Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypap86 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34cc75b01109.png
A w jakim miejscu badacz tempke? No wygląda trochę "plasko"
Ja od wczoraj biorę dupka. Na wieczór wzięłam. I dziś tez.
W pt się zmartwilam ze coś nie tak jest bo nie przypominam sobie cyklu bez owu. I odrazu mi się skojarzyło ze to ze starości :p albo że dupek. Ale jak widać nie. Kamień z serca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Hugolina no to trzymamy kciuki, moze taka niespodziewana owulka bedzie owocna !
Kat 50 mg mam, ale na wieczor jeszcze lamettę + metforminę, wiec pewnie to wszystko sie skumulowało
tragedia, a jeszcze mam w pracy masakrę, bo kolezanka poszla na L4 i dostałam gratis jej obowiązkia jak tu być skupionym 8 h na pracy jak się czuję jakbym była w ciaży i miała menopauzę ?
szefowa mi obiecała dodatkową premię za zastepowanie kolezanki, tylko to mnie trzyma przy życiucórka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualnypap86 wrote:No Hugolinaaaaaa.. owulacyjnym to w pochwie :p
Jeśli to taki biały standardowy elektroniczny to można mierzyć tez np w ustach :p lub odbycie wg ulotki
Pytam bo mój wykres jak mierzyłam w ustach był inny niż właśnie e pochwie jak mierze teraz. Ale rzucam mierzenie w tym cyklu juz. Czekałam na skok żeby się rano poprzytulac ale wyszło jak wyszło.
Głupio to zabrzmi ale w dniu wizyty w pt czułam się jakby się udało, jakieś takie dziwne klocia miałam do tego w podbrzuszu
Potem na wizycie kubeł wody na łeb a tersz nie przeczuwam nic.
Sorki dziewczyny ze tak marudzil am :p -
magdis wrote:U mnie w dalszej rodzinie dziewczyna zaszla 3 m-ce po porodzie. O pierwsze troche sie starali wiec nawet nie pomysleli ze z drugim tak pojdzie. Nie ma lekko bo jest sama,maly juz klocek,ma teraz 7 m-cy, wiem ze miala jakies plamienia i lekarz kaze jej sie oszczedzac no ale jak kiedy chlop caly dzien w robocie a rodzina daleko. Jesli chodzi o mnie to gdybym sie czula na silach i wiedziala ze w razie czego ma mi kto pomoc to bym sie decydowala,w przeciwym razie bym sie troche bala. Ja na drugie dziecko poczulam sie gotowa jak moja corka skonczyla 2 latka
-
Nooo, Hugolina, kamień z serca! Taki piękny wykres!
Pap, Twój wykres wcale nie jest płaski, mały obrazek Cię zmylił. Zobacz:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/829395602759.jpg
Linia podstawowa na 36,5 i masz dzisiaj 10 dzień wyższych temperatur.
Czy Agulineczka się odzywała? Czy wszystko u niej w porządku?Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hugolina, możesz sobie odpuścić. Mierzenie tempki nic nie zmieni. Jesteś w ciąży albo nie jesteś. I nie ma sposobu, żeby dowiedzieć się o tym wcześniej.
Adele, współczuję! Z każdym dniem będzie lepiej.
Marjotka, w rodzinie mam małżeństwo z dwójką dzieci z odstępem 17 miesięcy. Dają sobie radęHugolina87 lubi tę wiadomość
-
Właśnie lotopałanka co u ciebie?
Ja dzisiaj byłam na wizycie ale bez USG. Posłuchaliśmy serduszka i położnej. Wszystko ok ale gin mówi że zapowiada się duże dziecko. Mam nadzieję że się myli po takim zwykłym badaniu i na USG wyjdzie że jednak nieUrszulka89 lubi tę wiadomość
-
aLunia wrote:Właśnie lotopałanka co u ciebie?
Ja dzisiaj byłam na wizycie ale bez USG. Posłuchaliśmy serduszka i położnej. Wszystko ok ale gin mówi że zapowiada się duże dziecko. Mam nadzieję że się myli po takim zwykłym badaniu i na USG wyjdzie że jednak nie
u nas z pierwszą córką wszyscy patrząc na moją posturę twierdzili, że za duże nie będzie. Zresztą z usg była tak przeciętna, w sam razDopiero po 30tc wzięła się za siebie i waga końcowa 3,80 kg.
-
nick nieaktualnyMiędzy mną a bratem jest rowny rok roznicy, jeszcze biedakowi zachcialo sie na swiat w niedziele wielkanocna, taki kroliczek swiateczny.
Ufff... uporalam sie z tymi podlogami. Siedze w salonie odcieta od reszty domu bo tu juz wyschlo, dobrze ze moge wyjsc przez babci kuchnie bo zaraz jadę po corke.