Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W pracy jestem, w domu was bardziej nadrobie, Zuza, taki demon seksu ze mnie jak nie powiem co
Co do testów owu wiem, ze nie dają gwarancji ze owu się odbyła, tylko ze organizm się do niej przygotowuje, ale ze na razie nie monitoruje cykli na USG, tylko mierze temperaturę to szukam jeszcze w testach owu jakiegoś potwierdzenia owulacji w połączeniu z temp., może to bez sensu ale jeszcze tego potrzebuje. Testy mam tanie po 1zl, więc nie szkoda mi aż tak.
Co do współżycia tez jestem za tym żeby współżyć regularnie cały cykl. Teraz jestem chora i ta owulka teraz średnio mi na,rękę, dobrze,ze,maz teraz wyjątkowo pilnuje moich dni płodnych teraz bo gdyby to ode mnie zależało to bym przelezala dni plodne i chorowała..Zuza33 lubi tę wiadomość
-
U
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:52
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
anq05 wrote:Ja 10kg zjechałam z MelB i Tiffany bardzo przyjemne nie za ciężkie ćwiczenia z Chodzia nie dawałam rady także jak cos polecam po porodach będziemy suwaczki ustawiać z zrzuconymi kg haha damy radę
-
Bluebell1984 wrote:A to z hotelu - w restauracji śniadaniowej jakiś manekin-dziecko z plecakiem i parasolką podwieszone pod sufitem
I nogi wystające ze ściany - nad ruchomymi schodami:
haha, no fajnie tam macie klimat jest, co nie zmienia faktu, ze wygląda to trochę dziwacznie
A teraz pochwal się, co sobie ciekawego kupiłaś i jak ta koleżanka, nadal nie do zniesienia? ;>Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:U mnie dziewczynki ciezki czas, przeprowadzka, zalatwianie wielu spraw itd nawet mi sie nie chce wymieniac...
Wczoraj sie poslizgnelam na syna zabawce i upadlam na szczescie spadlam na bok tak najbardziej na reke. Nicolasowi nic sie nie stalo, bo kopie, ale strachu sie strasznie najadlam.
Dzisiaj slaby dzien i ciezki + klotnia z mezem i brak seksu=humor tragiczny...
Kuchcinka ciesze sie, ze jestes szczesliwa, co Ty sie najezdzilas po tej Pl, a ile jeszcze przed Toba
Hej Natka, czytałam co pisałaś na forum ciężarówek. Dobrze, że nic Ci się nie stało, musisz uważać teraz żeby się to nie przytrafiło znowu, bo nerwy Ci teraz nie są potrzebne :*
Co do relacji z mężem, jestem pewna, ze to u was chwilowe, że może ciężko przeżywacie to wszystko co się dzieje, przeprowadzkę, problemy, a pośpiech wcale nie jest w tym wszystkim dobry. Trzymaj się ciepło i czekam na wieści, ze z mężem już jest okNatka2 lubi tę wiadomość
-
anq05 wrote:sheerah 10 minutowki rozgrzewka, brzuch, nogi, pupa i potem rozciąganie no i na koniec boczki z Tiffany te boczki mega efekty dały
fajne ja teraz mam karnet na siłownię jeszcze ważny pół roku, więc chodzę, a jak mi się skończy, to chyba przerzucę się na domowe ćwiczenia.
Ja uwielbiam jeszcze Rebeccę Louise -
Bluebell1984 wrote:Kupiłam sobie "parę" torebek i nie wiem jak się z tym pomieścić w walizce więc rozpatruję jeszcze zakup drugiej
Koleżanka dalej bez zmian
Haha, no wiedziałam, że sobie nakupujesz torebek
chcę zdjęcia! Każdej!Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Kupiłam sobie "parę" torebek i nie wiem jak się z tym pomieścić w walizce więc rozpatruję jeszcze zakup drugiej
Koleżanka dalej bez zmian
Kurde angielskiego też ni w ząb
Ale ruski znam. Załatwię im takie umowy, że nawet Putin będzie zazdroscił
A jak już o torebkach piszesz to kupiona jestem na maxa
Pięknie tam jest
Może poproszę męża żeby zamiast do kina to do Chin mnie zabrałsheerah24, isi_87, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość