Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Luce a na to in vitro to mam plemniki pompka wysysac?
Smutny korniszonek pelna geba ze tak powiem
Cos mnie grypsko zbiera w koncu... A taka ladna pogoda sie tu zapowiada na weekend. No to sobie posiedzialam w ogrodzie pfff...
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Adele janCi zycze zeby Ci teraz byl tylko 1 test potrzebny hehehe
A reszta ewentualnie na pamiatke zeby patrzec jak 2kreski ciemnieją o!
Kat no nie pozostaje Ci narazie nic innego jak dac troche odetchnąc swojemu facetowi. Powiedz mu ze masz juz w dupie staranka i se bedziecie bzykac tylko wtedy kiedy bedziecie mieli ochote-moze to pomoze za jakis czas?
Water tak tak-znamy te sprawy.. raz se mowisz - nie bede testowac...zaraz idziesz testowac.. znamy znamySzymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Dziewczyny mam pytanie- gdybym po owu zaczela brac dupka (bez zbadania peogesteronu) i np. Zaszla bym w ciaze to co, musiala byc zaraz jak by sie konczylo opakowanie poleciec do gina po nastepne bo mogl by mi spasc progesteron prawda? I druga sprawa-jesli wziela bym tego dupka bez sprawdzenia proga a np. Proga mam w normie to cos by sie zlego moglo stac?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 19:18
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyPap mój progesteron badany 7dpo był w okolicy 20 wiec dobry wynik a dupka dostałam. I biorę i nic się nie dzieje. Albo nic o czym mam wiedziec;) ale ze jest to lek to jedno leczy drugie kaleczy jak to mówi moja mama :p ja mam ostanie opakowanie i nie będę szła po następne
-
Pap o dizeki ci kochana mam nadzieje,że nie zużyje tych wszystkich testów w tym cyklu ! Hahaha bo mam aż 4 ;P możesz brać dupka nie zaszkodzi. A jak zajdziesz to właśnie nie wiem do kiedy to się bierze bo ja lutkę też będę dalej brała jak zajde a co dalej nie wiem
-
nick nieaktualnyMąż odstawil suplementy, bo razem z lekami na zapalenie oskrzeli zle sie czul, ja rzucilam w kąt termometr, jak nic z tego naturalne to ten miesiac jest nasz, bedziemy ❤ ile dusza zapragnie a nie z kalendarzem w reku co jest strasznie meczace.
Paula_shells, Urszulka89, Kat83 lubią tę wiadomość
-
Water wstrętny malpiszon
niech szybko przychodzi a potem zaraz owu i 2kreski-tego zyczę!
U mnie dzis 11dc. W poludnie robie test owu, wczoraj kreska jasniejsza wiec przed owu.water lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
water dupa dupa
Hugo no wez
pap ponoc testy owu najlepiej wychodza pod wieczor, ja zawsze sikam po 18.
No ja daje mezowi swiety spokoj, ale to tez nie pomaga, bo wtedy to juz wcale by bzyku nie bylo chybaTrzeba go pomeczyc czasem dla treningu. No i czuje, ze nie mam juz tyle czasu, zeby sie cackac miesiacami, bo mi jajniki uschna
Za dwa tygodnie sie dowiem, jaka mam rezerwe...60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Kat mowisz zeby wieczorem sikac na testa? No wczorajszy z 10dc mocniejszy niz dzis w 11dc a robiony o tej samej porze w poludnie. Ale wczorajszy tez negatywny. U mnie temp skacze eaczej kolo16-17dnia i ciekawa jestem czy test pokaze owu. Temp w tym cyklu nie chce mi sie mierzyc heheSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Odczytuje was co nie co myślałam że już będą jakieś 2 kreski no nic nowy cykl nowe starania.
My odpuszczamy jak narazie ale wiem jedno mój mąż tak łatwo nie chce odpuścić najlepiej jak bym w domu siedziała dziś odjechał widzimy się za 6 tyg.
Zresztą zaczyna mu się moja praca nie podobać bo sapiens mu się włączył.
Ale ja go całkowicie rozumiem i obiecałam mu ze ograniczenia wyjazdy prania tapicerki do minimum bo to właściwie moje dodatkowe zajęcie żeby mi się nie nudziło.
Trzymam za was kciuki kochane naprawdę.