Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrej nocy
zapisuję str gdzie padłam i jutro nadrabiam z samego rana żeby w okolicach południa tudzież wieczoru (jak zaszalejecie od 6.00)- napisać będąc już info na czasie.
Bluebell1984, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Bluebell1984 wrote:Taaa, łuna to chyba od śniegu
Ja musiałam poczekać do północy, bo mój akurat teraz wstaje do pracy i mogliśmy się złapać na chwilę, żeby pogadać na Whatsuppie
A poza tym, jeszcze jedna lampka winka mi zostałaBluebell1984 lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
J.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:46
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:46
-
Bluebell1984 wrote:ja zaczęłam Breaking Bad oglądać
to miłej nocki!
dobranoc buziaki!
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Dobra, dzisiaj to chyba pobilyscie jakis rekord zapisanych stron na dzien... i to oczywiscie jak ja w pracy do 23... do teraz nadrabiałam Haha
a jak wolne mam to tu zwykle cisza, co za złośliwy los
Juz nawet nie ma co komentować prawie wiec napisze ze breaking bad suuuuper! Ale wciąga jak zły
Tasza i Kuchcinka bądźcie silne, wytrzymajcie z testowaniem. Ale czekam z niecierpliwością na wasze wyniki
Mnie dzisiaj po całym dniu pracy tak zaczęło kłuć dość mocno w brzuchu, az sie zmartwiłam. Ale teraz jak leżę to chyba przechodzi, mam nadzieje ze to nic takiego.
Dobranoc Wam i do jutra!Bluebell1984 lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Hejka czekam dziś na plusiki
ależ ekscytujący dzień!! Pięści zacisnete:) wpadnę po pracy!!! Miłego dnia Drogie Panie i Panowie
Mamusia_Ksawusia, szygas, Ink@ lubią tę wiadomość
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
👶7w1d CRL 1.21cm FHR 144 bpm
👶8w4d CRL 2.02cm FHR 163 bpm
👶9w0d CRL 2.35cm FHR 173 bpm
👶11w1d CRL 4.76cm FHR 173 bpm
👶 12w0d prenatalne + pappa- ok
👶16+4 158g szczęścia
👶20+0 połówkowe 347g szczęścia FHR150
👶29+0 prenatalne 1280g
👶33+4 2076g
👶37+4 3000g
👶38+4 3230g
CC 39+1 3760g 57cm ❤️
❄️4BB
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
KateA92 wrote:coś miałam Wam odpisać, ale przez te historie zaręczynowe nie pamiętam już co
ja to jakaś inna jestem, bo nigdy nie chciałam oswiadczyn w publicznym miejscui na szczęście mój mąż dobrze mnie wyczuł i oświadczył mi się gdy byliśmy sam na sam
nie będę zdradzala szczegółów, bo nikt ich nie zna
ale powiem tylko tyle, że oświadczył mi się w moje urodziny na sam koniec dnia, więc się nawet niczego nie spodziewałam- niespodzianka totalna! poryczalam się że wzruszenia a potem było pikantnie hihi
U nas tak samo historia zaręczyn tylko dla nas dwojga ale było pięknie i tez się popłakałam
Z pierścionkiem to mój mąż akurat ma świetny gust wiec nie musze nigdy mu mówić naprowadzac dostałam śliczny takie jak lubię
A obrączki my nie lubimy "przepychu" jakiś udziwnień zastanawialiśmy się nad białym połączeniem ze złotym złota ale wybraliśmy klasyczne zapłaciliśmy bardzo mało a kosztować powinny ok 4 tys.
Mamy znajomego który ma swój zakład jubilerski w Wołominie i tam kupujemy złoto z bardzo dużą znizkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 07:46
-
Cześć dziewczyny.
Właśnie zbieram sie do pracy.
Nawet nie miałam kiedy Was nadrobićpadają rekordy.
Wczorajsza wiadomość lekarza, ze wyniki są wspaniałe i mamy nie szukać problemów tylko jechac do domu starać sie tak nam michy ucieszyła ze non stop sie do siebie usmiechalismy. Co ajmniej jakbyśmy zobaczyli na teście dwie kreski
Szybko wróciliśmy do domu, zadziałaliście. A wieczorem spotkaliśmy sie ze szwagierka, która rośnie w oczach. Śliczny ma brzuszek
A dzis rano co robiłam? Szukałam wózka, śpiworkach, kocyka....juz sie nie mogę doczekaćMamusia_Ksawusia, Wojcinka, Martka10, Ink@, olciaa, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Forumkowiczka wrote:Cześć dziewczyny.
Właśnie zbieram sie do pracy.
Nawet nie miałam kiedy Was nadrobićpadają rekordy.
Wczorajsza wiadomość lekarza, ze wyniki są wspaniałe i mamy nie szukać problemów tylko jechac do domu starać sie tak nam michy ucieszyła ze non stop sie do siebie usmiechalismy. Co ajmniej jakbyśmy zobaczyli na teście dwie kreski
Szybko wróciliśmy do domu, zadziałaliście. A wieczorem spotkaliśmy sie ze szwagierka, która rośnie w oczach. Śliczny ma brzuszek
A dzis rano co robiłam? Szukałam wózka, śpiworkach, kocyka....juz sie nie mogę doczekać
To super
Można powiedzieć blokada wewnętrzna
Nic tylko teraz wyluzować całkowicie a lada moment będzie ciąża :') -
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Trzymam kciuki fajnie będzie jak na ten czas udostępnisz wykres
Będziemy podpowiadac hihi.
Dobra lasencje spadam spacku jutro znowu rano pobudka
nad tym też pomyślę
KateA92 w naszym przypadku akurat restauracja była tuż przed zamknięciem i bylismy jedynymi (ostatnimi) gośćmi
Tasza trzymam kciuki za ten przełom! u nas w rodzinie to wysyp maluchów
Kuchcinka my postawiliśmy na klasykę co do obrązek, i tak dostaliśmy duży rabat, zamiast blisko 2000zł za parę zapłaciliśmy niewiele ponad 1200zł
Bluebell1984 ja również słyszałam same negatywy o aparcie, przereklamowane....
Forumowiczka to super że msz dobre wyniki
-
stella_88 wrote:Tusia zazdroszczę Ci
komu sprzedajesz dzieciaki? Z Twoich wpisów wynika że macie z mężem sporo czasu tylko we dwoje...stąd moje pytanie
Dziadkowie często syn wczoraj najpierw poleciał z kolega na sanki i tak od 18 do 20:30 latali a na noc zawiezlismy go do mojej bratowej (mają dwie córki jedna 14 druga w styczniu 9 lat) bo się umówił z siostra na nockę i dziś cały dzień z nią spędza -
Hej Dziewczynki i Chłopaku
Mnie wczoraj mąż przepraszał więc rozumiecie czemu musiałam Was opuścić
Romek Zarakowską niektórzy chwalą. Ja chodzę do Zdanowskiego w Vilmedzie
U mnie zaręczyny z przytupem były. Mój pracoholik za długo pracował i żeby sklepu nie zamknęli to tak szybko jechał że sarna mu wyskoczyła i rozwalił samochód. Zakupił gumę z piersxionkiem i przez jeden wieczór miałam taki zastępczyEffy, Mamusia_Ksawusia, szygas, Martka10, Bluebell1984, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale piszecie.....
Ja pożegnałam dzis męża o 6 rano i chata wolna na tydzien !!dobrze, że koniec/początek cyklu u mnie bo by inaczej na narty nie dostał pozwolenia
Tusia to ja nie wiem jak ona to robi ale ma czas i na ovu i na seks i na wszystkoZuza33, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Dziadkowie często syn wczoraj najpierw poleciał z kolega na sanki i tak od 18 do 20:30 latali a na noc zawiezlismy go do mojej bratowej (mają dwie córki jedna 14 druga w styczniu 9 lat) bo się umówił z siostra na nockę i dziś cały dzień z nią spędza
Tusia chyba masz takich dobrych rodziców jak ja
U nas często mama pilnowała dzieci jak były małe. Jak z córka miała operację w
Warszawie to mama wzięła na prawie dwa miesiące urlop bezpłatny żeby opiekować się naszym synem.
Teraz co weekend zabierają córkę do siebie żebyśmy my od niej a ona od nas odpoczeli