Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa znowu pomęcze. Te moje temp w tym cyklu jakieś słabe. Zawsze byly powyżej tych 37 a teraz jakoś tak cały czas ten sam poziom. Ok 36,9 i tak krążą w okół tej wartości.
Kat kurde. Nie bzykac ie się poza plodny mi w ogOle ? Może na luzie do męża trzeba podejść ze nie masz tych płodnych a fajnie by było pójść do tego wyra. -
Oj chłopy maja a ten twój to upaeciuszek, mój by nie dał radę napewno.
Ale się nie przejmuj, chociaż ci powiem ze może dobrze było by wam odpocząć od siebie na kilka dni sama gdzieś jedz do mamy, cioci, koleżanki, kuzynki, zobaczysz wtedy.
Mój też mnie wkurwia i to nie raz czasami aż mnie nosi. A jak mu powiem że jak mu się nie podoba to sobie zmień to on do mnie ze niechce bo znowu będzie musiał wychowywać... -
hej,
Hugolina
no tez mialam biegunki, do tego bóle żołądka, ale z kazdym dniem było lepiej, organizm sie musi przyzwyczaić
Kat
moze pomyslcie o jakims urlopie, wiesz, romantyczny wyjazd tylko we dwoje na luzie?
ja tez uwazam, ze te starania duzo napsuly w naszym związku, fajnie było przez pierwszy rok
Adele
w piatek! jak dożyjęcórka- 2011
syn- 2019 -
Hejka kobietki. Dzis 25dc i widze baaardzo niewielkie jeszcze ale zabarwienie sluzu na rozowo plus temp spadla. Czyli cykl bezowulacyjny raczej. Teraz mam do Was pytanie-oczywiscie najlepiej bylo by zrobic po prostu monitoring ale musze kase uzbierac najpierw
czy zrobienie badan proga w 3dc i potem ok.7dpo da odpowiedz o owu? Warto robic lh i fsh czy bez sensu? A estradiol za co odpowiada?
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Oj Kat masz rację te chłopy to dziwne. Nie nadazysz za nimi... Ja się czasem zastanawiam co nas połączyło z moim. Jesteśmy zupełnie inni. Mój chyba wolałby związek taki na luzie,a ja inaczej sobie to wyobrażam . Nie wiem czy kiedyś mu coś nie odwali. Zupełnie inne patrzenie na świat mamy. Chociaż na razie układa nam się całkiem całkiem po wielkim kryzysie. Trochę rzeczy do niego dotarło. Jedyne co to ostatnio susza w łóżku, no może nie wyglądam z tym brzuchem jak bogini seksu niemniej swoje potrzeby dalej mam .
-
nick nieaktualnyPap progesteron 5/7dpo da Odpowiedz czy była owulacja. W 3dc to będzie niska wartość bo on spada w fazie lutealnej i przychodzi @. Ja robiłam lh fsh estradiol i prolaktyne. Między lf a fsh się wylicza zależność a prl jeśli jest xa wysoka może blokować owulacje. A jak tarczyca u Ciebie ?
-
Hugolina tsh z wrzesnia to 0,9. Nigdy nie mialam problemow z tarczycą. Prolaktyne dopiero co badalam bo kiedys mialam podwyzszoną ale teraz mam w polowie normy wg lab ktory robil mi badanie. Lh i fsh to oamietam ze robilo sie zeby sprawdzic rezerwe jajnikową? Estradiol w3dc co moze wykazac?Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyW celu oceny rezerwy jajnikowej poziom estradiolu sprawdza się w 3. dniu cyklu, aby sprawdzić dojrzewanie pęcherzyków jajników, wykonuje się kilka dni przed zakładanym terminem owulacji, natomiast w celu oceny czynności ciałka żółtego, badanie przeprowadzane jest po owulacji.
-
No wlsnie jangwa, mloda babka ma potrzeby
U nas juz taka masakra jest, bo sie facet stresuje, ze nie moze dojsc i nici z seksu, bo sie boi i wstydzi. Probowalam podchodzic do tego spokojnie. Ale po prawie roku posuchy i molestowania na sile w plodne mam dosc. Caly miesiac mu daje spokoj i tylko lekko daje znac, ze fajnie by bylo cos milego zrobic. A on na sile szuka wymowek albo ucieka z kumplem na piwko i wraca jak juz spie
To juz nie chodzi o dzieci, ale zwykle przytulanie ot tak. Ile mozna w celibacie zyc? Serio. A potem przychodzi owu i jest mega stres.
I cholera! Dawno nie mialam takiego slicznego testu a on sie zaparl. I juz za poznoMam wkur* jak nigdy. Do psychologa w klinice nieplodnosci nie pojdzie, bo wstyd.
A teraz wymyslil sobie, ze jak mu wyjdzie niski testosteron, to nie bedzie sie leczyl, bo byc moze wylysiejeNo przeciez sie nie bedzie poswiecal dla dzieci, ktore mu sa niepotrzebne w sumie.
Czasem mam go dosyc.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja juz czuje efekt tej metforminy bo nie chce mi się jeść mimo tego że wczoraj mnue tak przeczyscilo; /
Luci a jak idziesz na badanie bo byłaś sprawdzić jak spadła insulina to odstawiasz te tabletki ? Czy jak to zrobić bo ja jutro chce iść na cukier sprawdzić. W domu sobie badam to mam ok poziom nawet po jedzeniua dwie dawki dopiero zjadłam wiec nie wiem czy to ten lek tak szybko działa czy poprostu q tedy miałam jakiś skok glukozy jak szłam na ta kzrywa
-
Hugolina, miałaś przestać mierzyć
Nie potrzebujesz najwyższych temperatur, te, które masz są wystarczająco dobre.
Pap, progesteron w 7 śpi najlepiej żeby był powyżej 18. Wtedy wiadomo, że nie tylko owulacji była, ale że są wystarczająco dobre warunki do rozwoju. -
nick nieaktualnyLucecita wrote:Ale po co jutro chcesz już isc? pobierz te tabletki z miesiąc, wtedy bedzie widać czy jest jakiś efekt
dzień przed badaniem miałam nie brać tabletki
Gin z wczoraj powiedział ze pochopnie dostałam te tabletki ze jedno badanie bo niczym nie przesądza. I mówił żebym sobie powtórzyła -
pap86 wrote:Hejka kobietki. Dzis 25dc i widze baaardzo niewielkie jeszcze ale zabarwienie sluzu na rozowo plus temp spadla. Czyli cykl bezowulacyjny raczej. Teraz mam do Was pytanie-oczywiscie najlepiej bylo by zrobic po prostu monitoring ale musze kase uzbierac najpierw
czy zrobienie badan proga w 3dc i potem ok.7dpo da odpowiedz o owu? Warto robic lh i fsh czy bez sensu? A estradiol za co odpowiada?
Hugolina87 lubi tę wiadomość