Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
kurczę ale Wam fajnie! my nie mamy z kim zostawić dziecka
jedynie raz na pół roku teściowa przyjedzie wieczorem i zostanie z małym jak już koniecznie chcemy wyjść, z tym że absolutnie nie mam jej nic za złe bo jest w wieku mojej babci... po za tym też schorowana a Ksawery niegrzeczny...
z racji ślubu z pracy mamy sponsorowany weekend w Ustroniu na który jedziemy z dzieckiem bo nie mamy go z kim zostawić. Moja mama i 2 siostry są za granicą. Jestem w PL z o 2 lata młodszą siostrą i jak trzeba było (np jak byliśmy na weselu) to została z małym, teraz sama ma dziecko (4 miesięczna kruszynka) to nawet nie wchodzi w grę opieka nad tym małym niedobruchemBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Mamusia_Ksawusia wrote:kurczę ale Wam fajnie! my nie mamy z kim zostawić dziecka
jedynie raz na pół roku teściowa przyjedzie wieczorem i zostanie z małym jak już koniecznie chcemy wyjść, z tym że absolutnie nie mam jej nic za złe bo jest w wieku mojej babci... po za tym też schorowana a Ksawery niegrzeczny...
z racji ślubu z pracy mamy sponsorowany weekend w Ustroniu na który jedziemy z dzieckiem bo nie mamy go z kim zostawić. Moja mama i 2 siostry są za granicą. Jestem w PL z o 2 lata młodszą siostrą i jak trzeba było (np jak byliśmy na weselu) to została z małym, teraz sama ma dziecko (4 miesięczna kruszynka) to nawet nie wchodzi w grę opieka nad tym małym niedobruchem
Dawaj małego to się zaopiekujeWojcinka, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:47
Mamusia_Ksawusia, Effy, Bluebell1984, anq05 lubią tę wiadomość
-
No dziewczyny u nas to kiedyś tak nie było teraz kiedy dzieci starsze to może i lżej ale jakoś statamy się wszystko pogodzić żeby i pracować j mieć czas dla dzieci i dla siebie
Mamusia ksawusia dawaj do mnie Twojego maluchaMamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas zaręczyny również nie były z jakimś przytupem, mąż oświadczył się w .... łóżku
było gorąco...... rodzice byli zawiedzeni bo liczyli na tradycyjne zaręczyny, ale my nie jesteśmy tradycyjni haha
Ślub miał się odbyć kilka miesięcy później, ale okazało się, ze jestem w ciąży i przełożyliśmy. Pobraliśmy się gdy syn miał pół roku w USCKościelnego nie zamierzamy brać. Większość rodziny obraziła się, że nie było wesela, ale jakoś nie lubimy takich imprez. Zrobiliśmy tylko obiad dla rodziców i świadków
@ godz. po cywilnym ochrzciliśmy synka
Obrączki no cóż.... oboje nie lubimy złota to mamy srebrne, ale chcemy wytatuować sobie obrączki celtyckie, tym bardziej, że mąż nie może nosić obrączki w pracy i strasznie go to wkurza
Wojcinka, Mamusia_Ksawusia, Bluebell1984, Tusia_87 lubią tę wiadomość
-
.
Mamusia_Ksawusia, anq05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:A tak zapytam z ciekawości , ślubu kościelnego nie ale chrzest tak?
dlaczego tak?
Zawsze uważaliśmy, że najważniejsze jest to abyśmy byli ze sobą szczerzy, żebyśmy ufali sobie i wzajemnie siebie szanowali, żebyśmy byli ze sobą szczęśliwi, a papierek nam do tego nie jest potrzebny. Jednak wiem, że gdyby mi się coś stało to moja matka zrobiłaby wszystko aby odebrać syna, nie akceptowała wówczas mojego faceta, teraz jest nam to obojętne
teraz zmieniła zdanie... jednak z prawnego punktu widzenia ślub cywilny jest dużym ułatwieniem gdy ma się dzieci
Wojcinka, Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam wczoraj kapkę beżowego śluzu i czekam na okres- dziś juz 25 dc szybko zleciało, dobrze że mam krótkie cykle. Nie robię tych głupich testów denerwują mnie
Chyba ze rzeczywiście do jutra nie bedzie dalszego plamienia. Ale marzenia ściętej głowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 11:33
-
Effy wrote:Ja miałam wczoraj kapkę beżowego śluzu i czekam na okres- dziś juz 25 dc szybko zleciało, dobrze że mam krótkie cykle. Nie robię tych głupich testów denerwują mnie
Chyba ze rzeczywiście do jutra nie bedzie dalszego plamienia. Ale marzenia ściętej głowy
A może się uda?Effy lubi tę wiadomość