Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
gibonek szkoda
wiem jakie te starania są frustrujące...moim życiem one też zawładnęły... choć od jakiegoś czasu staram się już z dystansem do nich podchodzić i zajmować się codziennym życiem...
water ja też zawsze nie zdążałam sikać a jak parę razy sikałam to przed terminem @ ale teraz jak biorę lutke to muszę sikać
Ps.mój mąż nawet nie wie,że ja już po owu jestem hehejakoś w ogóle nie było w tym miesiącu tematu dni płodnych itp
Drugi dzień biorę lutke a moje temp są tak niskie,że ledwo ponad linie podstawową...miałam już jej nie mierzyć ale chce zobaczyć czy coś więcej rośnie..w tamtym cyklu miałam takie piękne temp na niej a w tym nie kumam czemu tak... i nie mogę już stwierdzić czy ona mi podwyższa temp czy nie
-
nick nieaktualnyA moj kupil sobie laptopa i mu zapowiedzialam ze jak zobacze go na kolanach to wypie...przez okno. Albo brama nam się oberwala, jego matka juz kaze mu spawac a ja mu zapieiedzialam ze tylko dotknie spawarki to moja noga w żadnej klinice nie powstanie. To sa najgorsze rzeczy dla plemnikow.
-
Iza34 wrote:A moj kupil sobie laptopa i mu zapowiedzialam ze jak zobacze go na kolanach to wypie...przez okno. Albo brama nam się oberwala, jego matka juz kaze mu spawac a ja mu zapieiedzialam ze tylko dotknie spawarki to moja noga w żadnej klinice nie powstanie. To sa najgorsze rzeczy dla plemnikow.
ten wplyw nie jest az taki spektakularny,gdyby tak bylo to wszyscy zawodowi kierowcy,informatycy,spawacze itd byliby bezplodni. Ale rozumiem Cie doskonale,ja mojego probowalam swego czasu przekonac zeby zaczal nosic takie luzne bokserki a spal najelepiej z golym tylkiem bo wydawalo mi sie ze te jego majtki za wydaw sa (chociaz obiektywnie wcale nic mu sie tam nie gniotlo
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wam wytlumacze o co chodzi z tym piwem- piwo jest dobre dla nas bo zawiera naturalne estrogeny od których facet babieje co zle wplywa na plemniki. I tyle. A kwestia tycia swoja droga.
Chora bede. Mąż kaszle od 3 tyg., dziecko kaszle od tyg. i jutro chyba lekarz bo zadne leki nie pomagaja, teraz ja zaczynam paskudnie kaslac. -
Ja z mężem cond picia nie mam problemów. Jest sportowcem więc praktycznie nie pije chyba,że ze mną czasem. Kiedyś w ogóle pil. Normalnie zła kobieta jestem sprowadziłam go na złą drogę hehe
-
Hej, witamy i zapraszamy
water powodzenia w nowym cyklu
piękny weekend był, w końcu ciepło się zrobiło, zrobiłam porządki w przydomowej altanie, już nie mogę sie doczekać sezonu grillowego
w ogóle cały weekend się obżerałamw piatek z mezem na kolacji, w sobote z kolezanką na pizzy, a wczoraj u mamy na obiedzie
Adele może cykl bezowulacyjny?water lubi tę wiadomość
córka- 2011
syn- 2019 -
Hej witam nowa kolezanke
Luci skok temp był owu normalnie wyznaczyło. Tylko temp jakieś niskie ale dziś zmierzyłam jeszcze i ładnie poszła w górę. Więc koniec z mierzeniem w tym cyklua Ty kiedy sikasz ?
Ja wczoraj kwiatki sądziłam na balkonie -
Adele27 wrote:Ja z mężem cond picia nie mam problemów. Jest sportowcem więc praktycznie nie pije chyba,że ze mną czasem. Kiedyś w ogóle pil. Normalnie zła kobieta jestem sprowadziłam go na złą drogę hehe
-
water to idziemy razem, u mnie plamionko, do jutra @
No i lipa, bo we srode 18-go mamy pobrac material do badaniaA mi wypada owu 20-go. Trzeba bedzie kombinowac. jesli sie w ogole uda cokolwiek, musze dodac...
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning