Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka. Tak, mieszkamy w UK i juz zostalam uprzedzona, zeby sklamac co do dlugosci staran
Powiem, ze rok.
Absolutnie zgadzam sie z tym co napisalas. Ten rok czy dwa lata z czekaniem na diagnozowanie to jest jakis koszmar, tym bardziej, ze teraz tyle bezplodnych par.
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze niestety.
Tutaj w UK kobieta, ktora ma 36 lat zostaje diagnozowana po pol roku staran. Ja mam 35, wiec niestety bede musiala klamac.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 172 cm, wiec zawsze wolalam wysokich, zebym mogla ubrac szpilki
Teraz moj ma 176, wiec niezbyt wysokie buty wchodza w gre. Na poczatku martwilam sie o to, ale zostalam przekonana, ze wzrost to nie wszystko i dzis nie zaluje
Niestety moj tez czasami ojca mi przypominaMoze nie z charakteru, ale jakichs nawykow. Na pewno cos jest w tej podswiadomej zasadzie
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Kilka dni nieobecności tutaj nie były dobrym pomysłem, cały dzien was nadrabiałam wczoraj, az zasnęłam :p moze jak w koncu sie uda w ciąże zajść i pójść na zwolnienie to bede miała wiecej czasu zeby z wami pisac
bo tak to mi sie wydaje ze was dobrze znam bo wszystko czytam, a ja dla was tak z doskoku... ale ostatnio sobie uświadomiłam jak to forum u mnie weszło w codzienne życie jak wrocilam z pracy a mój sie pyta: "jak tam u koleżanek ma forum, poszła Kuchcinka na ta betę? Hahah ni myslalam ze padnę, jednak czasem słucha co ja tam do niego gledze :p
Tyle rzeczy przegapiłam ze juz nie bede każdemu z osobna pisac bo i tak bym sie powtarzała. Gratulacje dla Bianki, a za reszte trzymam mocno kciuki, na pewno sie uda!
Jesli chodzi o partnerów to mój rzeczywiscie czasem mojego tatę przypomina, chodzący zdrowy rozsądek :p
I tak sie uśmiałam jak czytałam o małych penisach wczoraj Hahamój były tez miał dosyć małego i straszny kompleks na tym punkcie. Możecie zgadnąć ze "zwiazek" trwał jakies dwa miesiące :p na szczęście obecnie w łożku wszystko idealnie wiec tylko mozna sobie powspominać śmieszne historie
U mnie test ovu pozytywny we wtorek, ale zrobiłam tylko tak kontrolnie bo od @ kochamy sie praktycznie codziennie wiec przegapić nie powinnismyteraz tylko czekać czy sie cos tam zaczepi
miłego weekendu dziewczyny!
Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:24
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:24
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Mi sie wydaje ze niestety jest mnóstwo takich małżeństw gdzieżby łożku klapa... ja nawet daleko nie muszę szukać, wiem ze w rodzinie mam taka pare gdzie seks juz jest dawno zapomniany... a to młodzi ludzie zeby nie było. Mi sie wydaje ze wiele osob jeszcze myśli ze eeee seks przeciez nie jest najważniejszy. Ale jak jest kiepski to ciezko sobie wyobrazic udane małżeństwo jak dla mnie. Bo to ważna cześćAniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
Hehe Natka No to ty sie mozesz cieszyć i juz przed ślubem pewnie widziałaś ze jest wam super. Mi chodzi bardziej o takie pary którym od początku jest niebardzo, ale sie machnie ręka na to i bierze ślub mimo tego bo uznają ze to nie takie ważne. Ty to za kilkanaście lat mozesz byc tylko jeszcze bardziej zadowolonaAniołek 29.12.16
-
Lili91 wrote:Dokładnie Natka, nie najważniejszy ale bardzo ważny
a nie myślicie ze czasem jest juz średnio przed ślubem ale sie przymyka na to oko bo reszta jest ok? Tak chyba było w przypadku tej pary której mówiłam.
Mysle ze nie ma par idealnych i to czy ślub będzie po pół roku czy po 10 latach znajomości to nic nie zmienia. Zawsze może się zdarzyć ze jednak coś się wypali czy zmieni. Ale są tacy ludzie u których miłość trochę odchodzi na dalszy plan a jednak pozostaje zaufanie wspólne jakieś plany na zycie dobra współpraca seks i są ze sobą już na zawsze
Na to nie ma teoriiInBlue, stella_88 lubią tę wiadomość
-
Lili91 wrote:Hehe Natka No to ty sie mozesz cieszyć i juz przed ślubem pewnie widziałaś ze jest wam super. Mi chodzi bardziej o takie pary którym od początku jest niebardzo, ale sie machnie ręka na to i bierze ślub mimo tego bo uznają ze to nie takie ważne. Ty to za kilkanaście lat mozesz byc tylko jeszcze bardziej zadowolona
Nie no takie opcje ze jest źle i się chajtaja to dla mnie czysta głupota