Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:dziękuje:*
ja nie trzymałam nóg w górze wręcz przeciwnie, ja byłam za każdym razem u góry więc niby najgorsza pozycja do zajscia w ciąże, ale życze wam aby stres związany z tym czy zaszyście w ciąze przeszedł w delikatniutką obawe o dobrze rozwijającą się ciąże, bo nie ukrywajmy, każda się boi ale czas przejsc do nastepnego etapu czyli ciąża:)
naprawde wam tego życze
Ewelinka dziękuję a lekarz właśnie jej kazał chodzic dużo ma cięć bo niestety laparoskopem się nie dało ale to nic zobaczymy jutro po zupie jak będzie reagować -
stella_88 wrote:Świetna wiadomość tyle zaciągniętych kciuków musiało przynieść efekt super! Zdrowej ciąży życzę i zapraszam na fioletowa stronę
dziekuje w sumie to czasem was tam czytam na fioletowej :)i pewnie zaczne niedlugo sie udzialc:PInk@, stella_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie to tez chyba chodzi o to czy któraś ma np przodo lub tyło zgięcie macicy, ja np mam przodozgiecie i nienawidze od tyłu ( wybaczcie za szczerosc) bo mnie mega boli więc kazdy robi tak by bylo jak najwięcej przyjemnosci, aha i znowu zapomnialam zapytac czy moge sie sexik z męzem
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:wiecie to tez chyba chodzi o to czy któraś ma np przodo lub tyło zgięcie macicy, ja np mam przodozgiecie i nienawidze od tyłu ( wybaczcie za szczerosc) bo mnie mega boli więc kazdy robi tak by bylo jak najwięcej przyjemnosci, aha i znowu zapomnialam zapytac czy moge sie sexik z męzem
Ja np na jeźdźca mnie boli ale może to wina długości sprzętu....nie wiem -
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:Zapytaj gin bo to zagrożona.
Ja np na jeźdźca mnie boli ale może to wina długości sprzętu....nie wiem
tak tak nic nie robie zanim nie dostane zielonego światła
a co do długości to też pewnie jest mega istotne heheheDombrusia lubi tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Ewelinka kiedy masz lekarza?
Ja już po lekarzu sa dwa piękne pecherzyki tylko na niedroznym więc w tym miesiącu działamy naturalnie sprawdzę czy okłady okłady borowiny coś dadzą hi hi pewnie nie ale co tamWojcinka, Lili91 lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:14
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Tak myślałam ze będą po jiedtoznej w końcu stycz i luty były po droznej no nic tak jak Natka mówi w tym miesiącu już nie będę tak myślała o ciąży postaram się odprężyć i w następnym działać
Wojcinka, Lili91 lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Ewelina no niestety tak jak mówiłyśmy to było do przewidzenia, ALE przynajmniej masz miesiąc na totalny luz, relaks i nie myślenie o staraniach korzystaj z tego ile wlezie, nie prowadź wykresu itd i bzykaj się z mężem jak króliczki dla zabawy hehe myśle ze jak fajnie do tego podejdziecie to może być dla Was na prawdy fajny miesiąc ♥️
Natka2, Bluebell1984 lubią tę wiadomość