X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Zuza33 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effy wrote:
    Tez chcem sobie nakupowac torebek !!!
    Słuchajcie dziewczyny światowe, gdzie można pojechać na wakacje zeby było pieknie ciepło było co robić i zeby nie trzeba było sie szczepić i zeby nie było tropikalnych chorób ?

Chorwacja, Portugalia... Mazury ( bez nacisku na ciepło) ;)

isi_87, olciaa lubią tę wiadomość

• KateA92 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:55

Effy, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

• sheerah24 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję, że już jest po owu, ciekawa jestem jutrzejszej temp., mam nadzieję że będzie rosła.
    Powiem wam, że pokładam jakąś może i głupią nadzieję w tym cyklu. W Dzień Kobiet mamy 8 rocznicę poznania i związku i jeśli by się udało... to byłby piękny prezent dla męża. A jak się nie uda to wiem, że idę w marcu na badania hormonalne, muszę sprawdzić co jest grane i męża na pewno wysyłam na badanie nasienia, nie ma zmiłuj.

Lecę zaraz do sklepu... ale mi się nie chce :(

Effy, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

klz9df9hm3p6vj95.png
  • Viriki Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effy polecam Wyspy Kanaryjskie, teraz jak byliśmy to tak 25st i słoneczko
    my bylismy na fuerteventurze, ale chyba teneryfa ciekawsza

Effy lubi tę wiadomość

<3 Daniel <3
    3jgxqqmzdvdetwpe.png

• Viriki Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w kolejce u nas czeka Malta, Madera i cała Portugalia
    Kreta i Santorini oraz Majorka

Effy lubi tę wiadomość

<3 Daniel <3
    3jgxqqmzdvdetwpe.png

• Effy Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateA92 wrote:
    Bluebell śliczne fotki :) mąż w zeszłym roku był tydzień w Korei Południowej w delegacji z pracy i podobne fotki mi wysyłał, tzn w podobnym klimacie te miasta, wieżowce i te ich oświetlenia ;)

Effy wiele jest fajnych ciepłych słonecznych miejsc na Ziemi - wszystko zależy jaki Cię budżet ogranicza ;) w podróży poślubnej byłam na Seszelach - BAJKA ! normalnie raj na ziemi :) niestety drogo strasznie... ale moim zdaniem warte ceny :) choćbym miała parę lat odkładać to wiem, że tam jeszcze kiedyś polecę :)
    W Europie byłam chyba w kazdym kraju i to kilka razy, łącznie z takimi krajami jak Estonia :P
    Oczywiscie bardzo lubię nasza Europę ale właśnie pojechalabym gdzies gdzie jeszcze nie byłam. Tylko Seszele czy Malediwy to troszkę daleko nie wiem czy dam radę, w kinie mi trudno wysiedzieć a co dopiero.
    Ale widze Kate że lubicie z mężem racZej dalekie destynacje.
    Ja Wam powiem, ze pomimo tego jakie mam hobby nienawidzę długich lotów, jeszcze zdażyło mi sie lecieć klasa business to było super, Ale jak mam lecieć na zachodnie wybrzeże do stanów z przesiadka w Paryżu i atlancie w bydlęcym to mnie na sama myśl szlag trafia :DNo nic popatrzę ile sie na te Seszele leci.

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i słuchajcie jedziemy oglądać jutro rano jakis tam dom. Skończyły mi sie soczewki bo noszę zamiennie z okularami, ale ze połamałam okulary ostatnio to nosiłam cały czas soczewki i wybrałam zapas. I sie zastanawiam jak ja ten dom będę jutro oglądać :D

sheerah24 lubi tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • szygas Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba uciekać spać, miłego wieczorku dziewczyny

cykl 26/27dn
    Romek i oczywiście moja kochana Dziunia
    m:

1578ed1f50f85fee8cdde554179e45e2.png
  • Foczka173 Znajoma

Wysłany: 18 lutego 2017, 03:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effy wrote:
    A jesli moge zapytać Czy liczycie na chłopca czy po prostu bardzo lubicie dzieci ze chcecie piąte :D?
    Na początku dzialalismy na chłopca ale po rozmowie z ginem doszliśmy do wniosku że to i tak natura a płeć można by ogarnąć np przy in vitro a tego mam nadzieję nie będzie trzeba.takze poprzedni cykl był 26 dniowy bardzo krótki jak na mnie ale miałam dużo stresow i zapewne to było przyczyną. Teraz już mi obojętnie....byle malenstwo było zdrowe

4 przecudowne córeczki. ❤
    i 2 aniołki
    46146d448c8291e79b006e9e0c218e76.png
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 17:12

Ink@, sheerah24, Wojcinka lubią tę wiadomość

uwo93e3kugumthmw.png
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 17:12

Ink@, sheerah24, Zuza33, Wojcinka, kania901 lubią tę wiadomość

uwo93e3kugumthmw.png
  • Zuza33 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effy zazdroszczę tych podróży ;)Na Hawaje i Malediwy nigdy nie polecę. Ale Chorwacja lub Rosja, Ukraina są w zasięgu ;)
    Ja bardzo bym chciała polecieć do Portugalii w Tym roku. Mam cichą nadzieję że nam się uda.

