Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Hej hej wszystkim. Ja dzisiaj zrobiłam tortille
Mam owulke. Skończyliśmy antybiokoterapie ale oczywiście powinniśmy zrobić obydwoje badania czy pokonaliśmy ta bakterie hehe. Co ja co ale mam ochotę zaryzykować i poseksic się z mężem. Wiem wiem że to niezbyt dobry pomysł ale kusi mnie xd
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anq05 wrote:E to ja jestem jakaś inna ;p bo mi sie Ciemniejsza Strona Greya jako film nie podobal ;p dla mnie nudne jak flaki z olejem, prawie spałam. A zaczęłam trzecią część czytać i tak samo narazie nuda, ale jak mówisz Kuchcinka, że potem się rozkręca to będę dzielna i przeczytam
Ja nie lubię ambitnej literatury ;p Jedyna taka cięższa książka jaką przeczytałam to CHATA. Z chęcią kiedyś drugi raz przeczytam, bo jest naprawdę trudna. Ale tematyka religijna więc dla niewierzących raczej nie polecam I film nie długo wchodzi do kin może być wielka kupa z ekranizacji, bo naprawdę była skomplikowana momentami i nie wyobrażam sobie jak oni dali radę przełożyć to na film. No ale... Zobaczymy Chętnie obejrzę
A taka mało ambitna to któryś raz polecam COLLEEN HOOVER i to każdą co do joty Kocham jej książki, każda ok 300 stron, niektóre ponad i nie da się od nich oderwać. Parę dni temu przeczytałam najnowszą 9 NOVEMBER i jest megastyczna poprostu Baaardzo leciutko się je czyta a wciągają tak, że jej.
Zapisałam sobie tą Chatę do przeczytania i książki Colleen, słyszałam o tej książce 9 november, chyba nawet jedna z lepszych książek w 2016r. w jakimś rankingu była. -
Anq No mnie pierwsza połowa trzeciej części tez męczyła i już miałam się poddać a tu nagle wciągnęło na maksa bo później akcja się bardzo szybko toczy wiec wytrwałości
-
sheerah24 wrote:Co macie dziś na obiad?
Ja właśnie smażę kotlety mielone z cebulką, wyszło mi ich ze 30, kto to zje? -
Marlena24 wrote:Hej hej wszystkim. Ja dzisiaj zrobiłam tortille
Mam owulke. Skończyliśmy antybiokoterapie ale oczywiście powinniśmy zrobić obydwoje badania czy pokonaliśmy ta bakterie hehe. Co ja co ale mam ochotę zaryzykować i poseksic się z mężem. Wiem wiem że to niezbyt dobry pomysł ale kusi mnie xd -
nick nieaktualny
-
Na olx znałam książkę napisałam o cenę bo chyba wezmę jeszcze jedna tego autora ale musi opuścić chociaż złotówkę a i kupię jeszcze"księżniczka z lodu" bo mi brakuje do kolekcji. Pożyczyłam koleżance która wyjechała za granice i mi nie oddała Polecam wszystkie książki Camilli Lackberg. Szybko się czyta i wciągają bardzo bardzo bardzo moja ulubiona autorka
Ink@ lubi tę wiadomość
-
szygas wrote:ja robiłem gulasz, dla mnie z ziemniakami a dla żony z kaszą gryczaną ( nie cierpię kaszy)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 16:49
-
olciaa wrote:Na olx znałam książkę napisałam o cenę bo chyba wezmę jeszcze jedna tego autora ale musi opuścić chociaż złotówkę a i kupię jeszcze"księżniczka z lodu" bo mi brakuje do kolekcji. Pożyczyłam koleżance która wyjechała za granice i mi nie oddała Polecam wszystkie książki Camilli Lackberg. Szybko się czyta i wciągają bardzo bardzo bardzo moja ulubiona autorka
olciaa lubi tę wiadomość
-
Marlena24 wrote:a my doxycylinium tzf 2x1 ale czytałam ze neiraz ciezko sie pozbyć tej bakterii ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 17:26
-
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:52
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny