Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:olciaa - widzę że masz hashimoto, mi endo powiedziała że prawdopodobnie nie mam tej choroby bo miąsz mam dobry ( a ponoć to jest głównym wyznacznikiem) ale to choroba nabyta więc w każdej chwili mogę ją dostać, ale teraz tak się zastanawiam czy to faktycznie prawda... uwierzyłam jej na słowo haha
hym...ja bym słuchała lekarza. Ewentualnie można iść do innego endokrynologa na konsultacje.
-
zobaczymy, jak będę powtarzać badania i co mi wyjdzie, jeśli będzie wszystko ok, to nie będę szukać innej, bo tam gdzie chodzę mam jedna wspólną kartę do gin i do endo wiec jest o tyle prościej
kurcze powiem wam że śniło mi się że urodziłam córeczke i szczerze? lepszego uczucia nie miałam jak to we śnie że mogłam ją tulić i powiedzieć "jestem twoją mama" ehh dobrze że chociaż we śnie moge to powiedzieć -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:52
Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:Ooo ink@ tez mialam taki pierscionek
Czesc Bajkaaa
Bluebell dawaj dawaj zdjecia jiz sie doczekac nie moge, moj maz jest strasznie napalony na Chiny i pewnie kiedys sie tam wybierzemy :dWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 19:16
olciaa, Bluebell1984, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Sheerah. Moze przegapilas pozytyw i owu bedzie dzis ale moze tez organizm robil podejscie, ktore sie nie udalo i jeszcze raz bedzie probowal. Musisz dalej sie obserwowac.
Bajka. Moze i testy z allegro sie czasami myla, ale ja dzieki nim zaszlam w ciaze
Ink. Pierscionek, dokladnie
Annie zaszłaś w ciążę dzięki plemnikowi który zapłodnił twoje jajeczko a nie dzięki testom owulacyjnymMarlena24, Wojcinka, olciaa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:45
sheerah24, Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Ink piękne zdjęcie fasolka jeszcze raz gratuluję
Bajka witamy oby szybko udało Ci się zajsc kochanabja w tym roku mam 31 kat i żadnego dziecka nie można świętować te za działać Ty bardziej ze nie starajcie się mocno tak miesiąc s miesiąc zobaczysz usa się niedługo
Kuchcinka Ty to zaradny kobieta ten Twój mąż nie wie chyba jaka obrotna i zaradna kobietę maInk@ lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:Ink piękne zdjęcie fasolka jeszcze raz gratuluję
Bajka witamy oby szybko udało Ci się zajsc kochanabja w tym roku mam 31 kat i żadnego dziecka nie można świętować te za działać Ty bardziej ze nie starajcie się mocno tak miesiąc s miesiąc zobaczysz usa się niedługo
Kuchcinka Ty to zaradny kobieta ten Twój mąż nie wie chyba jaka obrotna i zaradna kobietę ma
Kuchcinki mąż szczęśliwy, że będzie stewardesse bzykał
Dziewczynki macie jakieś skutki uboczne po CLO?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 20:45
Wojcinka, sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Kuchcinki mąż szczęśliwy, że będzie stewardesse bzykał
Dziewczynki macie jakieś skutki uboczne po CLO?
No nie jeden marzy a ten będzie miał
Ja mam lekkie uderzenia gorąca czasami
Zuza33 lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Tez oglądam Polsat
Powiem Wam ze nie moge sie doczekać jak zacznę jakaś nowa drogę kariery.
Jestem w ciąży w ogóle tego nie czuje, brzuch mi praktycznie nie rośnie nic nie tyje, siedze w domu i naprawde ciezko mi pamiętać ze jestem w ciąży, czasem mysle, ze to sen był tak przez ułamek sekundy.
Dopiero jak przykładam ten detektor - dzis pierwszy raz było słychać nie takie jakby echo tylko takie wyraźne bicie takie jak przykładam do swojego serca, to wtedy na 5 minut pamietam ze tam ktoś jest.
No a tak po za tym byłam w mieszkaniu zmienił mąż zameczek, jest wszystko perfect.
I zjadłabym kurna frytkiWojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Annie zaszłaś w ciążę dzięki plemnikowi który zapłodnił twoje jajeczko a nie dzięki testom owulacyjnym
Kuchcinka wrote:Żeby nęci pewność czy jest owulacja trzeba sobie zafundować wizytę u ginekologa a żeby mieć pewność ze zrobiło się wszystko aby zająć w ciąże trzeba się regularnie bzykać przez cały cykl ot cały przepis na dziecko
Oczywiście polecam regularność jak ktoś ma możliwość i ochotę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 21:10
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:45