Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgus musisz zrobić powtórkę czy dobrze przyrasta beta bo jeden wynik świadczy ze jest ciąża. Ale nie ma się co nakręcac czy stresować..ja w ciazy zrobiam jedna betę i nie przyszło mi na myśl w tedy żeby powtarzać w ogóle. Dla potwierdzenia testu robiłam z krwi. A później już do gina na usg
-
Hugolina87 wrote:U mnie dziś spadek łeb na szyję a to niby 9dpo. Tez musze ogarnąć syna bo chce bardzo iść z koszyczkiem i później będzie szedł z drugim u babci
Ja juz ochlonelam :p pewnie jest jak zwykle czyli nic.
Siknelam dziś dla towarzystwa ale biało.
To teraz test musze dokupić w razie czego. Haha ale się nie nastawiam juz. Emocje opadly. ;p
Wesołych Świąt dziewczyny i smacznego jajeczkaniech ten kwiecień będzie dla Nas pozostałych łaskawy :p
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego dobrego. Mam nadzieje,ze jajka naszych panów zostaly dobrze dzis poswiecone i beda z tego male rozowe bobasy hehehe.
jangwa_maua, Hugolina87, Urszulka89, DoveLove, Paula_shells, karolcia87 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze 1 rzecz z jedzenia do zrobienia i koniec na dzisiaj z gotowaniem. Ale trzeba sprzatnac taki ogolny balagan i odkurzyć, niby juz swieto ale musze to zrobic. Dzisiejsza pogoda to chyba dla mnie bo mąż w deszcz nie poszedl na pole, namowilam go, sama zostawilam gary i razem sprzatnelismy samochód (dobrze ze mechanik go zrobil na swieta), taki ublocony juz byl w środku po zimie. I oczywiście córka poszla z nami, wrocila mokra a ja bure dostalam od mamy ze zaraz mi sie przeziebi. Mysle ze nie, stopy miala cieple, troche nogi zimne. Świętujcie dziewczyny.
Hugolina myślisz ze nic z tego? Ja jednak jak temp.nie spadnie to zatestuje dopiero w poniedzialek. Dam znac co i jak. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na dniach mam owu ale nie wierze już w cuda... Mam już dość tych starań. Tyle czasu niby wszystko dobrze, jestem młoda itp i nic z tego.. temp mierze tylko do owu i później daje sobie spokój z mierzeniem..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez juz nie mam nadzieji. Kurcze tyle lat i nic. Czasami to płakać mi sie chce a najbardziej, najwiekszy zal mam w kosciele, pamietam jak 1,5 roku temu w parafii byly misje św. Bylo blogoslawienstwo kobiet w ciazy, mi @ sie spozniala ale test negatywny, do dzisiaj pamietam jak kobiety podchodzily a mnie az sciskalo z zalu ze znowu nic. Teraz ta laparoskopia ktorej chcialabym uniknac. Niby nic poza polowa wlosow nie mam do stracenia, przetrwalam narkoze rok temu to i teraz powinno byc dobrze, ewentualne zrosty- pewnie i tak mam po cc, ale boje sie tej laparo. Tak sobie mysle ze to winna cc, ze za szybko wzielam się za robote ale z drugiej strony kto mial mi pomoc jak tesciowa chętna nie byla, po 3 mies.zwrocila mi uwage ze noszę 2 litrowy dzbanek z woda jak dziecko mialo juz 5kg, taka troska. Czasami tez mysle ze tak ma byc bo czasami nie dokonca daje sobie rade z corka, charakterna dziewczyna, uparta, przekorna a ja zbyt nerwowa. Patrze na suwaczek i widze ze córka ma 5 lat i prawie 8 mies. Szmat czasu. I juz nie wiem w ktora strone mam isc.
-
nick nieaktualnyTo zbiorowa dieta dabrowskiej nas czeka ;p ja nie czuje się ciążowo. Wiec przypuszczam że lipa jak zwykle
Tez juz nie wiem gdzie leży problem. Bo jednak dziewczyny ktore myślą o ciaxy to zachodzą. Wiec na blokadę psychiczna nie ma co zwalac. Zaraz pomysłów zabraknie i bda mnie na zabieg kierować