Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:26
Lili91, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Już to kiedyś tłumaczyłam ale napisze jeszcze raz po tylu miesiącach starań - 17cs(!!) i kilku latach wcześniej dba zabezpieczenia tylko ze stosunkiem przerywanym, nie chce stracić żadnej okazji na "przypadkowa" ciążę. Wiem ze sama sobie zaprzeczam po prostu staram się do tego podchodzić racjonalnie. Gdybym mogła wszystko zaplanować to wolałbym teraz nie być w ciąży, polatać kilka miesięcy i zajść w ciąże np po wakacjach, ale jak widać na załączonym obrazku ilekroć czegoś chce to zazwyczaj tego nie dostaje nie mogę sobie po prostu pozwolić na to żeby znowu coś planować i teraz się zabezpieczać bo jak zapragnę znowu bardzo dziecka to będę miała do siebie żal o stracony czas. Owszem jeśli zajdę teraz w ciąże to będę czuła oprócz radości z ciąży żal związany z lataniem, ALE w ostatecznym rozrachunku jak już wezmę na ręce swoje maleństwo to na pewno nie będę miała wątpliwości co do tego co jest w życiu najważniejsze.
Niech sie dzieje wola nieba z nią sie zawsze zgadzać trzeba
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka moim skromnym zdaniem proponowała bym żebyś nie robiła żadnego testu, udawała że okres już był i żyła dalej ze świadomością że nie jesteś w ciąży. Zrobisz kurs, polecisz ze dwa razy a na koniec zrobisz betę która będzie wynosiła 400000 i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie
Natka2, sheerah24, Lili91, olciaa lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Kuchcinka moim skromnym zdaniem proponowała bym żebyś nie robiła żadnego testu, udawała że okres już był i żyła dalej ze świadomością że nie jesteś w ciąży. Zrobisz kurs, polecisz ze dwa razy a na koniec zrobisz betę która będzie wynosiła 400000 i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie
Bluebell1984, Ink@, Zuza33, olciaa, caroline29 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka. Ja Cię rozumiem, też bym się nie zabezpieczała
Martynka. Moja siostra w styczniu się broniła i wcześniej też zbierała ankiety. Zapytam się jej ile miała.
Edit: właśnie odpisała, że najlepiej zapytać promotora, ale ona miała 64.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 21:02
Wojcinka, Martynka1234 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:40
Wojcinka, olciaa lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:21
Natka2, Ink@, olciaa, Viriki, sheerah24, Lili91, Zuza33, Bluebell1984, Marlena24, kania901, Effy lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Hahaha słuchajcie tego!! Gadam sobie właśnie z moja nowa współlokatorka, której właściwie za bardzo nie znam i tak od słowa do słowa mówi mi ze okres jej się spóźnia 5dni i boi się ze jest w ciąży to się Kuzwa nie dzieje Hehehe ustaliłyśmy ze jutro po zajęciach kupujemy testy i razem sikamy we wtorek
olciaa lubi tę wiadomość
-
hahaha no to by były jaja a koleżanka rozumiem, że też nowa stewardessa?
Kuchcinka ja mysle, że co ma byc to będzie i nie ma co się nakręcać ani na jedno ani na drugie.
Tylko często tak jest, ze jak glowa zajęta zupełnie czymś innym to wtedy prezencik od losu sie zjawia.
Mam znajomą która o ciążę sie starała 4!!! lata, z leczeniem itd. a w miesiac jak poszła do nowej pracy zaskoczyła. Lekarze twierdza że to tylko kwestia psychiki była bo nie byklo żadnych medycznych oporów.Wojcinka, sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Cześć
Martynka, ja też chętnie pomogę w ankiecie.
Zostałam sobie dzisiaj w domu, szefostwa nie ma, moja asystentka wróciła po tygodniowym urlopie, wiec idealny moment na 1-dniowy urlop na żądanie mam strasznego lenia dzisiaj
Miłego dnia wszystkim!
Oooo Ty Ty leniuszku i brawo Ty ja juz troche lepiej z samopoczuciem pewnie chcwilowe ale korzystamBluebell1984 lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Chwilowe nie chwilowe, ważne że idzie w dobrym kierunku i bardzo się cieszę Ewelinka :* to bardzo ważne, żeby mimo wszystko to sobie jakoś w głowie poukładać.
Jaki masz plan teraz na następne cykle? Czy jeszcze o tym nie myslisz?
Mam jeszcze Clo w domu to napewno bede w tym cyklu tez brala jak tylko dostane @ dzwonie do lekarza i sie umawiam a dalej zobaczymy co powie ale mysle ze jeszcze do jednej inseminacji bym podeszla a potem nie wiem zobacze co lekarz powie. Teraz @ niech przychodzi malpiszon. Ostatnio czytalam ze pierwsze sie nie udaja bo kazdy sie stresuje a przed nastepnymi czlowiek niby mniej stresu w to poklada ale nie wiem ile w tym prawdy
A Wasze starania jak ida ?
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny