Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedzcie dziewczyny co Wy myslicie o testach owu z rossa. Dobre sa wg Was? Ja mam mieszane uczucia kurde. Robie od 10dc (zrobilam juz 4testy) i na swiezo te testy nie pokazywaly owu ale po wyschnieciu w 10 i 12dc bym powiedziala,ze testy są prawie tak same albo takie same jak kreska testowa.jajor zwykle boli mnie kolo14-15dc a temp zwykle podnosi sie kolo16-17. W tym miesiacu nie mierze temp bo chcialam zaufac testom ale naprawde nie wiem co myslec. Zaraz sprobuje wrzucic fotkeSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyAle mam zdrowie do bani i jeszcze dorobilam sie na wlasne życzenie. Juz w niedziele meczyl mnie kaszel to poszlam jeszcze wczoraj do truskawek, rano bylo ok a potem jak zaczelo wiac to rekawiczki po polu ganialam i mimo ze bylam ubrana i w czapce to i tak mnie przewialo i jeszcze spocilam sie bo chcialam skonczyc redlanke. A dzis ledwo dychan, glowa od zatok boli i pluc malo co z rana nie wyplulam. A tesciowa caly dzien chodzila w bluzce na ramionka i prychala bo goraco.
-
ciepło się zrobilo i wszystkie się opalają
ja chyba przesadziłam w weekend, bo trochę przeziebiona jestem, z nosa mi sie leje
pap
mnie tez glupoty na tych testach wychodzily, np. w 10 dc wyszedł pozytyw, a byłam u gina w 15 dc i jeszcze owulki nie było, wiec wg mnie szkoda kasy
Miodunka
kciuki za prawko
córka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualnywater wrote:Iza, Luci herbatka z miodem i imbirem. Coś na noc wygrzewajacego i wracać do 'roboty przy ♡' - nie ma opierdzielania
Mi to az niedobrze od tego kaszlu, wzielam teraflu zeby jakis funkcjonować bo musze z córka jechac do lekarza, tyle juz kaszle i nic nie lepiej, to i ja sie oslucham bo boli w klatce piersiowej jakby cos tam siedziało. A truskawki - mam 2 panie to musza robic same, nie dam rady im pomoc. A ❤ to jak bedzie sila. -
nick nieaktualnyLucecita wrote:ciepło się zrobilo i wszystkie się opalają
ja chyba przesadziłam w weekend, bo trochę przeziebiona jestem, z nosa mi sie leje
pap
mnie tez glupoty na tych testach wychodzily, np. w 10 dc wyszedł pozytyw, a byłam u gina w 15 dc i jeszcze owulki nie było, wiec wg mnie szkoda kasy
Miodunka
kciuki za prawko
Mi to wychodzi po codziennym puszczaniu latawca, teraz mam kaszel i powrot zatok. -
Co do tych testwo owu to znajoma po wielu przejsciach zeby zajsc w ciaze i wieeelkom doswiadczeniu w testowaniu powiedziala,ze zaden jeszcze nie byo pozytywny ten moj tedt no to testujemy dalej i serduszkujemy tez. Dzis dopiero 14dc. Jeszcze kilka dni plodnych wiec trzeba "pracowac" -na szczescie to mila pracaSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Dziewczyny pomocy. Moze ktoras tak miala i wie o co chodzi. Mam cykle 23 dniowe regularne. A tu dzis 27 dzien i nic. Chociaz przed wczoraj byla niteczka krwi w sluzie, wczoraj odrobine rozowego sluzu i dzis tez. Nigdy tak nie mialam. Testy ciazowe negatywne ( robiłam w piatek, sobote i wczoraj). Temperatura bardzo spadła, wiec na pewno nie ciaza. Ale nie wiem co jest grane. Moze ktoras cos doradzi?
http://static.pokazywarka.pl/0/v/x/b48b6994d9a980ac526aa273ec37a2dc_orig.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 10:41
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
Meridian wydaje mi sie,że na dniach będziesz miała @. Skoro owu była w 14dc to przynajmniej normalna faza lutealnej wtedy by była. A gdybyś dostała @ w 23dc to faza kuatelan byłaby za krótka. Nie patrz na to,że zawsze masz cykl 23dni tylko jak długa masz fazę lutealna
-
nick nieaktualnyPlakac sie chce. Wróciłam od lekarza, dziecko antybiotyk, ja antybiotyk i jeszcze opierdziel dostalam od peduatry ze z dzieckiem chodze po dworzu jak jest wiatr. A w domu psy na mnie wieszają ze za malo po dworzu chodzimy. Wchodze do domu a babka na mnie naskakuje ze buty sobie nowe kupuje, ze robie sklad butow, ze wiecej mi nie wolno butow kupowac. Cho... j... Zadziobia mnie we dwie w tym domu, wg nich nic mi nie wolno. Same przeszly swoje jako synowe i mi tez to chca robic.
-
Izka nie masz łatwo..
wspolczuje. Szkoda,zr nie jestescie na swoim
cholerka z tym antybiotykiem no. Napewno mała az tak kaszle? Oj chorowite masz dziecko. Albo lubiacego dawac antybiotyki pediatre.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt