Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Ja w tym cyklu nie testuje spisalam ten cykl na straty i czekam grzecznie na @ która powinna przyjść jakoś za... 5-6 dni matko na prawdę to bedzie najdłuższy cykl w moim życiu
-
Natka2 wrote:No siemanko u mnie też dziwna tempka i już nie wiem czy owu była czy nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:18
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Lalita2710 wrote:rozowy kordonek
ja jestem z katowic
od maja się przeprowadziłam do Łazisk waga ta samo co ty
brzuch e pierwszej ciąży miałam identyczny a teraz też mam taki od wzdęć cholera czy tylko ja mam takie big wzdęcia przed okresem
Nie chcę robić nadziei, ale ja mega wzdęcia miałam w tym szczęśliwym cyklu To i tkliwe piersi, dawały mi do myślenia, bo było to coś "innego"
Viola - ja tez planowałam, że powiem w jakiś fajny sposób, ale gdzie tam.. nie mogłam się powstrzymać
Caroline, Martynka - dziękuję Wam :* Mnie też się zawsze podobały brzuszki ciążowe, ale jednak mając świadomość, że to dopiero początek i u większości brzucha na tym etapie nie ma, sprawia, że czuję się po prostu grubo.. Co innego mieć brzuszek w 5 miesiącu bo wiesz, że to Twoje dziecię a co innego już w 3 bo zarówno Ty jak i otoczenie odbiera Twój brzuch jako zbędne kilogramy xD Ale im dalej w las tym bardziej cię z brzuszka cieszę, bo w 4 miesiącu mieć brzuszek to już w miarę normalne Chociaż jak pojem to wyglądam na 6
Stella - przytyć w ciąży do 10kg to dla mnie ideał! Ale nie zapowiada się Już teraz mam 3,5-4kg do przodu a teraz dopiero dziecię zacznie rosnąć jak na drożdżach chociaż powiem Wam, że wraz z końcem I trymestru mój apetyt się w miarę unormował Wcześniej to musiałam co 2h coś zjeść, obojętne czy kanapkę, czy jogurt czy owoca, ale musiałam bo zaraz mnie ssało i w głowie zaczynało mi się kręcić. Teraz już jestem w stanie robić sobie dłuższe przerwy, więc może się nie załamię w 9 miesiącu
Caroline - trzymam kciuki w sobotę! Pisz nam tu z samego rana newsaNajbliższa wizyta 15.03
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:34
-
Jeszcze raz dzieki za wsparcie boje sie zeby nie bylo trzeba tych jajowodow ucinac kurcze dopiero o 13 mam dzwonic bo damesa w rejestracji od 13 rejestruje ciekawe jaki mi termin walnie. A teraz jak bylam w toalecie zobaczylam na bieliznie plamke krwi i jakis bialy sluz w morde jeszcze mi sie jakas infekcja przyplata i caly pakiet bedzie. Caroline oby sobotnie testowanie pokazalo 2 kreseczki czy ktos jeszcze testuje dajcie dobre wiadomosci
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Dziewczyny chciała bym ujrzeć ll kreski i wiem ze trzymacie kciuki i tym bardziej chciała bym oglosic wam dobre wieści. Zobaczym czy temp nie spadnie i czy bedzie sens testować
Natka widziałam wykres i dobrze odczytalam ze dzis 36.4?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Hehe dzięki Martynka, ale biorąc pod uwagę wszystko co sie działo w tym cyklu to na prawdę nie mam ŻADNYCH nadziei przede wszystkim szczerze wątpię żebyśmy trafili ze staraniami , bo przez moje bóle i zle samopoczucie prawie ich nie było a do tego z tymi wolnymi plemnikami mojego, to byłby większy cud od boznarodzeniowego Haha
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martynka - absolutnie zgadzam się z Tobą Mnie nie nurtuje moja waga w kontekście mojego wyglądu, ani tego, że ciężko będzie mi wrócić do wagi sprzed ciąży. Po prostu nie chciałabym moim łakomstwem zrobić krzywdy dziecku i marzę by przybrać na wadze tylko tyle ile powinna kobieta przytyć w zdrowej ciąży Tu nie chodzi o trzymanie linii tylko fakt, że ze zbyt dużym wzrostem wagi zwiększa się np. ryzyko cukrzycy ciążowej, czy wzrost ciśnienia a tym samym ryzyko rzucawki, nie mówiąc o samym porodzie, który jest trudniejszy gdy dziecko jest większe, czy choćby kwestia głupia i błaha - rozstępy Wiem, ze to skrajne sytuacje, no ale.. Z drugiej strony często czytam też, że kobieta na początku wcale nie przybierała, a pod koniec ciąży +15 kg, więc jest to raczej sprawa bardzo indywidualna
Wojcinka lubi tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Tak robiłam 2 dni były pozytywne i sie zgadza, bo mnie jajnik ciągnie a temp na wykresie jest, daje tej owu ostatni dzień 28-31 dniowe.
Np. u mnie owulacja monitorowana wyzła ze 14 dc, a skok dopiero 18 dc.
Nie odpuszczaj jeszcze27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Tak u mnie chyba juz po owulacji pewnie macie racje lekarz mnie tymbadylem wymeczyl i pewnie dlatego no wiem musi sie jakos ulozyc oby koncowka roku byla dla wszystkich udana
Lalita2710 lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-