Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj dziewczyny.. Przed ciążą 59,5 kg Moja stabilna waga to zawsze było 57 ale odkąd mieszkamy na wsi, gdzie wcale się nie ruszam, wszędzie tylko autem albo busem bo inaczej się nie da to niestety dobiłam do 60 Kiedyś mieszkaliśmy tu tylko 3 miesiące i też dobiłam do 60 kg a po przeniesieniu się do Katowic gdzie wszędzie chodziłam na nóżkach, znów zeszłam do 57 a nawet 56. Teraz niestety powtórka z rozrywki. Jadąc do pracy zawsze starałam się wysiąść kilka przystanków wcześniej i iść na nogach jeśli czas pozwalał, ale teraz na L4 leżącym to przez miesiąc chyba podwoję swoją masę
sheerah - z prenatalnych wstępnie chłopiec, ale czekamy na potwierdzenie Chociaż ja już zaczęłam robić zakupy dla synka xD tylko mąż zasiał we mnie ziarno niepewności bo ciągle powtarza, ze to przecież jeszcze nie jest pewne i że równie dobrze może być dziewczynka Zaczęłam się zastanawiać, co ja wtedy zrobię z tymi pięknymi spodniami?!
Własnie pisałam na innym wątku, że przecież nie dało się przejść obojętnie. Musi być syn bo inaczej biedna Zośka będzie w takich paradować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 21:19
sheerah24 lubi tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Haha, a ja z kolei mam ubranko dla dziewczynki. Miałam dać wujkowi na chrzest jego córki, ale okazało się, ze ciut za małe kupiłam, a dziwczynka ma już prawie rok.
Także... zostało mi ładne ubranko.
Różowy_Kordonek, śliczne ubranko! Choć dla dziewczynki też nie takie złe, haha -
Tuśka - doskonale zdaję sobie z tego sprawę, ale z "neutralnych" ubranek mało co wpada mi w oko A nie mogłam się doczekać by coś kupić, więc jak tylko usłyszałam, że u dziewczynki by tak nie sterczało, to od razu patrzyłam już tylko na chłopięce rzeczy Fakt faktem, że kupuję tylko takie ubranka, które kosztują śmieszne pieniądze, więc w razie czego nie będzie ich szkoda, raczej zwróci mi sie gdybym chciała sprzedać, albo zostawię sobie dla rodzeństwa
sheerah24 lubi tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:38
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
20/11 Beta - 470 🥹
22/11 Beta - 1151 😍🥹
19/12 - miś Haribo CRL 2,15 ♥️ 182bpm
03/01 - wizyta 🤞
17/01 - prenatalne 🙏🤞
-
Ewelina2605 wrote:Caroline nie ma sensu robić hsg bo laparoskopia dokladniejsza jest tylko ze to już operacja P. Ja już wiem, ze dzieci naturalnie nie będę mieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 07:17
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Tusia_87 wrote:Ewelina nie załamuj się mi powiedziało 2 ginekologów że nie będę mogła mieć dzieci a mam już dwójkę głowa do góry...
Dziewczyny a z USG TV to zależy jak kto do tego podchodzi ze mną mąż nawet i do ginekologa wchodzi jak idziemy prywatnie nie ma co się wstydzić przecież to mąż nam też tam wsadza wiec nie widzę problemuStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bianka87 wrote:Hej dziewczyny , ja bym cześciej napisała ale ucina mi każda wypowiedzStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Ja mogę w sobotę zatestowac juz aleeeeee zobaczymy jak to bedzie.
Ach Kordonek ten twój brzusio piękny moja kol ma taki sam termin jak ty i tez bedzie chłopak czyli jednak chłopaki dominują!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 08:32
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
u mnie temp spada cały czas 36,55 dziś więc lipa z piątkowym testowaniem
jeszcze mąż mnie zdenerwował powiedziałam mu swoje a teraz chce mi się z tego śmiać że my kobiety przed okresem to jednak jesteśmy hormonalne świry
ja waga startowa w pierwszej 60
pod koniec 69 kg syn 3640 gWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 08:43
-
nick nieaktualny