Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Olciaa będzie dobrze!!!
Sheerah no kurwa idzie mi to jak krew z nosa, a jak ma iść

Przecież to jest taki temat zupełnie nie w moim polu że szok. ale moj maż mysli, że jak ma żonę polonistkę i do tego po dziennikarstwie to ja mu taką epopeję trzasnę, ze promotor z kapci wyskoczy jak będzie czytał
Materiały na pracę są poskladane od roku jak nie dwóch, ale ja ciagle nie moge sie zebrac do redakcji tego gófna ...
sheerah24, Bluebell1984, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Daniel 

-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:25
-
.
Bluebell1984, sheerah24, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
♥️♥️♥️olciaa wrote:Kuchcika wtorek pokaże wszystko
wcześniej nie testuj nie daj się presji forumowiczem 
-
Kuchcinka nic sie nie przejmuj, ja tam rozumiem decyzje o testowaniu we wtorek i mysle ze jest słuszna. Jak bedzie to bedzie, a teraz jestes podekscytowana nowa praca i wiadomo ze to jest najważniejsze
na pewno sie bedziesz cieszyć jesli sie okaże ze ciąża, a jesli jednak okres przyjdzie to bedziesz sie mogła skupić na lataniu. Koniecznie napisz nam jutro Ci pierwszy dzien minął
Wojcinka, Natka2 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16

-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:26
Natka2, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
.
-
Kuchcinka w sumie mogliście odpuścić seksy bez zabezpieczenia bo byś miała wolna głowę i wszystko byłoby jasne. Nic sie nie stanie jak kilka prób Wam przapadnie. Ja bym tak zrobiła. Można wtedy przynajmniej przez chwile odpocząć od tego wypatrywania okresu a teraz to jest dobry moment. No bo jednak jak sie kochacie bez zabezpieczenia No to co by nie było cały czas sie stracie. No zastanów sie