Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d9a48634c8f.png
Narazie wygląda to tak. Będę mierzyc jeszcze przez 4 dni ta tempke.
Jak myślicie ?
Ale mędze hahaha ale nie wiem w sumie co myslec o tym cyklu. Męczybula ze mnie od pt hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 17:46
-
nick nieaktualnyHugolina to ja bym sie sklaniala do owulacji 10dc. A ty bylas u gina 11dc i nie widział pecherzyka dominujacego bo moze bylo wlaznie po owu. Bo od 11dc masz wyzsze temp., niby mowia ze musi byc skok o min.2 kreski ale np.u mnie tak sie nie dzieje a inne objawy owulacji zanikaja. Co do sluzu plodnego dzisiaj to nie wiem. Ja bym byla dobrej myśli.
-
nick nieaktualnyA masz moze apke ovuview? Bo w moim kalendarzyku z gory okresla dzien owu i nic nie zmienia a tam by wyznaczylo. Mi cos ta apka kreci w tym cyklu. Dzis znow zmienilo dzien owu tzn.wrocilo do pierwszego wyznaczonego dnia.
Przez ta zmuane czasu to mialam problem z temp. A wogole zapomnialam o tej zmianie i zaspalabym do kościoła. -
nick nieaktualny
-
A ja przewiduje owu do 2-3 dni. Tylko czy mi sie uda meza dopasc to nie wiem
Co miesiac ta sama heca, szmergla mozna dostac
Ani nakrzyczec, ani wypomniec, ani poskarzyc nie mozna, bo sie calkiem zamknie w sobie i dupa z seksu. Pomijajac robienie dzieci, nie po to za maz wychodzilam za najlepsze ciacho w miescie, zeby w celibacie zyc, psiakrew
Jeszcze sie nic nie dzieje a ja juz panikuje i sie denerwuje, ze znowu sie nie uda. A kilka lat temu sam Grey by sie czerwienil.
Paula_shells, water lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hej, jestem Marta i mieszkam na stałe w de.
Mój baaaardzo długo wyczekiwany synek ma skończone 7 miesięcy. Chcemy jeszcze w tym roku ( najlepiej czerwiec-lipiec) zacząć starać się o rodzeństwo dla niego. Czy któraś z was ma tak małą różnice wieku miedzy dziećmi ?Miodunka lubi tę wiadomość
-
Hugolina, z temperatur na oko wynika, że dziś trzecia wyższa, czyli już po owu. Na oko, bo nie znam dokładnych wartości temperatur. Miałaś jakiś śluz w tym czasie? Jeżeli jutro temperatura będzie z tych wyższych, to możesz brać dupka przez 10 dni.
Czemu masz wątpliwości, czy owu była? Miałaś monitoring? Przepraszam, może już o tym pisałaś, ale ja nie czytałam poprzednich stron, nie nadążam. -
nick nieaktualnyHej Marjotka. Mam dobrą koleżankę która zaszła w ciążę jak jej syn miał roczek. Mają 19 miesięcy różnicy
wiadomo ze ma co robić cały czas ale jest super
jeszcze trochę i będa diecie odchowane
Miodunka byłam w pt u gina i nie widział nic na usg żeby była owulacja. Ani ze ma być bo nie było większego pęcherzyka żadnego.
ovuView apka mi wyznaczyło owu jednak w 11dcczyli w dniu wizyty
Bo dzis tempa 36,93. Ale i tak jakas nieduża.
Kąt a Twój mąż badal sobie ten testosteron albo inne hormony teraz ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b1c111a07a4.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 07:48
-
nick nieaktualnyHugolina patrząc na sama temp.to nadal bym twierdziła ze owu byla 10dc ale ovuview wzial pod uwage tez i sluz wiec zaznaczyl 11dc.
Jak ja dzisiaj zle spałam a raczej nie spałam. Mąż zawiózł corke do przedszkola (zawsze jak idzie po dluzszej przerwue to czuje niepokoj, a teraz obawa czy dobrze ubralam bo założyłam ciensza kurtke bo ta zimowa to ma takiego nieziemskiego grubada na mrozy, ale czy nie za cienka). Jestem po śniadaniu, witaminki wzięłam wiec do roboty. Mam czas do 14.30 na odkurzenie, umycie i wypastowanie calej podlogi- 3 duze pokoje, duzy korytarz i kuchnia. Krasnoludek nie bedzie dreptal i marudzil. Do dziela... -
Hej
marjotka witaj
Hugolina ale jaja z tym Twoim cyklem.. zbadaj za kilka dni proga jak będzie Ci się chciało i to cos powie
Ja się męczy po wyrwaniu osemki.. w śr ściągam szwy to mam nadzieje,że będzie lepiej bo chyba mam lekki szczękościsk ehh -
Adele mialas antybiotyk po wyrwaniu? Jak mi wyrwali to nie dali.. ile ja sie nameczylam z niewiarygodnym bolem... dali dopiero jak przyszlam na kontrole a z buzi smierdzialo mi - doslownie ku*ą... fuj!
Hugolina ja w tym cyklu raczej mialam bezowulacyjny bo u gina w 12dc mialam plyn w zatoce jak by po owu juz (w zyciu nie mialam tak wczesnie owu...),zadnego dominujacego pecherzyka a temp skoczyla dosc pozno. W zyciu nie spodziewalam sie,ze te obserwacje cyklu beda takie trudne i ze objawy typu temperatura czy sluz nie idą w parze z owulacją :p
Ja daje sobie jeszcze jeden cykl (to bedzie 4ty), bedziemy serduszkowac co 2dni i jak to nie podziala na 2kreski to w 5cyklu ide do gina prosic na prolaktyne z obciazeniem. Proga zrobie sama na wlasną reke w nastepnym cyklu.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
O jest!
No dzieci z tego cyklu nie bedzie. Za niskie temp w drugiej fazie. Pamietam,ze przy synku przed okresem ladnie poszybowaly w gore do 37st.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 08:58
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
marjotka wrote:Hej, jestem Marta i mieszkam na stałe w de.
Mój baaaardzo długo wyczekiwany synek ma skończone 7 miesięcy. Chcemy jeszcze w tym roku ( najlepiej czerwiec-lipiec) zacząć starać się o rodzeństwo dla niego. Czy któraś z was ma tak małą różnice wieku miedzy dziećmi ?
-
Adele27 wrote:pap nic mi nie dali...ehhh drugą ósemkę nie wiem kiedy wyrwę na pewno nie prędko.. nie mam ochoty już się tak męczyć..