Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i dobra och strata mogli gamonie patrzeć co robią ale to już nie Twój problemBajkaaa wrote:tzn w piątek za tydzień nastepna wizyta:) a co do tych badań to oni nie zauwazyli, ale ja im powiedziałam, nie umiałam inaczej, i powiedzili trudno ich strata że sie zagapili

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to mogę na spokojnie wypić kawę przed pracą
odetchnęłam z ulgą
ja jutro mam 21dc idę od razu po pracy oznaczać progesteron i później we wtorek ciekawa bardzo jestem jak teraz @ przyjdzie ale czuję że jak w zegarku o ile nie wcześniej
tak czy siak jak do przyszłej niedzieli @ nie będzie robimy test co by mieć pewność
-
Bajka super ekstra fantastycznie! GRATULACJE!!!

Marlena nic nie czytaj nie warto
Marlena24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo szkoda się nakręcać bo jak sobie wykręcisz ze to boli to tak faktyczne będzie więc nie czytaj czy boli czy nie sama po sobie zobaczysz nie ma co gdybaćMarlena24 wrote:A co do HSG to wolę własnie nie czytać wszytskich opinii, bo niektóre piszą że bardzo boli (przy niedrożnych) więc mam straszne obawy, ale staram się o tym nie myśleć.
Mam nadzieję że będą drożne, a w szczególności lewy, na którym zwykle mam owulację.
-
Bajka, po prostu bajecznie!!! gratuluje! Ja mam wizyte jutro o 12. mam nadzieje, ze dowiem sie czegos konkretnego, albo w jedna albo w druga strone - najgorsza niepewnosc.7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi

https://www.helloforest.pl -
Przypomnisz który masz teraz tydzień i dzień ciąży?Charlutek wrote:Bajka, po prostu bajecznie!!! gratuluje! Ja mam wizyte jutro o 12. mam nadzieje, ze dowiem sie czegos konkretnego, albo w jedna albo w druga strone - najgorsza niepewnosc.
-
nick nieaktualnyU Ciebie też będzie napewno dobrze wiadome każda z nas by chciała mieć od razu wysoka bete z idealnym przyrostem każda by chciała mieć książkową ciążę ale każda jest inna i między innymi po to jest forum żeby właśnie się wspierać niekiedy w gorszych momentach po to tu wszystkie jesteśmyCharlutek wrote:Bajka, po prostu bajecznie!!! gratuluje! Ja mam wizyte jutro o 12. mam nadzieje, ze dowiem sie czegos konkretnego, albo w jedna albo w druga strone - najgorsza niepewnosc.
Lili91 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:14
Marlena24, Bajkaaa lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
dziękuje wszystkim i za to to ze wierzycie w moja fasolke i za to że czytacie te moje wypociny bo wiem że jestem nieznośna...
Charlutek - uwierz mi jak moja fasolka zyje i ma się dobrze to u ciebie nie ma innego wyjścia musi być dobrze!! koniecznie napisz jutro po wizycie
-
CudownieBajkaaa wrote:Hej:)
wszystko dobrze fasolka rośnie zaraz ustawiam suwaczek:) dziś mój cud ma 5,5 mm serducho bije nie wiem jak szybko bo nie mówiła, ale powiedziała ze mam az tak się nie denerwować, dostałam dalej leki, za tydz w piatek kolejna wizyta powiedziała ze wszystko jest dobrze ale dalej traktujemy jako ciąże zagrożoną ale jest
kamień z serca 

-
nick nieaktualnyPiękny suwaczek ahhh :-* cieszę się Twoim szczęściemBajkaaa wrote:dziękuje wszystkim i za to to ze wierzycie w moja fasolke i za to że czytacie te moje wypociny bo wiem że jestem nieznośna...
Charlutek - uwierz mi jak moja fasolka zyje i ma się dobrze to u ciebie nie ma innego wyjścia musi być dobrze!! koniecznie napisz jutro po wizycie
normalnie tak mnie rozpiera że bym se siknela na testa hahaha tylko raz że za wcześnie a dwa i tak będzie jedna kreska nie ma kiedy leżeć godzinę do góry tyłkiem jak takie popaprane zmiany
to nic poczekam cierpliwość cecha Bogów
nie teraz to w następnym cyklu kiedyś się napewno uda
-
dziękuje:*
ja nie trzymałam nóg w górze wręcz przeciwnie, ja byłam za każdym razem u góry więc niby najgorsza pozycja do zajscia w ciąże, ale życze wam aby stres związany z tym czy zaszyście w ciąze przeszedł w delikatniutką obawe o dobrze rozwijającą się ciąże, bo nie ukrywajmy, każda się boi ale czas przejsc do nastepnego etapu czyli ciąża:)
naprawde wam tego życze
Lili91 lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa piękny suwaczek
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Bajka cudowne wieści super cieszę się teraz odpoczywaj i dbaj o siebie i wszystko pięknie będzie

Charlutek u Ciebie też będzie dobrze daj nam znać po wizycie
Dombrusia zdrówka dla mamy dużo niech szybko wraca do zdrowia tylko niech nie przesądza z tym chodzeniem ma świeże szwy

31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-

ale czekałam do dzisiaj z ustawieniem