Bluebell baw się Kochana baw :)
    Nie żałuj sobie :)

Ja byłam wczoraj na Greyu... Mi się podobał, ale najlepsza była muzyka ;)
    Mój mąż tak się bał tego film ze znajomym pili cały film colę z prądem.
    Śmieli na całe kino jak by na najlepszej komedii byli.
    Najlepiej podobał im się moment o kólkach wsadzanych do cipki bo po filmie strasznie mąż chciał mi je kupić :)
    Na koniec ku mojemu zaskoczeniu stwierdził że film mu się podobał i ciekawe co będzie w następnej cześci ;)

sheerah24, Bluebell1984, Ink@, Annie1981, Effy lubią tę wiadomość

• caroline29 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    Bluebell dzizasss nieziemski widok masz okna! :-D zajebiste fotki! :-D
    Tak popieram, fotki super :) tylko pozazdrościć :)
    Miłego dnia laseczki :)

Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość

Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
    Nasz synek - nasza mala wielka miłość
  • KateA92 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:55

Effy lubi tę wiadomość

• sheerah24 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój znajomy, który zlecił pół świata baardzo poleca Dominikanę, dla tych, którzy chcą głównie odpocząć, a nie lubią zwiedzać, bo jak twierdzi, tam nie ma co zwiedzać :P

Dzień dobry :*

Bluebell ja cały czas czekam na zdjęcia Twoich pięknych torebek :D
    Haha, i mam nadzieję, że się dobrze czujesz po wczorajszym :*

A ja wstałam i się pokłóciłam z mężem, chyba nawet już wczoraj.. Bo wiecie, on zaczął studia dopiero (specjalnie zrezygnowałam z pójścia na magisterkę, by on skończył chociaż inżynierskie 3-letnie bo nie stać nas na zaoczne studiowanie obydwojga) i wiecie, że on się w ogóle nie uczy na zaliczenia, chyba wszystko oblał co mógł.. no jestem wściekła. On o swoich porażkach nie chce rozmawiać ze mną, a wczoraj po pracy mi powiedział, że on na studia nie idzie, bo jest chory, źle się czuje. A ja do niego z tekstem, ze ja cały tydzień jestem chora a do pracy chodziłam a też się wcale dobrze nie czuję, non stop kaszlę, smarkam a w pracy muszę być na pełnych obrotach. Nie wiem czy on jakiegoś kolosa dziś nie ma, a pewnie nie chciał iść bo nic nie umie.. No kurna, krew mnie zalewa. Ponad 500 zł idzie co miesiac na jego studia a on sobie zlewa.. :/

A, no i oczywiście poszedł podobno na te studia, ale obrażony jak nie wiem, jak się na niego wkurzyłam, że kasa idzie, a on w ogóle się nie uczy...

klz9df9hm3p6vj95.png
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluebell1984 wrote:
    My tutaj kontraktujemy m.in. produkty na kolejne Boże Narodzenie - zobaczcie inwencję twórczą chinoli XD

AMERY <3 <3 <3
    :D

dcc52878c7fc86ecmed.jpg

jak będą mieli taką choinkę bez błędu to weź jedną dla mnie :D

Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

klz9df9hm3p6vj95.png
  • caroline29 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shearh24 masz troche racji nie dziwie sie ze sie wkurzylas,w końcu mężulek sobie bimba troche a jak juz tak chcial studiować to powinien sie przyłożyć i pokazac ze mu zalezy, a wogole facet jak chory to umierający, wsumie ten temat byl tu pare razy piruszany i jest gleboki jak rzeka.

sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
    Nasz synek - nasza mala wielka miłość
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caroline29 wrote:
    Shearh24 masz troche racji nie dziwie sie ze sie wkurzylas,w końcu mężulek sobie bimba troche a jak juz tak chcial studiować to powinien sie przyłożyć i pokazac ze mu zalezy, a wogole facet jak chory to umierający, wsumie ten temat byl tu pare razy piruszany i jest gleboki jak rzeka.

No mi by było szkoda kasy, dobrze, że on sam opłaca studia ze swojej pensji, bo jak ja bym mu opłacała ze swojej to nie wiem co bym zrobiła... :/ Najbardziej wkurza mnie to, że pal licho, nie chciało mi się iść na magisterkę, ale jakby on nie poszedł na studia to na pewno ja bym poszła, bo magisterkę i tak chcę zrobić. A nas w tej chwili nie stać na to, żeby wywalać miesięcznie koło 1,5 tysiąca na moje i jego studia, więc musiałam zrezygnować żeby on też miał wyższe wykształcenie.
    A tak w ogóle to choroba to jest jego wymówka, jak on choruje to wierz mi, on potrafi wysprzątać mieszkanie, zrobić zakupy, wyjść z psem i zrobić sobie jeszcze rosół, on nie należy do tych umierających w czasie choroby akurat, więc wiem, że pewnie ma dziś jakiś egzamin na który nic nie umie.

klz9df9hm3p6vj95.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś wieczorem idę na Graya. Pierwszą część miło wspominam, bo były to Walentynki i film zrobił bardzo fajną atmosferę. Mam nadzieję, że tym razem będzie podobnie :)

sheerah24 lubi tę wiadomość

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jeszcze 11 dni do testowania... będzie się ciągnąć w nieskończoność

klz9df9hm3p6vj95.png
‹‹ 2017 2018 2019 2020 2021 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