Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja właśnie zaczęłam dietę bo w pierwszej ciąży sie zapuściłam trochę i kg trochę zostało a mianowicie 6 na plusie... właśnie nie dawno otwarli nową firmę kateringową u nas i rozwożą diety.. mam nadzieje że nie przytuje na tym więcej heheMiłosz
Honoratka
-
Luci ale musisz wysikać dwie krechy na takim zestawie no nie ma innej opcji
Co do diety też chciałam jakaś zacząć.. ale oczyszczająca ciekawe kiedy się za to zabiorę :p -
Natalia witaj
Ja mam wrazenie,że dziś owu mam. No nie wiem sama bardziej nastawiałam się na 16dc a dziś 13dc ale fajnie by było jakby była dziś bo nie chce mi się jużehehehe wczoraj było więc byłby spokój :p
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nawet nie wiem kiedy powinna być @. Skoro owu była w tym 10dc to @ w czwartek czy pt ? Dziś 22dc
I generalnie czuje się już pomału @powo . Wiec znowu wielkie G. Plecy i brzuch dają znać o sobie i nerwa miałam przez ostatnie dni takiego. Szkoda się łudzić.syn będzie jedynakiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 20:30
-
nick nieaktualnyJa właśnie skonczylam cykl. A nowy- pid znakiem zapytania. Wszystko tak sie zmienia, moja corka tak mi daje w kosc ze dzis w placzu, gniewie i zloscie wykrzyczalam do męża ze za jakie grzechy mamy takie podle dziecko i ze widcej juz nie chce i ze bardzo dobrze ze mam @ bo starania to juz historia i wiecej nie bedzie. W czw. wizyta u gina, ald nie wiem czy pojde.
-
Hej dziewczyny
Wiem długo milczałam ale sama ze sobą walczyłam i już miałam odpuszczać starania... Przestałam się udzielać u Was... Odcięłam się od wszystkiego... Podjęłam decyzję że zmienię pracę i wtedy wrócę do starań.... Poszłam na opiekę na syna potem chorobowe i tu spóźniona @ i prezent od zajączka.... Mam nadzieję że tym razem będzie wszystko dobrze.. We wtorek idę na pierwsze usg i mam nadzieję że usłyszę dobre wieści....
Trzymam za Was kciuki...Urszulka89, Hugolina87, karolcia87, Adele27, patkaaxx90, jangwa_maua, Adry, Kat83, Aguś 90, DoveLove, agulineczka, KlaudyŚ, water lubią tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Hej dziewczyny
Wiem długo milczałam ale sama ze sobą walczyłam i już miałam odpuszczać starania... Przestałam się udzielać u Was... Odcięłam się od wszystkiego... Podjęłam decyzję że zmienię pracę i wtedy wrócę do starań.... Poszłam na opiekę na syna potem chorobowe i tu spóźniona @ i prezent od zajączka.... Mam nadzieję że tym razem będzie wszystko dobrze.. We wtorek idę na pierwsze usg i mam nadzieję że usłyszę dobre wieści....
Trzymam za Was kciuki...
Ciarki mi aż przeszły! Gratuluję i baaaardzo mocno trzymam kciuki. Daj znać po wizycie :*
Ja mam jutro połówkowe. Już zaczynam odczuwać stres.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 20:59
Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny