Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:02
-
nick nieaktualnymeggi polecam poczytać o atopowym zapaleniu skóry. nie wiem jak w Twoim przypadku to wygląda dokładnie, ale znam dwie osoby ( młodsze) które przeszły wszystkie badania alegriczne, gdzie tylko wyszła alergia na metale cynk itd. które są wszedzie i nie da sie ich uniknac, i po dluuuugim szukaniu co to jest itd stwierdzono własnie AZS
-
nick nieaktualnymeggi90 wrote:Zazdroszczę, też nie lubię myć naczyń. Ja zaraz zaczynam lekcje. Dowiedziałam się właśnie że dodają mi 3 H nauczania indywidualnego... a ja i tak mam nawal. No ale wpadnie parę groszy;-)
-
O bOże ile ja bym dała za zmywarkę - mi to sie doechciewa gotowac jak pomysle o zmywaniu.
I jeszcze jak bylismy sami albo dzieci byly male to luz - bo mniej gotowalam, dzieci jadły mniej a teraz? Obiadu jak dla wojska, po śniadaniu - sterta, po obiedzie- sterta, idzie sie wykonczyc.
Nie bardzo mam chęć zaczepiac wlascicielke mieszkania o to, bo nie chcę podwyżki. Ale jak wrócimy do domu swojego to zmywarka to podstawa!Daniel
-
nick nieaktualny
-
Viriki wrote:Meggi a próby watrobowe robiłaś? Jeśli nie to może warto?
Zapalenie watroby daje czasem podobne objawy
Właśnie robiłam i nic się nie dzieje. A też stawiała na wątrobę. Tym bardziej że też mam problemy podobne do Kuchcinki męża. Myślałam że to helicobacter pylori bo miała km już dwa razy kurację ale wyszło teraz ze się jej pozbylam. -
.
-
.
Ink@, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
Meggi. Stres ma duze przelozenie na nasze cialo, to moze byc choroba somatyczna. Psycholog nie jest taki straszny To nie jest lekarz od wariatow tylko lekarz jak kazdy inny.
Dziwne to, ze ze zdrowiem fizycznym pojdziemy do szeregu specjalistow a ze zdrowiem psychicznym musimy radzic sobie sami, a sa ludzie gotowi nam pomoc
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Przedstawiam Wam fasola w macicy jak na razie całego i zdrowego, serducha jeszcze nie ma ale ogólnie wszystko jest git
myszeczka89, Annie1981, Dombrusia, Ink@, Lili91, Bianka87, Bluebell1984, olciaa, meggi90, 19ina90, Viriki, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Marlena24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Żadnych mdłości, muszę najpierw kurs skończyć
Marlena moze nie chce jej się zmieniać i czeka na zmianę czasu tak jak ja na piekarniku i mikrofalówce Haha -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:03
-
Kuchcinka super! Ja mialam przedwczoraj pecherzyk z "pierscionkiem", ale bez "brylantu" czyli chyba cialko zoltkowe, ale jeszcze bez zarodka. Bo "brylancik" to zarodek, tak?
Wojcinka lubi tę wiadomość
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:03
Annie1981 lubi tę wiadomość