Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
J
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:40
Zuza33 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Dziewczynki brała któraś luteinę dopochwowo? Bo wieczorem to się śpi ale rano ona nie wypada?
Więc tak rano zawsze sobie poleze jeszcze chwilę po zaaplikowaniu (wcześniej idę siku) potem w pracy muszę wsadzic ale zawsze mam wkładkę zawsze trochę coś wypadnie ale najwięcej i tak zostanie
Kurczę terzz czekamy co tam u Ciebie się ta tak się zapieralasWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 19:12
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Bajkaaa wrote:Hej jestem po wizycie u lekarzy, nic nowego nie wiem trzeba czekać różnie bywa jutro i w poniedziałek mam powtórzyć betę i we wtorek na wizytę kontrolna iść do mojej gin cokolwiek by się nie wydarzyło
-
Ale się dziś wkurzyłam.
Dziś namowilam mamę żeby mi pierogów nalepiła. Siedzę sobie z nią i dzwoni Pan od córki ze szkoły że po basenie zaczęło się z nią coś dziać( trzęsie się i ślina jej leci) . Tak się przestraszyłam że rekord pobiłam jadąc 45 km. Wpadam do szkoły a moja córka siedzi przy stole i mówi jak gdyby nigdy nic " a ty czego tu, znowu mi przyszłaś siare robić!!!! "
Pytam się o co chodzi przecież córka WyglądA lepiej niż dobrze. Pan się zmieszał i mówi że przestraszył się bardzo i nie wie ale chyba jej przeszło.
W domu pytam co się stało a ona mówi " dla Kacpra zawsze się pomagają ubrać bo ma padaczke a może ja też mam i jeszcze mnie serce kłuję ".... Myślałam że ją uduszeWojcinka lubi tę wiadomość
-
J
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:40
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Ewelina2605 wrote:Zuza ja biorę 3 razy dziennie
Więc tak rano zawsze sobie poleze jeszcze chwilę po zaaplikowaniu (wcześniej idę siku) potem w pracy muszę wsadzic ale zawsze mam wkładkę zawsze trochę coś wypadnie ale najwięcej i tak zostanie
Kurczę terzz czekamy co tam u Ciebie się ta tak się zapieralas
Ja się nie nastawiam zupełne na nic.
W tym miesiącu jestem z siebie dumna bo tylko ze trzy razy szyjkę sprawdzałam
Cieszę się tylko że poszłam do tej lekarki. Sam monitoring u poprzednika 180 zł jedna wizyta a u niej 50 zł
Daliśmy se czas do końca tego roku. Jak się nie uda to trudno trzeba żyć dalej. -
Zuza33 wrote:Ja się nie nastawiam zupełne na nic.
W tym miesiącu jestem z siebie dumna bo tylko ze trzy razy szyjkę sprawdzałam
Cieszę się tylko że poszłam do tej lekarki. Sam monitoring u poprzednika 180 zł jedna wizyta a u niej 50 zł
Daliśmy se czas do końca tego roku. Jak się nie uda to trudno trzeba żyć dalej.
Uda się zobaczysz fajnie ze zrobisz sobie monitoring 50zł to spoko cena
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Bajkaaa wrote:Hej jestem po wizycie u lekarzy, nic nowego nie wiem trzeba czekać różnie bywa jutro i w poniedziałek mam powtórzyć betę i we wtorek na wizytę kontrolna iść do mojej gin cokolwiek by się nie wydarzyło
Odpoczywaj duzo staraj się nie dźwigać nie przemeczac
4 cykl z CLO
2 IUI- -
No już biorę wszystko na klate... Nie męczę się bo mi nikt nie pozwala:) nie mówiła nic o sercu jeszcze nie wiadomo czy wogole będzie zarodek bo teraz potrzebny jest czas, no trudno pewnie będę dalej z wami pisać ale już nie jako ciężarna ale jako starajaca się trudno będzie co będzie
-
Bajkaa myśl pozytywnie Kochana. Zobaczymy co będzie.
Dziewczyny dziś był 45 dc i rano w końcu zrobiłam test, wynik wiadomo negatywny. A najlepsze, że godzinę później od nasikania przyszła @. Bardzo stresowy miałam ten cykl. Jak się wyciszanie i dajecie radę ze stresem, nerwami?
Macie jakieś postanowienia na post?Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Dziewczynki brała któraś luteinę dopochwowo? Bo wieczorem to się śpi ale rano ona nie wypada?
olciaa, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny