Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dombrusia pomyliłaś dziewczyny, ta który pisała o tym ze partner kończył na brzuchu to była Nikola. Pisała na kilku wątkach wszedzie to samo, troche dziwna sytuacja. A Gosia juz u nas była wcześniej i z tego co pamietam to sie przedstawiała nam Gosiu proponuje ustawić sobie jakiekolwiek zdjęcie na profilowym to wtedy łatwiej Cie bedzie zapamiętać bo tak to sie troche gubisz w tych anonimowych staraczkach które czasem do nas piszą odnośnie wykresu to nie pomogę bo sama nie prowadzę wiec raczej sie nie znam
olciaa lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Lili91 wrote:Dombrusia pomyliłaś dziewczyny, ta który pisała o tym ze partner kończył na brzuchu to była Nikola. Pisała na kilku wątkach wszedzie to samo, troche dziwna sytuacja. A Gosia juz u nas była wcześniej i z tego co pamietam to sie przedstawiała nam Gosiu proponuje ustawić sobie jakiekolwiek zdjęcie na profilowym to wtedy łatwiej Cie bedzie zapamiętać bo tak to sie troche gubisz w tych anonimowych staraczkach które czasem do nas piszą odnośnie wykresu to nie pomogę bo sama nie prowadzę wiec raczej sie nie znam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 18:09
-
Pamiętacie moją przygodę z piątku w przychodni? Otrzymałam ankietę by ocenić wizytę, tak zjechałam tego lekarza że aż prawie mi ulżyło.
Jak opowiedziałam w pracy to co mnie spotkało w przychodni to dziewczyny pokazały mi reklamacje na tego samego lekarza z zeszłego roku, koleżanki która była wtedy w ciąży. Miała mieć usg połówkowe plus pobranie cytologi. Nie dość, że ten lekarz nie pozwolił mężowi wejść do gabinetu, to jeszcze nie omówił w ogóle badania, kończąc ze jest wszystko porządku, a co najlepsze cytologii nie pobrał bo stwierdził, że na cytologie to się osobną wizytę umawia. Ręce opadają! Ostatecznie koleżanka musiała umówić się do innego lekarza, który ponownie wykonał usg połówkowe i na tej jednej wizycie pobrał cytologię.
Wiecie co mnie denerwuje? Po tych dwóch sytuacjach widać, że lekarz oszukuje przychodnie, specjalnie umawia kilka wizyt by mieć z nich pieniądze. To co każdy lekarz zrobi w ciągu 1 wizyty, ten potrzebuje przynajmniej dwóch. Ja to zauważyłam, a dyrekcja przychodni przymyka na to oczy...Bo jak widać nie jestem odosobnionym przypadkiem. Zastanawia mnie jeszcze jedno, czy oni nie widzą, że taki jeden beznadziejny lekarz wpływa na opinie całej przychodni.
-
MyE. Co za wspaniala wiadomosc. Gratulacje!
Strasznie jestem ciekawa czy masz wiecej niz jedno dzieciatko
Olcia. Bardzo trzymam kciuki za Twoja owulacje. Na pewno bedzie
Mowicie, ze u Tusi pozytyw? Zaraz zerkne na jej wykres. Super by bylo
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Gosiu na podstawie wykresu NIE DA SIĘ wróżyć ciąży. Na test domowy mogło jak najbardziej być za wcześnie. Albo cierpliwie czekaj do terminu @ i testuj jeszcze raz albo idź na betę, powodzenia
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 12:51
Lili91, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy ktokolwiek widział ktokolwiek wie czy Wiktoria_20 się jeszcze tu czasami udziela? Bo miała dzisiaj testować ale ja mam wrażenie ze już jej od daaawna tu nie było ale może się mylę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny