie za jakis czas? Moze by sie przydalo za kilka miesiecy, zeby sprawdzic czy suplementy dzialaja.
Hugo i co? Rzygasz znowu czy z cytrynka idziesz?
Ja melduje @
46 cs.
Tak, zamierzamy powtórzyć badanie masie ia po pełnych 3 miesiącach kuracji, albo bedzie dobrze albo bedziemy żałować że nie poszliśmy do androloga. Jeszcze mysle czy nie wysłać go do urologa, musze poczytać czy taki lekarz cos wnosi, cos moze stwierdzić w tej materii. Ale chyba ten lekarz to bardziej kłopotliwy dla mojego męża niz to badanie nasienia.
Piękny początek dnia. Corka wystawiła swoje rogi i ma wyłożone na wszystko o co proszę, na leki, śniadanie, ubieranie się, na mnie, drze się jak opetana niezależnie czy coś chce zrobic czy mowie zeby sama zrobila. -
Dziękuję dziewczyny za powitanie!
Jangwa, postanowiłam sobie, że do lekarza pójdę w maju. Wydaje mi się, że na tyle dobrze znam swój organizm, że gdyby jajniki zaczęły działać, to zauważyłabym śluz.
Ze staraniami u nas jeszcze taki problem, że mieszkamy w kawalerce i trudno o chwile intymności bez malucha. To bardzo źle wpływa na mężowską ochotę. Częściej przerywamy bez finału, niż się udaje. Mężowi już się chyba nie chce nawet zaczynać, bo zaraz i tak trzeba będzie przerwać. Nigdy nie byliśmy zbyt ogniści, ale teraz to już w ogóle jest słabo.
Hugolina, a mnie picie glukozy bardzo smakowało! Może to dlatego, że jako dziecko, gdy nie było w domu nic słodkiego, wyjadałam łyżką cukier puder. Glukoza do picia bardzo przypomina mi tamten smak -
Miodunka ja karmiłam synka 2 lata, a pierwszy okres dostałam 4 miesiące po porodzie.
Synka odstawiłam od piersi dokładnie miesiąc temu i ja przeżyłam to bardziej niż on. Szybko zapomniał o cycusiu, a mi wciąż brakuje tych chwil razem, przytulania się.
Dziewczyny, termin @ na jutro, zrobiłam test i dwie krechy!!!!!
Trochę się boję i nie dowierzam.Urszulka89, Paula_071, Miodunka, jangwa_maua, karolcia87, agulineczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
water wrote:Gdzieś wyczytałam, ze w moim wieku 12 godzin,więc jakby nie ma się co dziwić, ze hej wyczekuje.
-
bacha8709 wrote:Miodunka ja karmiłam synka 2 lata, a pierwszy okres dostałam 4 miesiące po porodzie.
Synka odstawiłam od piersi dokładnie miesiąc temu i ja przeżyłam to bardziej niż on. Szybko zapomniał o cycusiu, a mi wciąż brakuje tych chwil razem, przytulania się.
Dziewczyny, termin @ na jutro, zrobiłam test i dwie krechy!!!!!
Trochę się boję i nie dowierzam.bacha8709 lubi tę wiadomość
-
Kat przytulam
Gibonek pewnie usłyszała od innych dzieci i tak jak Adele pisze nawet nie wie co to znaczy. Mi się czasem wydaje, że dzieci mają taki fazy że im totalnie odbija. Ale z tym, że staramy się dać dziecka wszystko to czego my nie mieliśmy to się zgadzam... Ale jak tu być mądrym i tak źle i tak nie dobrze.
Hugolina kciuki za badanie.
Miodunka witaj.
Bacha gratulacje
Ja się w środę lepiej czułam a wczoraj mnie tak rozłożyło, córka też chora. Mąż zabrał dziś urlop na żądanie bo mnie wszystko boli. Już drugi tydzień ciągnie się to chorobsko. Naprawdę mam dość. -
nick nieaktualnyLucecita wrote:bacha gratulacje
Hugolina a insulinę na czczo tez robiłaś?
ja miałam glukozę w normie, a insulinę za wysoką i też HOMA IR czerwony
Insulina była ok tylko glukoza podwyższona
. Ale też był czerwony z tych wyników z wtorku. Wcześniej jak robiłam jakies miesiąc temu był zielony. Dziś wyniki po 15 będą. Jeśli źle to w pon lub środę do gina idę -
nick nieaktualnyMam wyniki: glukoza 97mg/dl
151 mg/dl
101 mg/dl
Na czczo (70-99); (<140mg/dl)
Insulina 9,6
43,8
24
Wartość ref 2,6-24,9.
W sumei to nie wiem jak to zinterpretować
A insulina mi jakoś rośnie. Bo pierwszy wynik jak robiłam był na poziomie 5, we wtorek 8,3 a teraz najwyższa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 15:36