Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gibonek, Hugolina ma racje, ja bym badala poziom testosteronu np. Przy PCOS czesto sie zdarza wyzszy poziom, dlatego mamy tak przekichane. Problemy z waga i nadmiernym owlosieniem tym bardziej.
Adele no ja to wiem i on to wie, ale co zrobisz. Ten cykl na straty, 2dpo. A tak mnie jajnik napinkalal, ze chodzic wczoraj w pracy nie moglam. Sluz juz gesty i kremowy od wczoraj
Ej sluchajcie, ja wiem, ze niby tego nie widac, ale powaznie. Ten lewy jajnik byl tak bolesny i nabrzmialy, ze mi lewa strona podbrzusza napuchla. Jakby mi tam ktos kule bilardowa wlozylO dziwo zaraz przed @ tez tak puchne tam. Ale tylko z lewej strony.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat83 wrote:Ej sluchajcie, ja wiem, ze niby tego nie widac, ale powaznie. Ten lewy jajnik byl tak bolesny i nabrzmialy, ze mi lewa strona podbrzusza napuchla. Jakby mi tam ktos kule bilardowa wlozyl
O dziwo zaraz przed @ tez tak puchne tam. Ale tylko z lewej strony.
Kat a zawsze tak masz, czy ostatnio się zdarza? Może taka Twoja uroda, a wcześniej nie zwracałaś na to uwagi. -
Iza przypomniałaś mi o mięsie, muszę dziś schab rozmrozić i zapeklować.
Dziś urlop, jadę do endo, na którego czekałam rok. Przy okazji synek przymierzyć kilka fotelików, i zamówię pewnie przez internet. Tylko ciekawe czy foteliki przymierzają do auta, bo mój garbusek i boję się że z tyłu będzie za nisko. -
nick nieaktualny
-
Jolciaaa wrote:Hej! Dziewczyny dziś mam 35dc i dopiero mam owulację!!!Czy któraś z Was spotkała się z takim przypadkiem późnej owulke i zaszła w ciążę???cykle mam nieregularne,zazwyczaj powyżej 30 dni...
Ja mam dzisiaj 24dc, myślę, że owulacja będzie w piątek. Cykle zazwyczaj miałam ok 31-32 dni, ale po poronieniu mi się wydłużyło.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyJak nie urok to s... Mąż wyjechal, zabral fotelik, mial wrocic tak zeby od razu córkę odebrac z przedszkola (nie raz tak robiliśmy) i d... samochod rozkraczyl sie na trasie, ja nie mam ani drugiego samochodu ani fotelika i mam ogromny problem. Najwyzej z tesciem busem pojedziemy i tak na dziko z dusza na ramieniu jakos wrocimy.
-
hej dziewczyny, nie mam ostatnio czasu czytac, ale natchnelam sie na artykul a pamietam ze ktoras z was miala probp ze slabym nasieniem u męża. moze cos sie przyda
https://www.pepsieliot.com/co-mam-lykac-zeby-moje-plemniki-byly-liczne-zwinne-ruchliwe-przez-co-plodne/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byłam dziś przytulić kochaną koleżankę w szpitalu, trzyma się dzielnie. W pon urodziła przez cc bliźniaczki i dziś w nocy Bozia zabrała do siebie jedną z dziewczynek. Nie mogę dojść do siebie.
Wczoraj postanowiłam o zrezygnowaniu ze starań. Iza ja wczoraj z moim się pierwszy raz w życiu pożarłam. Poszło o synka. Mój miał rację. Dlatego stwierdziłam że jestem za leniwa na odpowiedzialność nad kolejnym dzieckiem.
-
nick nieaktualnyPaula ale mi sie smutno zrobilo.
A ja wczoraj mialam przesilenie swiateczne, stoje gotuje, sprzatam a nie widac, mąż tyle km narobil, jeszcze ten samochod, a sprawy do konca nie zalatwil, musi drugi raz, kaszle ale na inhalacje 3 min czasu nie ma, córka szaleje, miala isc dzis do przedszkola ale uparla sie ze nie idzie, chyba boi sie jezdzic busem (tylko taki samochod nam zostal), wiec dzis we dwie ciasta bedziemy piekly, az bedzie sie kurzylo z tej mąki. Ale wczoraj upieklysmy 2 tury muffinek i jakos poszlo. -
Paula, jak dobrze, że jesteś przy tej koleżance!
Mówisz, że kończysz starania? A ja jakoś wbiłam sobie do głowy, że za kilka dni testujesz, że skutkiem pozytywnym
Iza, Ty już furę jedzenia nagotowałaś, a ja jeszcze nie wymyśliłam, co robię na wspólny stół. Albo sałatki albo jajka faszerowane, ale nic więcej nie wiem. Jakaś nie w formie jestem. -
nick nieaktualny