Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzis 6dc i od dzis sprawdzam dokladniej sluz. Temperature w tym cyklu sobie daruje. Zaczynam w tym miesiacu staranka co 2dni bzykanko. I w tym cyklu dluzej bo tak to do skoku temp walczylismy a potem byla przerwa a kto wie.. moze ja mam owu wczesniej, albo pozniej.. no musi sie udac w koncu!
Adele Katt Izka Hugolina no Wam to mega zycze 2kresek.Hugolina87 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Ja dziś kończę dupka i nie mam testu na jutro nawet :p ale stwierdzilam ze jak mam być w ciaxy to mój prog da rade. Wątpię że jestem. Dlatego pije dziś ;p zdrówko
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hugo zrób test!
Ja jutro zrobię bo okazało się że nie miałam już żadnego w domu
W końcu w tym tyg zamawiam leki, jakie witaminki i inne pomocne rzeczy polecacie. Bo na bieżąco sobie zapisywałam Wasze propozycje, ale zgubiłam tą karteczkę i gucio mam teraz.Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dupka nie brałam bo wydaje mi się że i tak nie trafiliśmy w owulację już drugi cykl. A testy będę robić, bo zanim do Was trafiłam miałam cykl jeden taki sam jak byłam w ciąży z synkiem a o tym jeszcze nie wiedziałam. Wtedy miałam takie piękne pełne piersi kilka dni w terminie @ i dwa dni po. Odbijało mi się ciągle, kilka dni porannych mdłości. Ale test zrobiłam dwa dni po @ i po południu i dupa. Ale fizycznie byłam niemal pewna o ciąży. I po prostu sprawdzam czy do czegoś dochodzi.
-
Hugolina87 wrote:U mnie ta nieszczesna temp skacze góra dol
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3313834f38a0.png
Jutro może zrobię test albo i nie bo nie czuje aby się coś dzialo.
Dobrze ze były święta to moja głowa się wyłączyła.u mnie przed testem czułam się okresowo. Cycki mnie bolały i podbrzusze. Zresztą nawet kilka dni po zrobieniu testu pozytywnego brzuch mnie pobolewał jak na @.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:No i dostalam mandat z fotoradaru, tylko nie ja prowadzilam. I tak mysle co zrobic.
byłam na monicie, w pt dostalam zastrzyk, dziś już po owu, teraz duphaston i czekanie....
w ogóle ten cykl bardzo dał mi popalic, nie dość, że zaliczyłam wszelkie skutki uboczne leków(a po dupku na pewno dojdą jeszcze objawy ciążowe ) to na same wizyty, leki i badania wydałam ponad 600 zł!
na dodatek auto przed świetami mi sie popsuło i sie okazuje, ze to powazna sprawa, głowica pekła i cośtam, naprawa 3-4 tys....córka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualny
-
Hej
jestem tu nowa ( w sumie stara bo już kiedyś tu pisałam przy staraniach o córkę) . Mam na imię Natalia mam 28 lat, córkę 2,5 roku . W sumie zaraz po jej roczku zaczęliśmy takie luźne starania o drugiego bobasa bo z córka też było ciężko zajść. 11 miesięcy starań. Sama nie wiem kiedy się udało bo totalnie odpuściłam . Teraz niestety ale problem zaś się pojawia. Mniej więcej staramy się już 8 cykl i nic. Niestety razem z mężem mamy trochę za duża wagę ale myślę że to nie jest jakiś bardzo duży problem. Narazie nie stosujemy farmakologii.... używam tylko żelu concecive na nawilżenie bo mam z tym problem. Teraz miałam dni płodne i działamy. Zobaczymy. Trzymam za Was kciuki wszystkie
miłego dnia
Natalia1507