Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja taka dupa wołowa jestem że dla innych wszystko nawet sobie bym odebrala byle by nie kłócic się z ludzmi,
Dombrusia - wiem co to znaczy mama w szpitalu, ja przeżyłam to dwukrotnie mimo iż były planowane płakałam jak ją widziałam i najchęteniej nie wychodziłabym ze szpitala bo bałam się że nikt jej nie podstawi kaczki jak bedzie potrzebowac... także kazde dziecko mojej mamy czyli nasza 5 chodziła na zmiane dobra zbieram sie do lekarza i pewnie bede z tamtad pisac bo punktualne wizyty nie sa ich domeną -
nick nieaktualnyCharlutek wrote:Bianka87, a Wy juz zaczeliscie ponowne starania? kiedy testujesz?
-
Bianka u mnie w udanym cyklu przed owu tez byzkanko było może 2-3razy i to tak dobrych kilka dni przed owu bo nie chciałam zaciążyć przed kursem Hahaha No i masz babo placek
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Bianka u mnie w udanym cyklu przed owu tez byzkanko było może 2-3razy i to tak dobrych kilka dni przed owu bo nie chciałam zaciążyć przed kursem Hahaha No i masz babo placek
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:No ja taka dupa wołowa jestem że dla innych wszystko nawet sobie bym odebrala byle by nie kłócic się z ludzmi,
Dombrusia - wiem co to znaczy mama w szpitalu, ja przeżyłam to dwukrotnie mimo iż były planowane płakałam jak ją widziałam i najchęteniej nie wychodziłabym ze szpitala bo bałam się że nikt jej nie podstawi kaczki jak bedzie potrzebowac... także kazde dziecko mojej mamy czyli nasza 5 chodziła na zmiane dobra zbieram sie do lekarza i pewnie bede z tamtad pisac bo punktualne wizyty nie sa ich domenąBajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:No ja taka dupa wołowa jestem że dla innych wszystko nawet sobie bym odebrala byle by nie kłócic się z ludzmi,
E to ja sobie nie dam mąż nawet nieraz mówi że mu wstyd robię a ja mówię że sobie nie dam nie ma opcji jeszcze pasuje zadzwonić do gazownikow bo mi woda kapie z piecyka gazowego nie wiem czegoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 15:19
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaaa mam nadzieje ze właśnie piszesz nam litanie z dobrymi wieściami!
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bajka o 15:16 napisała na listopadowkach ze ma opóźnienie u lekarza, od tamtej pory tez nic nie pisała wiec pozostaje czekać
Marlena, hsg nie jest takie złe zobaczysz rach ciach i po strachu -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:14
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Hej:)
wszystko dobrze fasolka rośnie zaraz ustawiam suwaczek:) dziś mój cud ma 5,5 mm serducho bije nie wiem jak szybko bo nie mówiła, ale powiedziała ze mam az tak się nie denerwować, dostałam dalej leki, za tydz w piatek kolejna wizyta powiedziała ze wszystko jest dobrze ale dalej traktujemy jako ciąże zagrożoną ale jest kamień z sercaTasza, Marlena24, Effy, Wojcinka, myszeczka89, Charlutek, Ink@, Lili91, Natka2, olciaa, stella_88, Annie1981, Viola999, Bluebell1984, 19ina90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Hej:)
wszystko dobrze fasolka rośnie zaraz ustawiam suwaczek:) dziś mój cud ma 5,5 mm serducho bije nie wiem jak szybko bo nie mówiła, ale powiedziała ze mam az tak się nie denerwować, dostałam dalej leki, za tydz w piatek kolejna wizyta powiedziała ze wszystko jest dobrze ale dalej traktujemy jako ciąże zagrożoną ale jest kamień z sercaBajkaaa lubi tę wiadomość