Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hugolinaaa to trzymam kciuki za ta temperature!
niech sie utrzymuje i da zieloną kropke! U mnie 3dzien @ , biore znow wiesiolka i zbieram sily na dni plodne hehe. W tym cyklu serduszkowanie co 2dni i robie testy owu, a co! A 7dpo zrobie proga. Jak on bedzie dobry to jakos kolo25kwietnia mam gina to poprosze o skieri na prolaktyne z obciazeniem.
Hugolina87 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyHey nie wiem czy mnie pamietacie ...
Mój pierwszy cykl starań o nasze trzecie szczescie wygląda tak :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf5833ce5e9f.jpg
Trzymam kciuki za pozostałe staraczki !jangwa_maua, Hugolina87, Urszulka89, Paula_071, Ewi28 lubią tę wiadomość
-
Ja tez trzymam kciuki za temperatury i na końcu za kropka
. Przyda się kolejny maluch na forum
. Ja walczę z chorobskiem. Skończyło się antybiotykiem i jest już lepiej. Tylko tak mnie wyjalowilo,że przypaletala mi się infekcja intymna. Jak nie urok to sr...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 09:29
-
Dziewczyny wracam do was już na dłuższy czas
Z mężem zdecydowaliśmy ze starania nie odkładamy porzuciłam niewdzieczna prace na umowę na zlecenie i po wadliwy teście który dał mi już odrobinę szczęścia, jednak @ się pojawiła. Wracam pełna nadziei i trzymam mocno kciuki za każdą z was Oby te cykle byle dla każdej z was szczesliwe a dla przyszłych mamusiek drugich skarbów nudnych Ciąż :*
Katti, Paula_071, water lubią tę wiadomość
-
Katti wrote:Hey nie wiem czy mnie pamietacie ...
Mój pierwszy cykl starań o nasze trzecie szczescie wygląda tak :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf5833ce5e9f.jpg
Trzymam kciuki za pozostałe staraczki !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 10:52
Katti lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:U mnie dziś 8dpo idzie chyba i temp skoczyła do 37,09 ;p powinnam nie mierzyć żeby nie wymyślać hehe
ale czekam do nd/pon chociaż z testem. Iza a jak u Ciebie ?
Hej w górę, hej w górę, codziennie coraz wyzej. I piersi wczoraj zaczely bolec. Dzis chyba 10dpo, i jajniki ciagle bola, czasami bol budzi mnie w nocy i zmeczona jestem. Ale co, czekam cierpliwie do poniedzialku z testem ale pewnie i tak nic z tego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza34 wrote:Hej w górę, hej w górę, codziennie coraz wyzej. I piersi wczoraj zaczely bolec. Dzis chyba 10dpo, i jajniki ciagle bola, czasami bol budzi mnie w nocy i zmeczona jestem. Ale co, czekam cierpliwie do poniedzialku z testem ale pewnie i tak nic z tego.
Iza Ja tez powinnam do poniedziałku ale chyba w nd zatestuje. Może się skusisz na nd ? :p będzie raźniej . Ja standard się nakręciłam trochę. Terax się jux dluzy ten czas.
Jaja by były gdybym zobaczyła te dwie kreski ;P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dziś spadek łeb na szyję a to niby 9dpo. Tez musze ogarnąć syna bo chce bardzo iść z koszyczkiem i później będzie szedł z drugim u babci
Ja juz ochlonelam :p pewnie jest jak zwykle czyli nic.
Siknelam dziś dla towarzystwa ale biało.
To teraz test musze dokupić w razie czego. Haha ale się nie nastawiam juz. Emocje opadly. ;p
Wesołych Świąt dziewczyny i smacznego jajeczkaniech ten kwiecień będzie dla Nas pozostałych łaskawy :p
DoveLove lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny z mężem staramy się od 5 cykli o drugiego maluszka póki co nic nie wychodziło przed wczoraj źle się czułam i mimo że do okresu jeszcze 3 dni zrobiła test ciążowy wyszedł pozytywny aż nie dowierzylam i zrobiłam jeszcze trzy wszystkie pozytywne więc poszłam na betę i wyniki dziś mam i jest wynik 80.83 czy to jest dobry wynik bo kompletnie się na tym nie znam z góry dziękuję za odpowiedź