Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalita2710 wrote:Sheerah24 no ja tak licze miedzy 28-36 dniem ,ale test zrobie 28
Ale się nie nastawiam... bo w tym cyklu to było jeszcze takie wiesz z przymrużeniem oka;)
U mnie też tak można powiedzieć. Nawet nie wiem kiedy była owulacja... robiłam testy owu 15 i 16 września i były słabe kreski, 17 było przytulanie i robiłam test owu, tylko po alkoholu i nie było już nawet cienia tej drugiej kreski. Więc nie wiem kiedy mogłam mieć owulację... ale szansa chyba jakaś jest -
nick nieaktualny
-
Ewelina nie załamuj sie, skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem. Któraś z dziewczyn pisała tez ze po laparoskopii zaszła wiec moze chcoiaz taki plus bedzie w razie czego... trzymam mocno kciuki, bądź silna! Na pewno Ci sie to opłaci w koncu.Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:
Dziewczyny a z USG TV to zależy jak kto do tego podchodzi ze mną mąż nawet i do ginekologa wchodzi jak idziemy prywatnie nie ma co się wstydzić przecież to mąż nam też tam wsadza wiec nie widzę problemu
No mówiąc, że mąż jest ze mną na USG mam na myśli całe badanie ginekologiczne, razem z samolotema że siedzi centralnie na wprost mnie to ma świetny punkt widokowy
ja tez nie rozumiem tego "wstydu" kobiet przed dopochwowym badaniem. Mąż już wszystko widział, a przy usg dopochwowym i tak nóżki trzymamy blisko siebie ugięte w kolanach, więc w zasadzie co ona ma mi tam zobaczyć? Wzgórek łonowy?
ja z przepisów zazwyczaj korzystam z "gotuj skutecznie" i leniwe też robiłam z tego przepisu http://gotuj.skutecznie.tv/2011/01/leniwe-pierogi-szybkie-i-pyszne/ podaję zawsze z masełkiem i cukremNajbliższa wizyta 15.03
-
nick nieaktualny
-
Ewelina nie załamuj się bedzie dobrze! Ale na zwyklym usg to zobaczył ale na jakiej podstawie jakos się to objawia! Kochana będzie dobrze:) aby cie lekarz dobrze pokuerowal. Dostalas skierowanie na laparo juz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 20:05
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Ewelina nie załamuj się bedzie dobrze! Ale na zwyklym usg to zobaczył ale na jakiej podstawie jakos się to objawia! Kochana będzie dobrze:) aby cie lekarz dobrze pokuerowal. Dostalas skierowanie na laparo juz?
caroline29 lubi tę wiadomość
-
Martynka - wstawiałam kiedyś na kwietniówkach
U mnie brzuszek zupełnie inaczej wygląda rano a inaczej wieczorem, kiedy pojem
Grawitacja robi swoje
Zdjęcie jest sprzed półtora tygodnia ale nic się raczej nie zmieniło
Pierwsze jest z wieczora, czyli pół brzuszka ciążowego a pół spożywczego
Drugie z samego rana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 20:31
Natka2, Wojcinka lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Martynka1234 wrote:Caroline jak dlugo staracie sie o dzidziusia?
na pewno nie owocny.
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
viola - ja chętnie oddam ten spożywczy
ja leniwe robię tak jak w przepisie z 250g twarogu i super wychodzą.
Oj dziewczyny, chyba z takiej perspektywy zdjęcie zrobiłam, że macie mnie za chudzinkęMąż się cały czas śmieje jak wieczorem patrzy na mój brzuch. Wie, ze dzidziuś ma teraz ok 7 cm i pokazuje mi kciukiem i palcem wskazującym ile to jest 7cm a później przystawia do mojego brzucha dając do zrozumienia, że ta cała reszta jest niepotrzebna
Tłumaczę mu, że dzidziuś jest mały, ale jeszcze ma wody płodowe a macica też jest większa niż sam dzidziuś, do tego jelita wypchnięte i hormony (czytaj zatrzymanie wody i wzdęcia), ale sama wiem, że to tylko w połowie prawda xD
Najbliższa wizyta 15.03
-
Różowy Kordonek piękny ten Twój brzusio i ten polspozywczy też
tak mam skierowanie na laparo jutro będę dzwonić do szpitala boję się bo pewnie termin będzie za 30 lat. Czym się to objawia mm mm w sumie to na USG już drugi raz widział, że na prawym jajowodzie jest jakaś plama czarna on jakoś to bardziej nazwał i to nie ginie na prawym też coś dojrzał a tak poza tym niczym więcej sie nie objawia
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-