Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nana266 wrote:Olciaa raczej nie bo to taki klujacy bol w okolicach pępka wiec pewnie cos z jelitami
Czytalam ze kłujący bol w okolicy pępka lekko promieniujacy na bok może być wynikiem rozrastania się macicy, jelit etc. w ciąży Moja siostra takiego bólu doświadczyła a teraz jest w 7 m.c :* -
ania122 wrote:Czytalam ze kłujący bol w okolicy pępka lekko promieniujacy na bok może być wynikiem rozrastania się macicy, jelit etc. w ciąży Moja siostra takiego bólu doświadczyła a teraz jest w 7 m.c :*
nana226: Jednak nie musi to być nic złego .
-
nick nieaktualny
-
A mnie chyba jakaś grypa zoladkiwa dopada tak mi jakoś niedobrze masakra a jeszcze dziś na imprezę rodzinna idziemy oj chętnie bym została. Miłego weekendu i oby niedługo dobre wieści sie pokazały
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Witaj calineczka. Również uważam ze powinnac porobić wszystkie badania również sprawdzić drożność jajowodow . Byc może zmien lekarza. Fajnie ze dolaczylas tez w tamtym roku miałam torbiel ktora się raz pokazala i samoistnie pekla po luteinie.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyNaNa jesteś kobietom- nie wytrzymasz do 24:-)"-) Kuchcinka nie martw się taki już ten męski charakter. Masa z nas przechodzi to samo. Mój wcześniej jak się poklocilismy to ja siedziałam zrozpaczona i przezywalam a ten chodził śpiewał zadowolony itp a teraz to ja już nie biorę wszystkiego do siebie a jak poklocilismy się z jego winy to nie ma śniadania nie ma obiadu.... do kolacji on już nie wytrzymuje i pierwszy się odzywa Z GLODU:-) ha ha a co problemów z jelitach dziewczyny ja 5 dni od ovu miałam bóle brzucha i ciągle biegunki po posiłkach. Aż się przyznam że musiałam brać stoperan na koniec wakacji bo bałam się iść na plaze:-) to trwało do terminu @ dopóki nie zmieniło się w sluzowy okres a więc może jest nadzieja? 2 ciaza i druga rozpoczęta problemami z jelitami...
-
Nana no to rzeczywiście może być implantacja, ale jeśli nie chcesz się nastawiać to pozostaje czekać do 20 Trzymam mocno kciuki!
Kuchcinka przykro mi Postaraj się z Nim na spokojnie porozmawiać (wiem że podczas @ nie jest łatwo ) powiedz co Ci leży na żołądku. Takie szczere rozmowy naprawdę sporo dają My z moim K od czasu do czasu robimy sobie taki wieczór w którym oboje sobie mówimy co Nam przeszkadza, dokucza etc Może i Wy spróbujcie? Mam nadzieję że wszystko Wam się ułoży
Ewelina również życzę Ci miłego weekendu