Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Olciaa będzie dobrze!!!
Sheerah no kurwa idzie mi to jak krew z nosa, a jak ma iść
Przecież to jest taki temat zupełnie nie w moim polu że szok. ale moj maż mysli, że jak ma żonę polonistkę i do tego po dziennikarstwie to ja mu taką epopeję trzasnę, ze promotor z kapci wyskoczy jak będzie czytał
Materiały na pracę są poskladane od roku jak nie dwóch, ale ja ciagle nie moge sie zebrac do redakcji tego gófna ...sheerah24, Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:25
-
.
Bluebell1984, sheerah24, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Ink@ lubi tę wiadomość
-
olciaa wrote:Kuchcika wtorek pokaże wszystko wcześniej nie testuj nie daj się presji forumowiczem
-
Kuchcinka nic sie nie przejmuj, ja tam rozumiem decyzje o testowaniu we wtorek i mysle ze jest słuszna. Jak bedzie to bedzie, a teraz jestes podekscytowana nowa praca i wiadomo ze to jest najważniejsze na pewno sie bedziesz cieszyć jesli sie okaże ze ciąża, a jesli jednak okres przyjdzie to bedziesz sie mogła skupić na lataniu. Koniecznie napisz nam jutro Ci pierwszy dzien minął
Wojcinka, Natka2 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:26
Natka2, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
.
-
Kuchcinka w sumie mogliście odpuścić seksy bez zabezpieczenia bo byś miała wolna głowę i wszystko byłoby jasne. Nic sie nie stanie jak kilka prób Wam przapadnie. Ja bym tak zrobiła. Można wtedy przynajmniej przez chwile odpocząć od tego wypatrywania okresu a teraz to jest dobry moment. No bo jednak jak sie kochacie bez zabezpieczenia No to co by nie było cały czas sie stracie. No zastanów sie